Reviews voor Bynder | Glassdoor.nl

Reviews van Bynder

Bijgewerkt op May 14, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
82%
Aanbevelen bij een kennis
Bynder CEO Bert Van der Zwan (no image)
Bert Van der Zwan
0 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Een voortdurend veranderende uitdaging met veel leermogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bynder voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Bedrijfscultuur (leuk, hardwerkend en ruimdenkend) - Hoog tempo, je verveelt je nooit - Mogelijkheid tot het creëren van processen en structuren - Jonge collega's - Volwassen wordende onderneming - Interne mobiliteit - Vertrouwensvolle manager - Topproduct - Immer uitbreidend en altijd blijven uitvinden

    Minpunten

    - Geen bestaande structuur - Nieuwe C-niveau management is niet representatief voor de bedrijfscultuur - Sommige collega's zijn té junior om te begrijpen hoe de dingen af te handelen - Een aantal vroege Byndies binnen het bedrijf waarvan niemand weet wat ze nou echt doen - Geen ontwikkelingskansen, het lijkt erop dat de interne mobiliteit de enige beschikbare verandering vormt

    Advies aan management

    Investeer in uw huidige werknemers. Er is geen budget om individuen in de juiste richting te laten ontwikkelen, of waar ze zich dan ook in willen ontwikkelen. Dit weerhoudt werknemers er vaak van om langer te blijven aangezien men het gevoel krijgt enkel zijwaarts te kunnen stromen en niet opwaarts.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bynder2019-03-08
  2. Nuttig (3)

    "Fantastic vibes and growth is the standard within Bynder."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development Director in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bynder voor 5 jaar

    Pluspunten

    Life at Bynder is a true rollercoaster as we are proud dutch innovative tech disrupters of the market since 5 years. The journey at 6 locations happens with a highly skilled team of (young) people that are all facing the fantastic exponential growth of the company. As we are all working with passion and a feeling of Bynder love, it actually really hurts when I see the bad reviews and I felt it was my duty to... express my feeling of working at Bynder the last 5 years. Also I find the remarks a full attack on the hard work of a lot of my fellow colleagues which try to cope the exciting fast growth of Bynder with a smile and hard work. After 5 years of working at Bynder and knowing most of crew I can say that 99% of the team is positive and makes their own happiness within Bynder by grabbing all the opportunities that everybody can shape themselves and are motivated to create these at all times. The examples of young talented professionals and interns that are making a senior position in an incredible short time is amazing. I have not seen this unique situation before in my 20 years of experience in the tech scene. I wondered why I and so many others can't relate to the amount of negative reviews that are ventilated on Glassdoor. I realise that colleagues who see young members making big jumps, working autonomous on their own projects and claiming and shaping their own succes could be intimidating. I'm proud of my fellow Byndies that have created senior positions by their own manifesting power and that's the main spirit that I feel and have felt the last couple of years. We should be proud of them instead of jealousy. Senior positions have changed, people have left and many top talents have also arrived. Change is inevitable but to complain about the fact that you have not given the opportunity to climb the tree is 100% not true and hurtful to the truth as it doesn't give credits to the path and spirit of the many young & old talented Byndies that are the corner stones of the Bynder Love world wide. Many interns that were part of my team grew to tech savvy employees with high ambitions and great positive vibrations to all the offices worldwide. They have been adopted to several other teams and are accelerating within Bynder on a professional and personal note.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Make the best of your life and live now as it's the only time that matters. On that note I find it sad that people who don't feel at home in a fast pace IT company of great minds and souls are not leaving Bynder but instead complain about a life that doesn't manifest for them by itself. Everybody has the ability to change their situation by a personal shift towards positive thinking or leaving to another challenge... that does fit more to the individual needs. Why are always the small amount of haters that get most of the attention in the media or even on a social media platform like Glassdoor? Normally I would not express a review as I don't feel it's needed but with the reviews that have been shared......it's vital for the entire workforce to be honest about it.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Keep on pursuing the fantastic exponential growth of Bynder by keeping the Bynder culture alive that made us so strong. Try to focus on all the good things while adopting adjustments for the near future. Keep on believing in the Bynder heart that is continuously shaped by the entire workforce. There is so much appreciation throughout the company for the senior management and the board of directors. This has not been... addressed yet by the 99% believers and hard working Byndies so this review is to balance the overall feeling within Bynder. As I have always felt the shared obligation and responsibility of sharing the strong Bynder love I can feel relieved to put this review on the table.

