Booking.com werknemer reviews over "work environment"

Bijgewerkt op May 13, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

10 van meer dan 5,202 reviews gevonden

3.8
77%
Aanbevelen bij een kennis
76%
Waardeert directeur
Booking.com President and CEO Glenn Fogel
Glenn Fogel
1,057 Beoordelingen
Pluspunten
  • "work environment(in 113 reviews)

  • "work life balance(in 2 reviews)

  • Minpunten
  • "mostly unfriendly work / life balance(in 1 review)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

    Reviews over work environment

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Lots of changes but great place to work

      May 13, 2020 - HR/People Department in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Great benefits and work environment, honest about weaknesses, nice colleagues. They have dedicated a lot effort in the previous year to improve management capabilities.

      Minpunten

      Need to be adaptable to all the changes, but not necessarily a negative.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Ik werk graag voor Booking.com

      Nov 26, 2019 - Procurement Lead in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Booking.com heeft een open en vriendelijke werkomgeving, aardige collega's en heeft goede werkomstandigheden. Ik vind het een geweldige plek om te werken!

      Minpunten

      Het is een bedrijf dat aan het opgroeien is, dus een iets minder start-up mentaliteit en meer beleid/procedures die worden geïmplementeerd. Dit is een logische volgende stap als je kijkt naar de omvang en verantwoordelijkheid van het bedrijf

      Verder lezen
      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 3.0
      Huidige werknemer

      De grote

      Sep 12, 2019 - Klantenservicespecialist 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Interessante mensen en werkomgeving

      Minpunten

      Extreme controle op het gebied van managen van tijd

      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Teamleider

      Jun 10, 2019 - Teamleider in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werkomgeving en sfeer

      Minpunten

      Ik heb geen specifieke minpunten over Booking.com

      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Nog steeds het gevoel van een start-up...

      Mar 13, 2019 - Teamleider in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke werkomgeving, vele mogelijkheden, balans tussen werk en privé

      Minpunten

      Geen 'misluk snel of verander' houding van het management, geen empowerment van de werknemers, geen duidelijke eigendomsrechten, micromanagement in sommige zaken, beleid, salaris en gebrek aan professionalisme

      Verder lezen
      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      1 persoon vond deze review nuttig
    6. 3.0
      Huidige werknemer

      Niet het ergste, maar kan beter

      Feb 13, 2019 - Anonymous 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede werkomgeving, warme lunches en gezellige kantoren. Mogelijkheid om te groeien (als je geluk hebt). Financiële voordelen.

      Minpunten

      Slechte communicatie met andere afdelingen. Als je bij klantenservice werkt, kun je een hele shift aan de telefoon doorbrengen zonder aan e-mails te hoeven werken. Te geconcentreerd op doelstellingen in plaats van op kwaliteit. Bepaalde afdelingen onderbemand en huren niet (snel) genoeg mensen in. Op bepaalde vlakken niet genoeg informatie om ons werk te kunnen doen.

      Verder lezen
      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Geweldig bedrijf, maar...

      Oct 28, 2018 - Partner Services Representative in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Geweldige werkomgeving - Goedbetaald in vergelijking met ander callcenterwerk - Gratis lunch - Mogelijkheid om naar andere landen te worden overgedragen (een heel lang proces en ze doen het niet echt graag voor klantendienstmedewerkers) - Bonus per kwartaal - Ze houden het leuk met kleine cadeautjes en traktaties.

      Minpunten

      - Ze zeggen dat er carrière voortgang is maar dit is erg gelimiteerd als je vanuit klantenservice komt. - Gebrek aan vakantie. Vooral in de zomer en tijdens kerst.

      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      1 persoon vond deze review nuttig
    8. 4.0
      Huidige werknemer

      internationaal

      Nov 4, 2014 - Anonymous 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Internationaal werkmilieu en veel kansen om dingen te weten te komen over een andere cultuur

      Minpunten

      Niet echt, maar je moet begrijpen dat je collega's uit een andere cultuur komen en andere lichaamstaal hebben enzovoort.

      Verder lezen
      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      3 personen vonden deze review nuttig
    9. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Goed bedrijf om voor te werken, veel doorgroeimogelijkheden.

      Oct 19, 2013 - Accountant in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Hele fijne werkomgeving, snelgroeiend bedrijf dat ervoor zorgt dat je je nooit verveelt.

      Minpunten

      Heel fijn kantoor, maar niet zoveel natuurlijk licht!!

      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 1.0
      Huidige werknemer

      als je je prettig voelt in een kleuterschool met volwassenen waar je niks betaald krijgt, is dit de plek

      Apr 28, 2012 - Medewerker Klantenservice in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      9 tot 5 baan, dus geen extra werk thuis. Internationale werkomgeving

      Minpunten

      Onrealistische doelen, slechte werkomstandigheden (gebrek aan zuurstof in het kantoor, slecht kantinevoedsel waar je voor moet betalen). Het management is een absolute groep beginners, posh look-a-likes waarbij de macht naar hun bol is gestegen. Ze zeggen alleen hallo als ze er zin in hebben en behandelen je zonder respect. Solliciteren naar een andere functie binnen de organisatie is niet mogelijk, HR reageert niet op je sollicitaties en ze demotiveren je met dezelfde standaard e-mails. Erg laag salaris, bonussen zijn gebaseerd op onrealistische doelen, verlofaanvragen worden bijna altijd afgewezen of nooit beantwoord. De kantoorapparatuur is slecht opgezet (regelmatig technische problemen). Je hoort je collega's de hele tijd klagen. Dure bedrijfsfeestjes met eten en music waar je ziek van wordt. Wat het probleem ook is, de vinger wijst altijd naar jou. Negatief en onbehulpzaam management. Dit maakt alles erg stressvol wat nog eens bij de stress komt die je al hebt. Je voelt je alsof je net binnenkomt en aanwezig bent terwijl je gedachten er niet zijn. Je voelt je misselijk als je denkt aan werk tijdens je vrije dagen.

      Verder lezen
      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      16 personen vonden deze review nuttig
    Weergave: 1 - 10 van 10 reviews in het Nederlands

    Loopbanen die populair zijn bij Booking.com-werkzoekenden

    Software Developer
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Booking.com? Deel uw ervaringen

    Booking.com logo
    of