Reviews van Bunq

Bijgewerkt op 22 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.5
66%
Aanbevelen bij een kennis
70%
Waardeert directeur
Bunq Algemeen directeur Ali Niknam
Ali Niknam
101 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Creatief, leuk, en professionele sfeer"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Eigenaar in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bunq voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Extreem positieve werksfeer. Er is veel nadruk op de balans tussen werk en privé. Uitdagende en spannende omgeving die kansen biedt voor groei en vooruitgang. We gebruiken de laatste tools en software, we geven om de kwaliteit van ons werk, en we doen onze taken op tijd. Ik geniet van effectieve samenwerking met mijn teamleden. Geweldig potentieel om ongelofelijk talen te ontmoeten en je professionele netwerk uit te breiden.

    Minpunten

    Snelle omgeving. Je moet kunnen prioriteren.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    January 14, 2020Recruiter

    Thank you for sharing your bunq experience as a Product Owner at bunq 🌈. Building Europe’s most innovative and disruptive bank isn’t easy so we actively stay on top of and use the newest and most advanced tech… it’s also loads of fun to play around with 😜 We’re happy you’ve recognised and jumped into bunq’s fast pace environment as this is key to our get sh*t done attitude. It’s also why we work as one squad to ensure that our users get the best and most up to date app after each bunq update and you get to challenge and grow yourself by doing things that have never been done before 🙌🏼. Keep on achieving the unachievable 🚀

  2. "Je weet wat je krijgt"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Bunq voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Positieve werksfeer, goede work/life balans, veel geleerd

    Minpunten

    Toen ik er werkte. Veel schakelen op projecten die niet altijd doorgingen. Dat gezegd hebbende gebeurt dit dus ook bij de corporates, alleen kom je er daar pas na X jaar achter dat je voor niks aan een project hebt gewerkt (ipv binnen een paar weken/maanden).

    Verder lezen

    Reactie van Bunq

    July 24, 2019Recruiter

    Dank voor het delen van je ervaring bij bunq! Vooruitgang betekent experimenteren. 😉 Om te kunnen focussen op datgene wat belangrijk is voor onze gebruikers, zijn korte feedback loops en iteratie momenten essentieel voor ons. 🙌🏼 Het allerbeste met je volgende avontuur!

  3. Nuttig (9)

    "Gewoon niet"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Bunq voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Werken met een erg internationaal team.

    Minpunten

    Extreem micromanagement, mentaal en verbaal misbruik, geen respect voor de balans tussen werk en leven.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    January 14, 2020Recruiter

    Thanks for sharing your perspective of bunq. You’ve mentioned a couple of points we’d like to clarify going forward. Our 37 nationality strong bunq team works incredibly hard to produce the very best app for our users 🌈from Australia to Iceland, we’ve got a great mix of the best of the best. At bunq, we feel that balance is key and that you control what you do with your time. Each bunqer has clear goals to work towards and ownerships to take care of. You have the freedom to do what is necessary to hit your goals and optimise your ownerships as we scale. If you’re looking like you won’t hit them, discuss it with your manager, so we can find the root cause and point you on the right track 🏃🏼‍♂️. But it’s not all about work, our bunqers stay mindful, fit and ready to tackle each day with a heavily discounted fitness membership if that’s their vibe 🧘🏼‍♂. As for the other points, we feel that they are more personal and if you would like to discuss them with HR or our company trusted persons, please let us know.

  4. Nuttig (5)

    "Je zult het niet lang uithouden in dit bedrijf."

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Administratief Medewerker in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Bunq

    Pluspunten

    Alles is nieuw. De omgeving, de cultuur, de mensen. Het is een verademing, wanneer je voor het eerst op kantoor komt.

