Reviews voor Boston Consulting Group | Glassdoor.nl

Reviews van Boston Consulting Group

Bijgewerkt op 19 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2109 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
83%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Boston Consulting Group CEO Rich Lesser
Rich Lesser
955 Beoordelingen
  1. "Goed als je veel wil leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    ontwikkelingsmogelijkheden veel slimme mensen grote internationale kansen

    Minpunten

    werk druk is groot collegas zijn some een beetje wijsneus

    Boston Consulting Group2018-08-23
  2. "Fantastisch bedrijf om je carrière te starten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Learning en development Groeibedrijf Work-life balans wordt opgevolgd

    Minpunten

    Work-life balans ondanks opvolging niet altijd optimaal

    Boston Consulting Group2018-03-28
  3. "Associate @ BCG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    - Veel trainingen (inhoudelijk, hard skills (e.g. excel), soft skills) - Veel begeleiding (mentor, coach, career development advisor, buddy, etc) - Jong bedrijf

    Minpunten

    - Niet altijd invloed op op welk project / welke klant je gestaft wordt - Onvoorspelbare, onregelmatige werktijden - Weinig diversiteit in de top

    Advies aan management

    Blijf zo focus op training en ontwikkeling, blijf trainingen vernieuwen. Meer diversiteit, waarbij niet alleen de focus op vrouwen, maar ook op etniciteit en type mensen.

    Boston Consulting Group2017-02-08
  4. "Inspiring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Lots of inspiring and smart colleagues, steep learning curve

    Minpunten

    Work load can be a little over the top some times, and impact is mostly not directly tangible.

    Advies aan management

    Better onboarding of experienced hires

    Boston Consulting Group2015-10-07
  5. "Geweldige leerervaring, fantastische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Snel bijleren, geweldige sfeer, goede voorbereiding op de zaken

    Minpunten

    Werkuren zijn soms onvoorspelbaar

    Boston Consulting Group2014-02-17
  6. "Een geweldige plaats om ervaring op te doen en te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mensen helpen elkaar, actieve sociale cultuur; Ondersteuning om jezelf te doen groeien op alle niveaus; Variërende projecten om verschillende industrieën/functies te leren kennen - het wordt nooit saai; Kans om bij te dragen aan het bedrijf, op sociaal vlak, enz.

    Minpunten

    Werkuren kunnen vrij lang zijn als je op een project zit - maar worden gecompenseerd door strand tijd; Werkcultuur is erg Nederlands in het Amsterdamse kantoor;

    Boston Consulting Group2013-01-09
  7. "Enorm waardevolle ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Geweldige leerkansen Internationale expertise Verscheidenheid in zaken Impact van dag een Geweldige collega's Bonussen en salaris is geweldig Wordt heel snel een expert

    Minpunten

    Soms lange uren Permanente druk: je moet terugdrukken 80% is vaak goed genoeg Clientwerk kan saai zijn Naar boven of naar buiten

    Advies aan management

    Pr en merkimago is geweldig Wervingsmechanisme is succesvol in het aantrekken van het beste talent We worden vaak alleen gezien als kostenbespaarders

    Boston Consulting Group2012-03-23
  8. "Great company, great experience, tough work-life balance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consulting Staff in Toronto, ON
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Exposure to management. Travel around the world if you want to. Accelerated career path.

    Minpunten

    Poor work life balance at times. Travel can get overwhelming. Easy to get into either vicious cycles or positive spirals if not mentally prepared.

    Advies aan management

    Understand there are various different profiles to consultants on the job. Industry hires generally need a bit more runway to get the hang of the job - which is very different from the traditional associate path. One key for success for BCG going forward is to ensure we tailor different paths for various backgrounds in order to truly have the diverse backgrounds & experiences that make us better as a whole.

    Boston Consulting Group2019-07-18
  9. "Marketing assistant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing Assistant in Munich, Beieren

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Boston Consulting Group gewerkt

    Pluspunten

    Be Organized and Analytical Strong Communication Skills Self-Directed Creative Adaptable Team worker Nice to explain people

    Minpunten

    There are no cons, except the distance.

    Advies aan management

    Setting clear goals, to manage them in the best way possible, the goals have to be achievable, and the goals should have a time settings to be achieved. To be honest with coo-workers and other surroundings.

    Boston Consulting Group2019-07-17
  10. "A romanticized job that doesn't disappoint"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Dallas, TX
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Business support teams make this group a true pleasure to work at. Working day in, day out with some of the highest level minds on the planet. Benefits include: fully paid health coverage for the fam, generous time off for the junior level staff, an industry leading luxury travel policy. Training is person, not career, centered. The training and personal development I've received has provided me with some of the...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Negative experiences almost always derive from our position as a client services firm, not internally.

    Boston Consulting Group2019-07-15
Er zijn 2109 reviews gevonden