Reviews voor CGI | Glassdoor.nl

Reviews van CGI

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 6027 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
67%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
CGI CEO George D. Schindler
George D. Schindler
1283 Beoordelingen
  1. "Slechte werkgever. Hier in dienst gaan was een grote vergissing!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CGI voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    Geen kunnen ontdekken in de tijd dat ik er gewerkt heb

    Minpunten

    - Management komt beloften niet na, en is inconsequent. Mooie praatjes tijdens sollicitatie, maar deze niet nakomen - Cgi wordt integraal via spreadsheets vanuit Canada aangestuurd, en zal op deze manier altijd een detacheerder/ urenfabriek/ uitzendburo blijven - Management heeft geen ruimte voor eigen mening (zijn bang om eigen mening te geven)/ visie en zo wordt de hele organisatie aangestuurd - Management is gericht...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    - accepteer dat cgi een uitzendburo is en beeindig alle pogingen om dat niet te zijn

    CGI2019-05-03
  2. Nuttig (1)

    "Ok"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Java Developer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij CGI voor 2 jaar

    Pluspunten

    Direct een vast contract bij aanvang. Klanten in de buurt.

    Minpunten

    Veel niet-technisch personeel zoals managers.

    CGI2019-03-27
  3. Nuttig (5)

    "Het blijft helaas een urenfabriek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CGI voor meer dan 20 jaar

    Pluspunten

    Weet jongere onervaren medewerkers een boost te geven. Focus op metro-market waardoor je je ontwikkeld in sterke regionale industrieën waaraan je vervolgens verhuurd wordt. Studie en ontwikkelingsmogelijkheden zijn top. Starsalarissen zijn +marktconform. De mensen van CGI leveren top werk en er heerst een sociale gemoedelijke bedrijfscultuur.

    Minpunten

    Heeft de pretenties van een gerenommeerde IT dienstverlener maar, het blijft een body-shop/uren fabriek en wordt in Nederland nog steeds niet echt serieus genomen in markt als een service provisor of innovator. Ze worden in de regio op alle vlakken omvergelopen door vaak kleinere meer competente bedrijven. Er wordt nauwelijks geïnvesteerd in structurele ontwikkeling van productmarkcombinaties., zeker niet voor de...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Ga op tijd weg. Blijf niet te lang in de detachering hangen maar kies op tijd voor een bedrijf wat echt investeert in haar markt of stap over naar bedrijven die je vast in dienst nemen.

    CGI2019-02-10
  4. Nuttig (5)

    "Slechtste Werkgever Ooit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij CGI voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    Alleen voor jongeren net van school.

    Minpunten

    - body shopping, body shopping, body shopping! - heel veel beloften gedaan, maar niet bewaard - geen echte projecten in BU en absoluut geen strategie op België niveau - plaatsing grotendeels afhankelijk van toeval/lopende job board postings van klant - niet geschikt voor mensen met jarenlange ervaring - loon is lager dan gemiddeld voor sector - veel vriendjespolitiek, directors zijn niet transparent over hun klanten,...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Management luistert niet.

    CGI2019-01-31
  5. Nuttig (1)

    "Zeer laag loon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CGI

    Pluspunten

    - de open communicatie - aandelenplan - DKV verzekering

    Minpunten

    Is de slechtste betaler uit de sector. Zelfs medior en senior profielen ontvangen een uitzonderlijk laag loon. Plus nooit opslag.

    Advies aan management

    Betaal jullie mensen veel beter. Dan zijn ze beter gemotiveerd.

    CGI2018-11-14
  6. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CGI voor 9 jaar

    Pluspunten

    Goed leuk en gezellige organisatie met veel groei mogelijkheden en wel goede benefits

    Minpunten

    Soms wat loch en je moet er voor zorgen dat je zelf zichtbaat wordt bent en blijft. Ook is je relatie met je dcs key

    Advies aan management

    Let goed op de high potentials en laat ze niet gaan.

    CGI2018-08-23
  7. Nuttig (2)

    "Afwisselend en gedreven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Director in Maastricht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CGI voor 6 jaar

    Pluspunten

    Gedreven maar toch mensgericht Resultaatgericht To the point Goede mogelijkheden tot ontwikkeling en opleiding Goede global visie / ondernemingsgeest Heldere organisatiestructuur Ruimte voor goede werk - prive balans

    Minpunten

    Senior workforce, gem 45+ Best veel politiek Wisselende kwaliteit medewerkers en leidinggevenden Interne doelen gaat nog vaak voor klant Nationale orientatie

    Advies aan management

    Meer jongeren aannemen Medewerkers 1 op 1 aan klantteam binden Promotiebeleid verbeteren Salarisgroei faciliteren

    CGI2018-04-13
  8. Nuttig (6)

    "Zeer laag loon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Diegem
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CGI voor 4 jaar

    Pluspunten

    - mogelijkheid aandelen te kopen - DKV voor gans het gezin

    Minpunten

    - extreem slechte betaler, ver beneden het gemiddelde - zeer weinig tot geen trainingen - veel vriendjespolitiek om een mooi project te krijgen

    Advies aan management

    Behandel iedereen gelijkwaardig.

    CGI2018-02-26
  9. Nuttig (5)

    "Just another consulting firm?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Zaventem
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CGI voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    jobzeker en toekomstgericht (IT), ok verloning en voordelen maar ook niet meer dan dat, ok sfeer, grote kennisdatabase, ok startpakket aan trainingen voor starters

    Minpunten

    weinig uitdagende jobinhoud, plaatsing grotendeels afhankelijk van toeval/lopende projecten, ok verloning en voordelen maar ook niet meer dan dat, loongroei laag, kans om lang "op de bench te zitten", je bent een vleeswaar.

    Advies aan management

    - transparantie in en overleg over doorgroeimogelijkheden. - transparantie in en overleg over trainingen en koppeling met vorige punt. - waardering

    CGI2018-01-31
  10. "Mooi IT bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Consultant in Arnhem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij CGI voor 2 jaar

    Pluspunten

    Persoonlijke kansen, sfeer, know how, laptop, leaseauto, projecten in buitenland

    Minpunten

    Kansen wel zelf pakken, veel regels, jaarlijkse groei in salaris niet groot (aan de andere kant ben je hier zelf bij)

    Advies aan management

    Hou je mensen tevreden door ze te motiveren, kansen te laten pakken, het bekende schouderklopje te geven en ze laten groeien. Op dit moment zijn er veel vacatures en als je niet oppast zijn goede werknemers zo weg. Het gaat goed met CGI en daar mag financieel ook wel wat tegen overstaan.

    CGI2018-01-14
Er zijn 6027 reviews gevonden