    Minpunten

    De werkomgeving is erg snel, omdat ze een op technologie gericht bedrijf zijn. Je kunt het werk maar beter goed bijhouden of je zal worden buitengesloten en letterlijk de deur uit worden geschopt. De meeste werknemers zijn jong en zijn zelfs binnen het team zeer competitief. Als je het traditionele type werknemer bent, dan zal je niet lang bij dit bedrijf blijven.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    January 15, 2020Recruiter

    Thank you for sharing your bunq experience. You mention some interesting points that we’d like to elaborate on. You’re right! We have a fast paced environment that ensures we deliver the best results to our users 🏃🏼‍♂️. We’ve built a bunqr that is a collaborative, innovative and challenging work space and therefore we expect our bunqers to use their knowledge, skills and energy to create, execute and make a difference in their time here 👏🏼. bunq is anything but traditional, and that’s our goal 🙏🏻. If you’d like to share any more points please feel free to reach out to HR or our company trusted persons. Best of luck on your new adventure 🌈

  5. "Uitermate georganiseerd voor een groeiend bedrijf"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bunq

    Pluspunten

    De vlakke organisatiestructuur zorgt voor een heldere communicatie op alle afdelingen. Er is zelden verwarring over wat er moet gebeuren, noch vertraging omdat iemand zijn taak niet heeft uitgevoerd. Veruit de vlotste ervaring die ik tot nu toe heb meegemaakt.

    Minpunten

    Geen. Ze doen het zoals het hoort.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    November 6, 2019Recruiter

    Glad to hear you’re enjoying the bunq way of life 🤘🏽 Hierarchy is so 2011. We’re building a bank together and that means working in an environment where everyone contributes to the big picture a.k.a bunq 🔨 🌈

  6. Nuttig (14)

    "een geweldige eerste baan voor doorzetters, wees niet van plan om hier lang te blijven"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operationele in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Bunq voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - als je net bent afgestudeerd, nieuw bent in het land of in de sector, dan is dit een geweldige plek omdat ze meer geven om je intelligentie en potentieel dan om je ervaring - het bedrijf is daadwerkelijk internationaal and de werktaal is Engels, dit is geen discussiepunt, je hoeft mensen niet de hele tijd te vragen naar het Engels om te schakelen - de collega's zijn super, je ontmoet er veel toffe mensen. je loopt hier nooit tegen enige vorm van seksisme, racisme of homofobie aan, en niet omdat dat in het beleid staat, maar omdat de mensen echt niet seksistisch, racistisch of homofoob zijn. een werkplek voor millennials.

    Minpunten

    - het salaris is benedengemiddeld en er valt niet over te onderhandelen. er zijn ook compleet geen andere voordelen. - mensen komen en gaan non-stop, de schommelingen zijn niet te geloven, de gemiddelde werknemer blijft minder dan een jaar hangen. HR en management vinden dit prima en zijn er compleet niet in geïnteresseerd je aan te houden. mensen worden als vervangbaar behandeld - er is geen concept van een carrièreontwikkelingsplan, of wat voor ontwikkelingsplan dan ook. - omdat ze toch al verwachten dat je snel zult vertrekken investeren ze amper in je training. je wordt opgeleid voor operationele klussen, maar niets over de programma's, theorie, etc. - de managers zijn geen mensen met relevante ervaring, het zijn gewoon de werknemers die het langst zijn gebleven (1-2 jaar), wat inhoudt dat ze helemaal geen managementvaardigheden hebben en geen echte macht - er wordt van ons verwacht dat we perfectie afleveren, goede prestaties worden niet erkend of beloond. aan de andere kant komen de teams constant mensen tekort, dus heeft slecht presteren geen consequenties - als jouw mening anders is dan de status quo wordt deze genegeerd - werkomstandigheden zijn helemaal niet flexibel (je moet ervoor vechten om thuis te mogen werken, flexibele uren werken is absoluut niet mogelijk, je moet de hele tijd overuren draaien maar als je wat eerder weg moet dien je 30 minuten vakantie aan te vragen) - als werknemer krijg je het gevoel (vooral van HR) dat je er helemaal niet toe doet: klachten worden eigenlijk nooit op positieve wijze opgelost. 'als je het ergens niet mee eens bent kun je vertrekken' is de algemene gedachte

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    October 22, 2019Recruiter

    Thanks for sharing your feedback. You are truly right in saying that bunq is a group of diverse and open minded people, it’s a pillar of who we are as a company. However you raise some points that we’d like to clarify going forward. We strongly believe in ensuring our bunqers to shoot for the stars, and even if they hit the moon, that’s our expectation for success and a great way to measure our bunqers personal growth. Staying focused on your own growth at bunq is easy with a study budget, numerous training programs, workshops and weekly 1 on 1’s with team leads. Being dependable on each other is how bunq has flourished over the years. Our core working hours help us maintain a level of accountability on each other, so in case s**t hits the fan, we're ready to take action. We do feel that some of your other points may be personal. Please feel free to reach out to HR or our company’s trusted person if you would like to share anything further. Best of luck on your new adventure 🌈

  7. Nuttig (2)

    "Meng je in de jongerencultuur"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bunq

    Pluspunten

    Het is een snelle, dynamische omgeving die vol energie zit en nooit gaat vervelen.

