Reviews voor Boston Consulting Group | Glassdoor.nl

Reviews van Boston Consulting Group

Bijgewerkt op Oct 13, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2190 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
84%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Boston Consulting Group CEO Rich Lesser
Rich Lesser
990 Beoordelingen
  1. "Associate @ BCG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    - Veel trainingen (inhoudelijk, hard skills (e.g. excel), soft skills) - Veel begeleiding (mentor, coach, career development advisor, buddy, etc) - Jong bedrijf

    Minpunten

    - Niet altijd invloed op op welk project / welke klant je gestaft wordt - Onvoorspelbare, onregelmatige werktijden - Weinig diversiteit in de top

    Advies aan management

    Blijf zo focus op training en ontwikkeling, blijf trainingen vernieuwen. Meer diversiteit, waarbij niet alleen de focus op vrouwen, maar ook op etniciteit en type mensen.

    Boston Consulting Group2017-02-08
  2. "Goed als je veel wil leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    ontwikkelingsmogelijkheden veel slimme mensen grote internationale kansen

    Minpunten

    werk druk is groot collegas zijn some een beetje wijsneus

    Boston Consulting Group2018-08-23
  3. "Inspiring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Lots of inspiring and smart colleagues, steep learning curve

    Minpunten

    Work load can be a little over the top some times, and impact is mostly not directly tangible.

    Advies aan management

    Better onboarding of experienced hires

    Boston Consulting Group2015-10-07
  4. "Geweldige leerervaring, fantastische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Snel bijleren, geweldige sfeer, goede voorbereiding op de zaken

    Minpunten

    Werkuren zijn soms onvoorspelbaar

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2014-02-17
  5. "Een geweldige plaats om ervaring op te doen en te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mensen helpen elkaar, actieve sociale cultuur; Ondersteuning om jezelf te doen groeien op alle niveaus; Variërende projecten om verschillende industrieën/functies te leren kennen - het wordt nooit saai; Kans om bij te dragen aan het bedrijf, op sociaal vlak, enz.

    Minpunten

    Werkuren kunnen vrij lang zijn als je op een project zit - maar worden gecompenseerd door strand tijd; Werkcultuur is erg Nederlands in het Amsterdamse kantoor;

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2013-01-09
  6. "Enorm waardevolle ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Geweldige leerkansen Internationale expertise Verscheidenheid in zaken Impact van dag een Geweldige collega's Bonussen en salaris is geweldig Wordt heel snel een expert

    Minpunten

    Soms lange uren Permanente druk: je moet terugdrukken 80% is vaak goed genoeg Clientwerk kan saai zijn Naar boven of naar buiten

    Advies aan management

    Pr en merkimago is geweldig Wervingsmechanisme is succesvol in het aantrekken van het beste talent We worden vaak alleen gezien als kostenbespaarders

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2012-03-23
  7. "Fantastisch bedrijf om je carrière te starten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Learning en development Groeibedrijf Work-life balans wordt opgevolgd

    Minpunten

    Work-life balans ondanks opvolging niet altijd optimaal

    Boston Consulting Group2018-03-28
  8. "High-impact and high-learning environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    - Learning & Development is a key topic, with quick career path - High-impact projects - High salary

    Minpunten

    - High pressure - Long hours - Potentially need to travel Monday-Thursday for client work

    Boston Consulting Group2019-09-15
  9. "Perfect way to start your career with an intense learning curve"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Extremely good training program and on-the-job development opportunities. Very nice colleagues, with little to no strife/competition between people.

    Minpunten

    Working hours are long, workload is often unpredictable, travel

    Boston Consulting Group2019-08-02
  10. "Good learning opportunities, but hierarchical and inflexible"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Research Associate 

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Very bright people, exposure to a range of companies and industries, good trainings and development

    Minpunten

    Long and unpredictable work hours, inflexible in terms of location and work hours, very little say over where you are staffed, hierarchical

    Boston Consulting Group2019-03-21
Er zijn 2190 reviews gevonden