    Meer weergeven
    Bynder2018-11-26
  3. Nuttig (3)

    "Onboarding consultant at Bynder"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Onboarding Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bynder voor 3 jaar

    Pluspunten

    1 .Flexible office hours and great team of colleagues 2. The system we setup for clients has lots of functionality, specifics and possibilities which make the job very diverse and challenging. 3. The client's we work for are mostly marketeers, which are great fun, and are often very happy with the system. 4. Company and management culture is very innovative and refreshing, they dare to do things different. (e.g.... unlimited holidays, feedback and communication, etc.)

    Meer weergeven

    Minpunten

    1. For more senior employees (e.g. >5 yrs working experience) there's limited inspiration from internal role models

    Advies aan management

    Stay focused and don't launch too many pilot initiatives that don't make it past the announcement. They come across as "launched & forgotten" instead of "launch & grow".

    Bynder2018-01-29
  4. "Marketingmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij Bynder voor 3 jaar

    Pluspunten

    Coole bedrijfscultuur; flexibiliteit

    Minpunten

    Gebrek aan structuur, geen duidelijke visie

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bynder2019-05-01
  5. Nuttig (3)

    "Vreselijk management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ontwikkelaar in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Bynder voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Niet echt iets dat ik kan zeggen. Erg verbaasd over al deze positieve reviews.

    Minpunten

    Vreselijk, respectloos management die niet om je tijd en inspanningen geeft. Ik moet er niet aan denken om hier weer te werken. Blijf weg!

    Advies aan management

    Word volwassen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bynder2019-05-14
  6. Nuttig (2)

    "Bedrijf met een jonge, dynamische werkcultuur, maar met een dubieus product."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Bynder

    Pluspunten

    Goede werknemersvoordelen, leuke mensen om mee samen te werken.

    Minpunten

    Slechte, onervaren management dat niet in staat is om te leiden. Soms komt het over als onprofessioneel en niet als een geweldig voorbeeld voor anderen. Slechte salarisstructuur.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bynder2019-02-17
  7. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - CSM in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Bynder

    Pluspunten

    Ambitieus, jong, uitdagend, vrijheid en enthousiasme

    Minpunten

    Niet echt minpunten aan dit bedrijf

    Advies aan management

    Ga door met het goede werk

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bynder2019-01-14
  8. Nuttig (1)

    "Inspirerend bedrijf om voor te werken in Tech"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bynder voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bynder is een snelgroeiend tech-bedrijf. Ik werk er nu twee jaar en ik heb het bedrijf zien verdubbelen in grootte, een A-serie investering zien ontvangen en getuige geweest van de overname van zijn grootste concurrent in de VS. Zelf ondernemend zijnde, hou ik er echt heel heel erg van om er deel van uit te maken en hieruit te leren. In mijn functie als verkoopmedewerker krijg ik de kans om een belangrijke rol te... vervullen in de groei van Bynder, door nieuwe klanten binnen te halen. Binnen het verkoopteam hebben we een sterk opleidingsprogramma met wekelijkse trainingen en persoonlijke sessies. Dit wordt allemaal geleid door de verkoopmanager, die extreem getalenteerd is. Wat ik het meest aan Bynder waardeer, is dat ze je de kans geven om uitdagingen aan te gaan waarvan je denkt dat ze het bedrijf zullen helpen verbeteren. Ik wou een uitdaging aangaan om te helpen een heel nieuwe markt te openen voor Bynder, waarvoor ik volledige vrijheid kreeg. Voor mij zijn de voordelen overduidelijk: 1. Ik verkreeg waardevolle SaaS verkoopvaardigheden (adviserend verkoop) die ik doorheen mijn hele loopbaan kan blijven gebruiken. 2. Ik leerde hoe ik op een doeltreffende manier ingewikkelde verkoopprocedures kan beheren. 3. Ik voel me als een onderdeel van het succes van het bedrijf. 4. Ik kan vanop de eerste rij zien hoe een bedrijf succesvol opgestart en opgeschaald kan worden. 5. Communicatielijnen zijn enorm kort 6. Successen worden gevierd, elke nieuwe klant wordt als een grote overwinning beschouwd. Ik beveel Bynder erg aan. In het bijzonder voor wie interesse heeft om in Tech te werken.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Ik hou ervan bij Bynder te werken en heb geen nadelen. Bynder doorliep erg snel verschillende groeifases, wat ik erg interessant vond, maar je moet ervan houden. Ik geloof dat er voor elke groeifase verschillende mensen geschikt zijn (ondernemend versus doeltreffendheid & schalen). Als je interesse hebt in het helpen verbeteren en standaardiseren van procedures in een ondernemende tech-omgeving, dan is dit de plaats... bij uitstek.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Ik heb 100% vertrouwen in de toekomst en het succes van Bynder. Ik ben blij met de gestandaardiseerde procedures die worden toegepast en ik ben onder de indruk van wat we hebben bereikt en erg enthousiast over de toekomst!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bynder2018-11-25
  9. Nuttig (4)