    Minpunten

    Het bedrijf is omgeven van jongere mensen die de bedrijfscultuur bepalen. Als je wat ouder bent, zul je je buitengesloten voelen. Behalve de snelle, dynamische werkomgeving, moet je ook zien te wennen aan de jongere cultuur om een goede werkrelatie te hebben.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    November 20, 2019Recruiter

    Thanks for sharing a bit about your bunq experience. We’re glad you’re enjoying our fast paced environment, it’s the bunq way 🌈 While we may have a “young” mindset, our workforce comes from all corners of the earth, all walks of life and knows no age. We only focus on how and what you can contribute! Please feel free to share more with our HR team or our company trusted person 🌈

  8. Nuttig (11)

    "Talenten verspild door micromanagers"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Bunq gewerkt

    Pluspunten

    Heeft een fijne internationale omgeving. Je zult ook veel getalenteerde mensen ontmoeten.

    Minpunten

    Het management behandelt werknemers met micromanagement. Dat is onacceptabel als je meeneemt dat veel van de toptalenten die hier werken de meeste dingen zelf afkunnen. Het is alsof het management de werknemers niet vertrouwd. Ze vernederen werknemers soms ook openlijk.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    October 25, 2019Recruiter

    Thank you for sharing your thoughts with us. Going forward, we’d like to clarify the point you’ve mentioned above. At bunq, we expect everyone to use their knowledge, skills and energy to create, execute and grow in their time here. Weekly 1 on 1’s with team leads and quarterly performance reviews allow management to step back and watch our amazing bunqers do what they do best, which is to Get Sh*t Done. If a bunqer doesn’t hit their goals, no sweat. Meetings and goal setting helps to smoothen out the kinks, tackle those roadblocks and get back on track to smashing targets! If you would like to reach out to HR or our company trusted persons to share more, please don’t hesitate to. We wish you all the best with your new adventure 🌈

  9. Nuttig (1)

    "Meest toegewijde mensen waar ik ooit mee heb gewerkt"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Financieel Analist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bunq voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik ben er dagelijks van onder de indruk wat mijn collega's bereiken. Het was een voorrecht om met een aantal van de meest toegewijde mensen te werken die ik ooit ben tegengekomen in mijn carrière.

    Minpunten

    Managers hebben niet de meeste ervaring, maar dat maken ze goed met hun hart en moeite.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    September 26, 2019Recruiter

    Thank you for sharing your bunq experience. 🌈 Being part of a talented, dedicated team that wants to make the lives of our users easier, bunqers are able to use their knowledge and creativity to make a difference from day one from day 1. Keep on bunqin’! 🌈

  10. Nuttig (3)

    "Leuke start-up cultuur."

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bunq

    Pluspunten

    Jong en snelgroeiend bedrijf en men vindt dit leuk. De sfeer is altijd vrolijk met veel feestjes, drankjes op vrijdag en gewoon een omgeving die in het algemeen FUN aanmoedigt. Men gaat ook op de juiste manier met de dingen om. Men weet dat men in de huidige omstandigheden alles moet doen om het beste talent aan te trekken en te behouden. Er zijn een heleboel voorzieningen op kantoor en het eten is ook geweldig. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een baan.

    Minpunten

    Ik heb behoorlijk hard nagedacht en kan geen minpunten bedenken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Bunq

    September 25, 2019Recruiter

    Thanks for sharing what’s going on at bunq. Work hard, play hard, bunq hard is our unofficial motto. Chilling out in the bunqer with food prepared by our chef after a day of work is definitely how we like to unwind. Breaking banking ain’t easy 🌈

Er zijn 42 reviews gevonden
</>Embed