Reviews voor Burger King | Glassdoor.nl

Reviews van Burger King

Bijgewerkt op 13 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.3
54%
Aanbevelen bij een kennis
60%
Waardeert directeur
Burger King CEO Jose Cil
Jose Cil
282 Beoordelingen
  1. "Assistent manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Assistent Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Burger King voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Enthousiast, leergierig, Love team work ,

    Minpunten

    Neem ik tijd om beslissingen te nemen

    Verder lezen
    Burger King2020-01-14
  2. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Burger King

    Pluspunten

    Prima werk niet te veel werkdruk

    Minpunten

    niet echt uitdagend werk maar prima

    Burger King2019-02-14
  3. "Heel - hard - werken, maar leuke collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Cassière 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Burger King gewerkt

    Pluspunten

    Leuk team, contact met klanten

    Minpunten

    Werknemers zijn het liefst machines

    Verder lezen
    Burger King2018-07-17
  4. "meh"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     

    Ik heb gewerkt bij Burger King

    Pluspunten

    collega's, werksfeer, balans, cultuur, sfeer

    Minpunten

    salaris, management, loon, stresswerk, weinig respect voor je prive leven

    Verder lezen
    Burger King2016-11-29
  5. "Ambitieus en leuk!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Kassamedewerker in Lelystad
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Burger King voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Als werknemer bij burgerking vind ik het leuk om sociaal te zijn! Als iemand die klaar is met school en verder niks doe kom je toch in aanraking met mensen. ook is het afwisselend met kassa en keuken wat het leuk houdt. Zelf werk ik ook in een heel leuk team, en managers van andere stores zijn zowel altijd leuk om mee te werken.

    Minpunten

    Soms is het wat chaotisch in druktes, je moet dus tegen druk kunnen! Ook de chemische middelen voor het handen wassen zijn heel erg schadelijk voor mijn handen. Soms zijn er ook vervelende gasten, daar moet je ook mee om kunnen gaan.

    Verder lezen
    Burger King2015-11-10
  6. Nuttig (2)

    "Be a King to create the taste"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Burger King Crew in Roosendaal
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Burger King

    Pluspunten

    Het op jezelf werken is fijn maar doordat je in een teamverband werkt is het samen 1 grote familie en dat zijn echt pluspunten daarmee heb je de krachtige basis voor je dienst

    Minpunten

    Het is soms heel hard aanpoten door de targets de je moet behalen maar als je ze behaal is het ook weer kei mooi met een beloning.

    Verder lezen
    Burger King2015-08-21
  7. "ieder ervaard het anders"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Kassamedewerker in Zoetermeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Burger King

    Pluspunten

    - Je heb leuke jonge collega's - Je snapt alles heel snel want het is vrij logisch - Als je moet sluiten is het heerlijk kan je op eigen tempo doen - Ik heb een hele flexxe team leider waar ik zelf heel goed mee ben geworden op het werk - Je heb nieuwe mensen om je heen collega's worden vrienden - Als je je werk goed doet hoor je het ook heel snel van collega's en zelf van tevrede klanten

    Minpunten

    - Natuurlijk heb je minder leuke klanten - Manneger met 2 gezichten - Keuken is wel een beetje traagjes waardoor kassapersoneel op de donder krijgt natuurlijk verder heb ik helemaal geen klachten ik kan niet zo opschieten met me manneger maar gelukkig wel met team leider ieder restaurant heeft wel wat

    Verder lezen
    Burger King2015-08-15
  8. "meest leerzame plek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Crew Member in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Burger King voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    klantvriendelijkheid , service , je leert veel van je managers en collega's , je leert omgaan met stress, je leert je beheersen, je leert veel vreemde talen.

    Minpunten

    je komt af en toe mensen tegen die niet vriendelijk zijn of kunnen wachten op hun bestelling maar zo leer je om te gaan met zulke mensen.

    Verder lezen
    Burger King2015-07-02
  9. "het kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Crew Member in Kerkrade

    Ik werk bij Burger King

    Pluspunten

    gasten ontvangen kan beter en sneller

    Minpunten

    nou de samen werking mag veel en veel beter gaan worden en er mag nog meer gecomuniceerd woorden tussen de management en crewmember

    Verder lezen
    Burger King2015-07-05
  10. "Burger King Enschede"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Crew Member in Enschede
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Burger King gewerkt

    Pluspunten

    Werken bij de Burger King heeft vele pluspunten. Het werk kun je goed combineren met school, de werkzaamheden zijn variërend en leuk en de werksfeer is erg prettig. Er is goed contact tussen de collega's, iedereen wordt gezien als gelijke.

    Minpunten

    De omzet van de Burger King wisselt, hierdoor kun je niet altijd de uurtjes werken die je wilt, de uren worden dan ingekort.

    Verder lezen
    Burger King2015-06-17
Er zijn 25 reviews gevonden