Reviews van Bruynzeel Keukens

Bijgewerkt op Dec 27, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

7 van meer dan 7 reviews gevonden

3.5
79%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
Bruynzeel Keukens CEO  Anton Sanders
Anton Sanders
5 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  1. 5.0
    Voormalig contractwerker, minder dan 1 jaar

    Mooi bedrijf, serieus, goede voorwaarden en voelt je er snel thuis

    Jul 18, 2018 - Verkoopmedewerker in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede primaire en secundaire voorwaardes. Alles netjes geregeld en op tijd . Interne opleiding het bedrijf investeert in zijn werknemers.

    Minpunten

    Weinig contact met verschillende afdelingen waardoor het niet altijd duidelijk is wie je waarvoor nodig hebt

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Doorgroeimogelijkheden

    Dec 27, 2021 - Verkoper in Bergen op Zoom
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ze nemen alles en iedereen aan

    Minpunten

    Hiërarchie, beloftes niet nakomen, het is noot genoeg.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Top bedrijf

    Jan 21, 2021 - Aankoop adviseur 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Interne opleiding Klant vriendelijk Iedereen mag zichzelf blijven

    Minpunten

    Keukenprijs kun je niet onderhandelen. Salaris moet je wel onderhandelen bij het solliciteren. Want die stijgt niet snel.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Mooie cultuurwaarden en klantbeloften

    May 9, 2019 - Verkoper in Cruquius
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Communicatie verloopt soepel ondanks grootte van het bedrijf; - Wanneer je jezelf niet als een 'gladde verkoper' schaart, is dit de plek voor jou: geen onderhandelingen bij Bruynzeel over de eindprijs van de keuken, wat fijn is voor consument. - Fijne werk-privé balans maar weet wel waar je voor kiest: nagenoeg alle zaterdagen en twee keer per maand op zondag werken. - Fijne werksfeer mits je in de juiste winkel bij je juiste mensen geplaatst wordt

    Minpunten

    - Waardering voor bepaalde competenties wordt niet of zeer weinig naar je uitgesproken. Target behalen staat centraal voor het ontvangen van loonsverhoging en weegt zwaarder dan het behalen van de andere competenties.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige contractwerker, meer dan 1 jaar

    Mooi bedrijf

    Nov 16, 2017 - verkoopadviseur in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Bruynzeel voelde gelijk als een thuis. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen

    Minpunten

    Er is weinig communicatie met andere werkgroepen meer persoonlijker contact met leidinggevende

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Fijn bedrijf!

    Nov 5, 2017 - Verkoper Retail in Spijkenisse
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Fijne sfeer - goede werk/privé verhouding - staat open voor personeel en hun behoeftes - altijd mogelijkheden om door te groeien - directe collega's zijn heel behulpzaam op diverse afdelingen - oplossingsgericht

    Minpunten

    - groot bedrijf dus soms lastig met iedereen een werkverhouding op te bouwen - connecties binnen het bedrijf is handiger werken - een besluit of optie overleggen moet over veel afdelingen waardoor dit veel tijd kan vergen. - Prima loon en opbouwende beloningsschaal. Maar kan 'persoonlijker' worden benaderd.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Service monteur

    Oct 8, 2017 - Anonieme werknemer in Antwerpen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Werk sfeer.correcte uitbetaling loon.goed loon

    Minpunten

    Veel roddels. jaloezie slechte comicatie Steeds fouten op andere steken

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 7 van 7 reviews in het Nederlands

Werkt u bij Bruynzeel Keukens? Deel uw ervaringen

Bruynzeel Keukens logo
of