Reviews voor Capco | Glassdoor.nl

Reviews van Capco

Bijgewerkt op 21 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1157 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Capco CEO Lance Levy
Lance Levy
402 Beoordelingen
  1. "De mensen staan centraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Een groeiend bedrijf waar iedereen enorm veel kansen krijgt om te leren en groeien en waar je zeer veel vrijheid krijgt. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de mensen zelf, hoe ze zich voelen en aan diversiteit (iedereen kan en mag zichzelf zijn). Er heerst bovendien een heel hoog teamgevoel.

    Minpunten

    Ik ben nog geen minpunten tegenkomen. Sterke groei vraagt ook meer mensen dus hier zal een grote focus op liggen. Niet aarzellen dus om te solliciteren!

    Advies aan management

    Doe zo verder

    Capco2018-04-18

    Reactie van Capco

    April 23, 2018HR

    Bedankt voor jouw review. Capco vindt het inderdaad belangrijk om iedereen te behandelen als unieke persoonlijkheden. We doen ook zeker ons best om onze groei te ondersteunen met goede mensen.

  2. "Grijp uw kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Gedreven, gepassioneerde professionals die weten waarmee ze bezig zijn. In een constant veranderende financiële markt, waarbij trainingen kunnen worden gevolgd in binnen en buitenland, waardoor veel afwisseling in job zit.

    Minpunten

    Wij wensen personen met dezelfde werklust als ons

    Advies aan management

    Blijf bezig op dezelfde gepassioneerde wijze.

    Capco2016-09-29
  3. "Groeiende en dynamische omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Een enorm groeiende omgeving waarbij Capco als werkgever enorme mogelijkheden kan bieden aan de mensen. Een aangename teamspirit en verschillende boeiende projecten.

    Minpunten

    Veel boeiende opportuniteiten en daarom op zoek naar verschillende consultants die ons team vandaag nodig heeft!

    Advies aan management

    Blijf bezig zoals jullie vandaag bezig zijn!

    Capco2016-07-04

    Reactie van Capco

    July 6, 2016Consultant

    Thanks for the review; it’s great to hear you’re valuing your time at Capco. We pride ourselves on our unique culture and we’re pleased you’ve had such an enjoyable experience thus far.

  4. "Neutraal-tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    MKB's zijn echt goed. Diepgaande kennis.

    Minpunten

    Het opstarten in een nieuwe geografische markt kost echt wat tijd.

    Advies aan management

    Richt je op dingen waarvan je zegt dat ze belangrijk zijn.

    Capco2009-05-13
  5. "Great consultancy with a focus on FS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Londen, Engeland
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Capco voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great working culture. Interesting projects in a wide range of FS clients. Projects are varied so people can really choose and shape their own careers. London office is the biggest so a lot is happening there!

    Minpunten

    No mobility programme (only permanent transfers)

    Capco2019-08-20
  6. "Keep on the improvement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hongkong
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Flat culture, easy to gain access to senior management Variety of chances to further explore yourself and gain experience Global environment with lots of friendly and helpful people Good work life balance and visible career path Beer and drinks in the Capco Office

    Minpunten

    Limited data and knowledge exchange between offices Sometimes lack of instructions

    Advies aan management

    Stay focus on people development and growth Improve the brand name and enlarge the client base in Hong Kong

    Capco2019-08-19
  7. "Fantastic Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Capco voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    The people are great

    Minpunten

    None come to my mind

    Capco2019-08-16
  8. "Impressive opportunities to grow and develop"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great opportunity to build your network, reputation and experiences within the firm through community contribution work - regardless of your level and seniority within the firm. I was given autonomy and leadership responsibilities early on because people were willing to put their faith in me and support me to deliver to the best of my ability. Crucial for an industry that places so much importance on the value of your...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Nature of consulting, sometimes can be long hours

    Advies aan management

    Keep allowing people of all levels to be able to input into the strategy and initiatives that Capco offers.

    Capco2019-08-15
  9. "Be Yourself, Create Change, Deliver Real Value"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Consultant in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Capco voor 3 jaar

    Pluspunten

    Strong team first ethos Genuinely friendly and diverse culture Projects and assignments which allow you to grow Entrepreneurial spirit

    Minpunten

    As with all Consulting is more than a 9am-5pm job, however the rewards are great

    Capco2019-08-14
  10. "Great Place to Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Consultant in São Paulo, São Paulo
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Capco is a great place for professional growth, experience sharing and learning. I highly recommend it as we can leverage our purpose to do more and better for the continuous improvement of our deliveries.

    Minpunten

    In my opinion there are no items that can declare

    Capco2019-08-12
Er zijn 1157 reviews gevonden