Reviews van CSU Cleaning Services

Bijgewerkt op Sep 28, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

12 van meer dan 23 reviews gevonden

3.0
44%
Aanbevelen bij een kennis
54%
Waardeert directeur
CSU Cleaning Services Directievoorzitter John van Hoof
John van Hoof
6 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Fijn bedrijf

    Sep 20, 2021 - Rayonmanager in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel extra’s en waardering vanuit management

    Minpunten

    Wanneer het minder goed gaat sta je er ook snel alleen voor.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Wel redelijk

    Sep 28, 2021 - Leidinggevende in Uden
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Relatief goed loon, makkelijk werk

    Minpunten

    Matige communicatie, geen prettige werkomgeving

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    CSU

    Aug 23, 2021 - Schoonmaker in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    + Je kan zelfstandig aan de slag.

    Minpunten

    - Geen toekomstperspectief - Weinig aandacht voor de schoonmakers, terwijl zij juist het harde werk doen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 1.0
    Huidige werknemer

    Ongelooflijk

    Jul 14, 2021 - Schoonmaker in Arnemuiden
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Collega's waren top en gezellig

    Minpunten

    Dat slavernij nog bestaat in dit land

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    slechte werkgever

    Apr 9, 2021 - Schoonmaker in Hilversum
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    goede collegas goede contact met de collegas

    Minpunten

    jy wordt als vrouw slecht behandelt uitgescholden afgekragt onbeschoft behandelt totaal geen respect voor de persoon nog voor je werk

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Onmenselijke tijddruk

    Feb 3, 2021 - Schoonmaker in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Kwalitatieve werkkleding en spullen zijn goed om mee te werken

    Minpunten

    Te grote tijdsdruk. Altijd problemen met uren. Er wordt minder uitbetaald dan daadwerkelijk gewerkt.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 1.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Het werk is te doen

    Sep 29, 2018 - schoonmaakster 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    *Werk is te doen *Uitbetaling op tijd

    Minpunten

    Oneerlijk bedrijf Communicatie Roddelen Te veel werk voor het aantal uren wat je krijgt Je word niet altijd goed ingewerkt op nieuwe plekken

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Mensen ondergeschikt

    Dec 10, 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het is werk en je wordt betaald. Verder zou ik het niet weten. Heb er geen enkele goede herinnering aan.

    Minpunten

    Als mens ben je totaal ondergeschikt aan de bedrijfsdoelstelling: omzet en winst maken. Dat mensen - vooral de schoonmakers - het bedrijf vormen, wordt wel met de mond beleden, maar in de praktijk blijkt het tegendeel.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4.0
    Huidige werknemer

    Leuke werkgever

    Sep 7, 2016 - Algemeen schoonmaak medewerker in Den Haag
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je krijgt redelijk goed betaald Verder erg leuke collegas/werksfeer

    Minpunten

    Erg vies werk maar daar heb je dan ook bewust voor gekozen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer

    leuk werken gezellig met goed team

    Jun 21, 2016 - Schoonmaker in Roermond
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    mijn uren kan ik in de schooltijden maken grotendeels gezellig team is een mooi groot project waar we werken waar ook nog vooruitgang in te vinden is

    Minpunten

    zijn er niet zoveel alleen het ziektebeleid is iets minder ik snap dat er veel mensen een potje van maken maar als ik ziek ben ben ik echt ziek en hoef ik niet door en mevrouw op kantoor uitgevraagd te worden waar ze niets mee te maken heeft jammer dat dat zo moet maar verder gaat alles ok

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 12 Reviews

Werkt u bij CSU Cleaning Services? Deel uw ervaringen

CSU Cleaning Services logo
of