Cover image for Bynder
Logo

Bynder

Is dit uw bedrijf?

Bynder

Review toevoegen

Reviews van Bynder

Bijgewerkt op 12 nov. 2022

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
115 van meer dan 145 reviews gevonden
4,5
97% Aanbevelen bij een kennis
Bynder CEO Bob Hickey
100% Waardeert directeur

10 van meer dan 145 reviews gevonden

4,5
97%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Bynder CEO Bob Hickey
Bob Hickey
11 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  1. 5,0
    Huidige werknemer

    Bynder love

    16 jun. 2022 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    +My colleagues +Unlimited holidays +4 day workweek (trial) +Office culture

    Minpunten

    There are 0 points to add

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 3,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    LT

    12 nov. 2022 - Product Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Great working atmosphere and attention for employees

    Minpunten

    Indeciveness by lower management positions of the company

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. Kom bij Bynder werken
    Meest recente vacatures
  4. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Amazing company to work with

    18 jun. 2022 - Devops Engineer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Amazing environment Amazing flexibility Individuals young or old can speak up Care for your well being Good benefits package that includes no working on fridays on summer and unlimited holidays.

    Minpunten

    Salary is not keeping up with the current market

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    It's working for me

    13 mei 2022 - Long Time Employee in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    My colleagues are true professionals, office managers are lovely. Flexibility is awesome, before, during and after covid. I have enough challenges in my work or freedom to experiment.

    Minpunten

    It's very hard for a specialist with multiple expertises to earn a decent market value because of the HR software being used.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Review

    7 feb. 2022 - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. Ook goede secondaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Erg veel invloed van de VC

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 3,0
    Huidige werknemer

    Analyst

    11 nov. 2021 - Analyst 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Nice work balance Nice coworkers Nice location

    Minpunten

    People are not trained, Bynder does not push enough to train its employees.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 3,0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Leuk bedrijf, haperend management

    28 apr. 2021 - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zeer gezellige collegas Regelmatig leuke activiteiten, ook remote DAM markt heeft zn hoogtepunt nog niet bereikt

    Minpunten

    Daad bij woord voegen lijkt management onbekend. Mensen zelf eigenaarschap laten voelen en dingen als diversiteit zijn voorbeelden van mooie woorden die regelmatig de revue passeren maar in de praktijk zie je duidelijk dat de intenties anders zijn. Slecht functionerende 'besliskracht' in ieder geval in Engineering.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  9. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Top werkgever

    7 apr. 2021 - Manager, Digital Marketing in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel vertrouwen en verantwoordelijkheden Onbeperkt vakantiedagen Groei mogelijkheden Goede cultuur en verschillende nationaliteiten Groeiend bedrijf en veel mogelijkheden om nieuwe dingen te testen

    Minpunten

    Aandelen alleen voor senior management Soms erg druk Verder geen minpunten

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Fantastic vibes and growth is the standard within Bynder.

    26 nov. 2018 - Business Development Director in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Life at Bynder is a true rollercoaster as we are proud dutch innovative tech disrupters of the market since 5 years. The journey at 6 locations happens with a highly skilled team of (young) people that are all facing the fantastic exponential growth of the company. As we are all working with passion and a feeling of Bynder love, it actually really hurts when I see the bad reviews and I felt it was my duty to express my feeling of working at Bynder the last 5 years. Also I find the remarks a full attack on the hard work of a lot of my fellow colleagues which try to cope the exciting fast growth of Bynder with a smile and hard work. After 5 years of working at Bynder and knowing most of crew I can say that 99% of the team is positive and makes their own happiness within Bynder by grabbing all the opportunities that everybody can shape themselves and are motivated to create these at all times. The examples of young talented professionals and interns that are making a senior position in an incredible short time is amazing. I have not seen this unique situation before in my 20 years of experience in the tech scene. I wondered why I and so many others can't relate to the amount of negative reviews that are ventilated on Glassdoor. I realise that colleagues who see young members making big jumps, working autonomous on their own projects and claiming and shaping their own succes could be intimidating. I'm proud of my fellow Byndies that have created senior positions by their own manifesting power and that's the main spirit that I feel and have felt the last couple of years. We should be proud of them instead of jealousy. Senior positions have changed, people have left and many top talents have also arrived. Change is inevitable but to complain about the fact that you have not given the opportunity to climb the tree is 100% not true and hurtful to the truth as it doesn't give credits to the path and spirit of the many young & old talented Byndies that are the corner stones of the Bynder Love world wide. Many interns that were part of my team grew to tech savvy employees with high ambitions and great positive vibrations to all the offices worldwide. They have been adopted to several other teams and are accelerating within Bynder on a professional and personal note.

    Minpunten

    Make the best of your life and live now as it's the only time that matters. On that note I find it sad that people who don't feel at home in a fast pace IT company of great minds and souls are not leaving Bynder but instead complain about a life that doesn't manifest for them by itself. Everybody has the ability to change their situation by a personal shift towards positive thinking or leaving to another challenge that does fit more to the individual needs. Why are always the small amount of haters that get most of the attention in the media or even on a social media platform like Glassdoor? Normally I would not express a review as I don't feel it's needed but with the reviews that have been shared......it's vital for the entire workforce to be honest about it.

    Verder lezen
    4 personen vonden deze review nuttig
  11. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Onboarding consultant at Bynder

    29 jan. 2018 - Onboarding Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    1 .Flexible office hours and great team of colleagues 2. The system we setup for clients has lots of functionality, specifics and possibilities which make the job very diverse and challenging. 3. The client's we work for are mostly marketeers, which are great fun, and are often very happy with the system. 4. Company and management culture is very innovative and refreshing, they dare to do things different. (e.g. unlimited holidays, feedback and communication, etc.)

    Minpunten

    1. For more senior employees (e.g. >5 yrs working experience) there's limited inspiration from internal role models

    Verder lezen
    3 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 10 reviews in het Nederlands
</>Embed

Veelgestelde vragen over Bynder-reviews

Bynder heeft een algemene beoordeling van 4,5 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 145 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 97% van de werknemers zou werken bij Bynder aanraden aan vrienden en 98% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 4% verbeterd.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Bynder hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4,2 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Bynder. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 6% verbeterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 97% van de werknemers van Bynder vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Bynder met een waarde van 4,6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,6 voor cultuur en waarden en 4,4 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij Bynder-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Bynder? Deel uw ervaringen

Bynder logo
of

Reviews per functie

Foto's voor Bynder

+ Foto toevoegen
Bynder-foto van: Engineering Team
Bynder-foto van: Welcome to Bynder
Bynder-foto van: Sundae Day!
Bynder-foto van: Sundae Day!
Bynder-foto van: San Mateo Lounge
Bynder-foto van: Halloween Party
Bynder-foto van: Halloween Party
Alle foto's weergeven

Gelieerde bedrijven

Webdam

Werkzoekenden die zochten naar Bynder, hebben ook gekeken naar

Booking.com-logo
Booking.com

4,0

6.904 reviews
Vergelijken

Glassdoor heeft 145 reviews over Bynder die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Bynder. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Bynder bij u past.