Reviews voor Boston Consulting Group | Glassdoor.nl

Reviews van Boston Consulting Group

Bijgewerkt op 19 apr 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
86%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Boston Consulting Group CEO Rich Lesser
Rich Lesser
1.152 Beoordelingen
  1. "-"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Geweldig salaris, extra voordelen, persoonlijke ontwikkeling is fantastisch. Werk is fantastisch, je krijgt de kans om projecten voor gigantische klanten te doen en een echt verschil te maken.

    Minpunten

    Hoge prestatie, dus werklast kan hoog zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2018-09-06
  2. "Goed als je veel wil leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    ontwikkelingsmogelijkheden veel slimme mensen grote internationale kansen

    Minpunten

    werk druk is groot collegas zijn some een beetje wijsneus

    Boston Consulting Group2018-08-23
  3. "Associate @ BCG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    - Veel trainingen (inhoudelijk, hard skills (e.g. excel), soft skills) - Veel begeleiding (mentor, coach, career development advisor, buddy, etc) - Jong bedrijf

    Minpunten

    - Niet altijd invloed op op welk project / welke klant je gestaft wordt - Onvoorspelbare, onregelmatige werktijden - Weinig diversiteit in de top

    Advies aan management

    Blijf zo focus op training en ontwikkeling, blijf trainingen vernieuwen. Meer diversiteit, waarbij niet alleen de focus op vrouwen, maar ook op etniciteit en type mensen.

    Boston Consulting Group2017-02-08
  4. "Inspiring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Lots of inspiring and smart colleagues, steep learning curve

    Minpunten

    Work load can be a little over the top some times, and impact is mostly not directly tangible.

    Advies aan management

    Better onboarding of experienced hires

    Boston Consulting Group2015-10-07
  5. "Fantastisch bedrijf om je carrière te starten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Learning en development Groeibedrijf Work-life balans wordt opgevolgd

    Minpunten

    Work-life balans ondanks opvolging niet altijd optimaal

    Boston Consulting Group2018-03-28
  6. "Goede leermogelijkheden, maar hiërarchisch en niet flexibel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Research Associate 

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel briljante mensen, contacten met een reeks bedrijven en industrieën, goede trainingprogramma's en ontwikkelingsmogelijkheden

    Minpunten

    Lange en onvoorspelbare werktijden, niet flexibel op het vlak van locatie en werktijden, weinig zeggenschap over waar u wordt tewerkgesteld, hiërarchisch

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-03-21
  7. "Zeer goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Uitgebreide persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, interessante variëteit aan projecten

    Minpunten

    Lange en intensieve werktijden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-02-13
  8. "Adviseur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Boston Consulting Group voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Geweldige voordelen, goed leren & training, geweldige mensen

    Minpunten

    Lange werkdagen, vaak het gevoel dat je zeer irrelevant werk doet (dat meer in een mooie presentatie dan in de realiteit terechtkomt)

    Advies aan management

    Niets. Cool bedrijf, maar op lange termijn niet voor mij. Een beetje te theoretisch

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2018-11-15
  9. "BCG is een goede plek om te zijn"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Vriendelijke cultuur Hoog salaris Een hoop buitenschoolse activiteiten

    Minpunten

    Balans tussen werk en privé is heel slecht Er is een hoop reizen nodig Gestoorde klanten (soms)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2018-08-01
  10. "Geweldige leerervaring, fantastische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Snel bijleren, geweldige sfeer, goede voorbereiding op de zaken

    Minpunten

    Werkuren zijn soms onvoorspelbaar

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2014-02-17
Er zijn 14 reviews gevonden