    "Ontwikkelaar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ontwikkelaar in Rotterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Bynder voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - Geweldige stage- of eerste werkplek - Collega's - Onbeperkt vakantiedagen, flexibele uren, massages - Kantoorlocaties

    Minpunten

    - Ontwikkelaars worden vergeten - Ze richten zich meer op andere afdelingen, zoals Marketing, terwijl ze juist VEEL MEER zouden moeten investeren in ontwikkelaars en productontwerpers. (Geen brand designers) - Moeilijk om jezelf verbeteren, je zit namelijk voor altijd vast aan hetzelfde team. - Als je met HR over iets discussieert, bijvoorbeeld een idee, verdampt het als water. - Je werkt aan een... geweldig nieuw product, en uit het niets wordt het geannuleerd. En zelf kan je blijven doorwerken op Legacy, wat een pret. - Salaris is ondergemiddeld. Geen bonussen. - Agile Coaches, haha. - Heel veel ontwikkelaars stappen op, ik vraag me af waarom.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Chris is een goede gast, een goede CEO als je het mij vraagt. Maar andere mensen hoger in het management maken niet de juiste beslissingen. Investeer in ontwikkeling. Maar het wordt nu bedrijfsmatig, dus een beetje laat.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bynder2018-11-19
  10. Nuttig (9)

    "Alleen maar schone schijn :("

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Bynder

    Pluspunten

    Als je een intrinsiek gemotiveerd persoon bent (versus extrinsiek), dan is dit perfect doordat je de vrijheid hebt je eigen taken en deadlines te organiseren. Gratis lunch is geweldig om geld te besparen. Een paar erg slimme en getalenteerde mensen bij de inwerking- en productteams die het bedrijf draaiende houden.

    Minpunten

    İedereen in senior management is meer bezorgd om in een goed blaadje te staan dan zijn werk te doen. Budgets en aandacht worden disproportioneel toegekend aan marketing/PR/evenementen en het kantoor in Amsterdam. In functies waar geen echte kwalificaties of ervaring vereist is, zoals marketing, rekruteren ze op basis van jeugdigheid en een goed uiterlijk en niets meer dan dat. Veel zaken waaraan we geld besteden,... zoals het Onbrand-evenement en de Afstandsweek, is voor zichzelf en niemand anders. De CEO moet volwassen worden en de mensen belonen die het product daadwerkelijk MAKEN en de zakelijke aangelegenheden op orde houden, niet gewoon nieuwe marketingmedewerkers rekruteren die eruit zien alsof ze net van het middelbaar afgestudeerd zijn, waar ze tot het populaire groepje behoorden.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Stop met te doen alsof jullie een start up zijn! İmplementeer procedures en structuur om ervoor te zorgen dat de juiste mensen vooruitkomen. Rekruteer oudere, meer ouderwetse, hardwerkende mensen en geef soms ook eens promoties aan mensen die niet Amerikaans of Nederlands zijn! Laat de fraterniteitscultuur achterwege en gedraag je als een degelijk bedrijf.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bynder2018-10-07
Er zijn 63 reviews gevonden