Reviews van CGI

Bijgewerkt op Oct 1, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

99 van meer dan 11,581 reviews gevonden

3.8
78%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
CGI President and Chief Executive Officer George D. Schindler
George D. Schindler
3,213 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Short title

    Sep 6, 2021 - Marketing in Berlin
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gezellig team en gave projecten mogen doen door heel Nederland

    Minpunten

    Eigenlijk geen naar mijn mening

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 3.0
    Huidige werknemer

    Matige werkgever

    Sep 14, 2021 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    geen slechte arbeids voorwaarden bij cgi

    Minpunten

    weinig binding met collega's en het bedrijf

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Traditionele Detachering

    Aug 2, 2021 - Software Engineer in Berlin
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Een fijn bedrijf om bij te beginnen. Het bedrijf biedt veel leermogelijkheden en goeie mentors. Er is ook ruimte voor initiatief en meedenken.

    Minpunten

    Het is een traditioneel bedrijf met weinig diversiteit. Daarnaast zijn er ook weinig doorgroeimogelijkheden voor engineers. Je wordt al gauw in een management rol geduwd.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 4.0
    Huidige werknemer

    CGI

    Jul 31, 2021 - Senior Scrum Master in Berlin
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    transparant, direct, ontwikkelingsmogelijkheden, collegiaal, internationasl

    Minpunten

    CGI is niet het top innovatief bedrijf meer.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Voormalige werknemer

    Goed

    Jul 15, 2021 - Project Manager in Berlin
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke werkgever om voor te werken

    Minpunten

    Geen minpunten te bekennen voor nu

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer

    Top bedrijf

    Jun 28, 2021 - Scrum Master in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Ruimte voor ontwikkeling Fijne stabiliteit

    Minpunten

    Prestatiedruk is op de achtergrond toch aanwezig

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4.0
    Huidige werknemer

    Leuke en professionaal

    Jun 1, 2021 - Information Architect in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Kans om training te doen Dynamische teams Professionale collega's

    Minpunten

    weinige ruimte te groei per carrière pad salarisverhoging is langzaam

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar

    Veel geleeerd, time to move on

    Apr 28, 2021 - Principal Architect in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gedreven collega's Goede consultancy klussen bij interessante klanten

    Minpunten

    Spreadsheet management cultuur na overname door CGI Zeer Anglo-Saksische inslag Business model niet langer realistiscch

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Ga hier niet werken!

    May 5, 2021 - Business Analist in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Er zijn leuke opdrachten. Er zijn ook zeker heel veel weinig interessante opdrachten, maar zelf heb ik geluk gehad en interessant werk kunnen doen. Erg fijne collega's. Er werken zeer vriendelijke en gemotiveerde mensen bij CGI Nederland.

    Minpunten

    - Erg bureaucratisch bedrijf. Voor alles moet er goedkeuring van een manager komen of gemeld worden. Ik kreeg na een tijdje zelfs een mail dat ik moest melden wanneer ik de snellader had gebruikt met mijn elektrische auto. De collega's van het autobeheer konden dat al in een overzicht zien, maar ze wilden toch dat ik ze elke keer een email stuurde wanneer ik een snellader had gebruikt. - Internationale samenwerking op z'n slechts! Bij problemen met je laptop of medewerker service systemen ben je aangewezen op een service desk in India. Gesprekken met de medewerkers gaan doorgaans er stroef en voor dat je je probleem kan melden moet je meer gegevens doorgeven dan bij een belastingaangifte. Alsof je ergens een nieuwe klant bent in plaats van een medewerker. Geeft niet het gevoel alsof je met een naaste collega spreekt die je kan helpen. - Er wordt vanuit hoger management onterecht veel gesproken over een internationaal kennisnetwerk waar op lokaal niveau gebruik van kan worden gemaakt. Je hebt inderdaad 75.000 collega's in 40 landen, maar in de jaren dat ik er gewerkt heb, heb ik geen resultaten gezien van succesvol internationaal samenwerken. Af en toe worden er via videocalls wat ideeën gepresenteerd, maar nooit iets mee gedaan. - Spreadsheetmanagement. Er wordt alles aan gedaan om het minimale billability getal van 87% te halen. Zolang je dat als team niet haalt is er zeer weinig ruimte voor non-billable activiteiten m.b.t. tot andere vormen van waarde creëren / business development. Dit zorgt er ook voor dat er weinig wordt samengewerkt met andere teams en collega's in andere landen. Samenwerken kost in eerste instantie namelijk geld (er moet eerst iets bedacht worden voordat het verkocht kan worden) en kosten zonder directe baten is een moeilijk uit te leggen verhaal. - De interne it-systemen zijn erg verouderd. En dat voor een it-bedrijf! De grootte van het bedrijf is hierin een remmende factor. Trage laptops, trage systemen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer

    Fijn bedrijf voor starters

    Feb 26, 2021 - Senior Software Test Analyst in Berlin
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Prima ontwikkelmogelijkheden en goede begeleiding van starters. Door eerlijke marktbenadering en realistische aanbiedingen op projecten geen voortdurende stress om zaken vlot te trekken.

    Minpunten

    De focus op retentie is niet altijd voldoende.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 99 Reviews
</>Embed

Loopbanen die populair zijn bij CGI-werkzoekenden