Reviews voor Buurtzorg Nederland | Glassdoor.nl

Reviews van Buurtzorg Nederland

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 10 reviews gevonden

4.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Buurtzorg Nederland CEO Jos de Blok
Jos de Blok
10 Beoordelingen
  1. "Top werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verpleegkundige 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Buurtzorg Nederland voor 4 jaar

    Pluspunten

    Buurtzorg zorgt goed voor zijn/haar personeel.

    Minpunten

    Werk /privé balans is niet altijd even goed.

    Buurtzorg Nederland2018-11-17
  2. "Bevlogenheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Wijkverplk wondverplk/tragist in Helmond
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Buurtzorg Nederland voor 9 jaar

    Pluspunten

    Leuk team, vrijheid,meer verantwoording,kleine tems waardoor je beter gehoord wordt.Meer taken erbij als je dat leuk vindt,deel kunnen nemen aan regionale bijeenkomsten.Regelmatig contact met dezelfde clienten waardoor er verdieping ontstaat

    Minpunten

    Te lang doorgaan met buurtzorg ook in de privesfeer....nog eventjes iets afmaken.. De gelijkwaardigheid tussen de collega's maakt het moeilijk om conflicten op te lossen.We missen de vaardigheid om het rechtvaardig op te lossen.Er is een discrepantie tussen generalist moeten zijn en daarnaast ook specialist.De keuze is soms moeilijk tussen mijn triage/wondverplk taken en mijn werk als wijkverpleegkundige

    Advies aan management

    Nog betere ondersteuning bij conflicten op de werkvloer. Betere en duidelijker richtlijnen vanuit de organisatie over het aantal uren dat we mogen besteden aan een specialisatie als Verplk oncologie, wondverplk/triagist etc

    Buurtzorg Nederland2018-06-17
  3. "Geweldif"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - wijkverpleegkundige in Winschoten
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Buurtzorg Nederland

    Pluspunten

    Geweldig werk. Goede tijden en heerlijk om in een zelfstandig zelfsturend team te werken!

    Minpunten

    Altijd bereikbaar moeten zijn, maar hier kies je voor in een team. Dus voor mij geen hinder.

    Buurtzorg Nederland2016-09-20
  4. "Fijnste werkplek in de zorg."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Zwartemeer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Buurtzorg Nederland

    Pluspunten

    Goede organisatie, veel zelfstandigheid, vertrouwen, alles overzichtelijk, beste werkgever in de zorg, goede arbeidsvoorwaarden, etc etc

    Minpunten

    Je maakt veel meer uren dan wat je soms wilt. Weinig vrijetijd ondanks 20 urige werkweek ..BZ laat je thuis ook niet los.( Zelfsturend team betekent veel verantwoordelijkheid.)

    Advies aan management

    Niet te groot willen worden ..??

    Buurtzorg Nederland2016-09-18
  5. "Super om bij buurtzorg te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Wijkziekenverzorgende in Naaldwijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Buurtzorg Nederland

    Pluspunten

    - klein team- zelfstandig - eigen inbreng - veel mogelijkheden - fijne collega's - korte lijnen met hoofdkantoor- tijd voor clienten - heel blij om hier te mogen werken.

    Minpunten

    Doordat je zelfsturend bent komt er nog veel werk bij naast je route in de wijk,om het plaatje compleet te krijgen. Voor mij geen moeite mee,in de praktijk blijkt niet iedereen geschikt voor een zelfsturend team.

    Buurtzorg Nederland2016-09-18
  6. "Geweldig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verpleegkundige in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Buurtzorg Nederland voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Het is fijn om in een klein zelfstandig team te werken, samen beslissingen nemen. Tijd voor de client. Geweldig

    Minpunten

    Ik kan geen minpunten bedenken

    Advies aan management

    Geweldig, zo door gaan

    Buurtzorg Nederland2016-09-17
  7. "een mooi bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - wijk ziekenverzorgende in Steenwijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Buurtzorg Nederland voor 9 jaar

    Pluspunten

    zelfsturend, flexibel , samen staan we sterk, kleine teams, geen leidinggevende, ieder heeft zijn taak.

    Minpunten

    Er zijn eigenlijk geen minpunten

    Advies aan management

    lekker zo door gaan!

    Buurtzorg Nederland2016-09-18
  8. "Best & leukste baan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - wijkverpleegkundige in Zierikzee
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Buurtzorg Nederland voor 4 jaar

    Pluspunten

    - Je kunt je creativiteit kwijt binnen je werk - Er wordt geluisterd naar de werknemers - Afwisselende baan - Veel doorgroei mogelijkheden - Veel aanbod van bijscholing/cursussen

    Minpunten

    Geen min punten te benoemen!

    Advies aan management

    Ze hebben geen managers dus ook geen management. Dit is juist wat Buurtzorg is!!!

    Buurtzorg Nederland2016-09-15
  9. "Werken is weer fijn als je doet waarvoor je bent opgeleid!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verpleegkundige in Hardenberg, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Buurtzorg Nederland voor 6 jaar

    Pluspunten

    Zelfsturende teams. Werken met gemotiveerde mensen. Weer tijd voor de cliënten, korte lijntjes. Iedereen is gelijk, ook al heeft een ieder zijn kwaliteiten. De een is goed met de computer, de ander met een rooster maken, enz. Kleine teams.

    Minpunten

    Die kan ik eigenlijk heel moeilijk bedenken....misschien nog een huishoudelijke tak. Maar ook dat is hier en daar al wel zo.

    Advies aan management

    Bovenstaande en toch misschien een eigen nachtzorg. (nu wordt nachtzorg ingehuurd)

    Buurtzorg Nederland2016-09-15
  10. "Verzorg de buurt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Helpende niv 2 (student Verpleegkunde) in IJsselmuiden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Buurtzorg Nederland voor 2 jaar

    Pluspunten

    - Kleine teams, dit werkt effectief - Goede kwaliteit van zorg - Echt tijd voor de mensen die ze nodig hebben - Cliënten waarderen het hebben van vaste gezichten - Veel complimenten over Buurtzorg vanuit cliënten en familie

    Minpunten

    Het is mooi als het echt loopt! Echter kan het zo zijn dat de taakverdeling in een team niet prettig verloopt. Maar gelukkig is dat hier in Overijssel niet aan de hand!

    Advies aan management

    Sta toe dat er iets meer kantooruren worden gemaakt, er komt nog aardig wat bij kijken zonder achter de voordeur bij mensen te zijn geweest!

    Buurtzorg Nederland2016-09-16
Er zijn 10 reviews gevonden