Reviews voor Capco | Glassdoor.nl

Reviews van Capco

Bijgewerkt op 15 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Capco CEO Lance Levy
Lance Levy
417 Beoordelingen
  1. "Neutraal-tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Consultant in Amsterdam
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    MKB's zijn echt goed. Diepgaande kennis.

    Minpunten

    Het opstarten in een nieuwe geografische markt kost echt wat tijd.

    Advies aan management

    Richt je op dingen waarvan je zegt dat ze belangrijk zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Capco2009-05-13
  2. "They practise what they preach"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Diegem

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Al vanaf mijn eerste sollicitatiegesprek was het duidelijk dat people first en een vlakke structuur enkele van de belangrijke Capco waarden zijn. En zo blijkt ook in de realiteit. Er heerst geen typische hierarchie waar managers moeilijk toegankelijk zijn. Iedereen is aanspreekbaar en er wordt met een aandachtig oor geluisterd. Er wordt wel degelijk iets gedaan met gegeven input door werknemers.

    Minpunten

    Ik heb momenteel nog geen minpunten ondervonden.

    Capco2019-09-13
  3. "De mensen staan centraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Een groeiend bedrijf waar iedereen enorm veel kansen krijgt om te leren en groeien en waar je zeer veel vrijheid krijgt. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de mensen zelf, hoe ze zich voelen en aan diversiteit (iedereen kan en mag zichzelf zijn). Er heerst bovendien een heel hoog teamgevoel.

    Minpunten

    Ik ben nog geen minpunten tegenkomen. Sterke groei vraagt ook meer mensen dus hier zal een grote focus op liggen. Niet aarzellen dus om te solliciteren!

    Advies aan management

    Doe zo verder

    Capco2018-04-18

    Reactie van Capco

    April 23, 2018HR

    Bedankt voor jouw review. Capco vindt het inderdaad belangrijk om iedereen te behandelen als unieke persoonlijkheden. We doen ook zeker ons best om onze groei te ondersteunen met goede mensen.

  4. "Grijp uw kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Gedreven, gepassioneerde professionals die weten waarmee ze bezig zijn. In een constant veranderende financiële markt, waarbij trainingen kunnen worden gevolgd in binnen en buitenland, waardoor veel afwisseling in job zit.

    Minpunten

    Wij wensen personen met dezelfde werklust als ons

    Advies aan management

    Blijf bezig op dezelfde gepassioneerde wijze.

    Capco2016-09-29
  5. "Groeiende en dynamische omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Een enorm groeiende omgeving waarbij Capco als werkgever enorme mogelijkheden kan bieden aan de mensen. Een aangename teamspirit en verschillende boeiende projecten.

    Minpunten

    Veel boeiende opportuniteiten en daarom op zoek naar verschillende consultants die ons team vandaag nodig heeft!

    Advies aan management

    Blijf bezig zoals jullie vandaag bezig zijn!

    Capco2016-07-04

    Reactie van Capco

    July 6, 2016Consultant

    Thanks for the review; it’s great to hear you’re valuing your time at Capco. We pride ourselves on our unique culture and we’re pleased you’ve had such an enjoyable experience thus far.

  6. Nuttig (1)

    "Cultural diversity and friendly environment, and great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hongkong
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Good working environment, people are nice and friendly here. Individuals are coming from different countries which makes the Hong Kong office diverse and unique. - The activities committee would offer events such as (Movie nights, Townhall, Baking class, etc) to strengthening relationships in the workplace. - The management team are willing to listen to the employees’ opinions for improvement. - Provides... beverages and snacks in the office to satisfy employee's needs. - Employee compensation and benefits are great compare to majority of the companies in Hong Kong.

    Meer weergeven

    Minpunten

    - There is still opportunity to improve on the internal system.

    Capco2019-10-14
  7. Nuttig (1)

    "A consulting firm moving along the right direction"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Hongkong
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Good opportunities to gain industry experience from projects in multiple financial services clients The firm tries to provide transparency and enable communications between all levels Good relationship among colleagues

    Minpunten

    Employee utilisation rate is critical to your performance Projects sometimes do not align with employee skill sets

    Advies aan management

    The firm seems to be moving in the direction trying to provide more advisory service rather than time based staffing

    Capco2019-10-13
  8. "Amazing work place"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Business Analyst in Bangalore
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Capco voor 3 jaar

    Pluspunten

    I have been working here for more than 3 years. Great place to work, perfect work life balance and pay you well. The kind/quality of projects is very good and the company also treats the employees well with goodies, parties etc. The senior management is transparent and approachable

    Minpunten

    Can work more on advertising in India as not much people know of Capco

    Advies aan management

    Nil

    Capco2019-10-15
  9. Nuttig (1)

    "Capco Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Management Consultant in Hongkong
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Capco voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    I gave a 4 rating because perfect scores are impossible. I can’t speak for others but my time at Capco was great. I know I was paid well for my level of experience in this particular field. I liked my managers and the people in general. I was given the resources and opportunity that I needed to succeed.

    Minpunten

    Imperfect performance review process, but if you put in the work and act like a normal human being, you should end up with some good feedback and a fair evaluation.

    Capco2019-10-11
  10. "Unique firm to work at"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Employee in Toronto, ON
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Full service firm focused on financial services. Opportunity to work on projects from strategy through to implementation. Smart people who enjoy working together. While the firm has grown significantly, you still feel like a big fish in a small sea. Flat org structure. Leadership always has an open door policy. Great benefits - especially for families. Ideas and innovation are encouraged at all levels. Pay above... industry averages.

    Meer weergeven

    Minpunten

    While the office is gorgeous, with one of the best views of the city, there is often not enough space to sit. Could be more collaboration between different offices globally. Knowledge management systems need improvement (or better enforcement of use) to support the ability to reuse and leverage global collateral.

    Advies aan management

    Find more ways to bring the benefits of working in the office to those who are at client sites.

    Capco2019-10-11
Er zijn 1158 reviews gevonden