Reviews voor Capco | Glassdoor.nl

Glassdoor maakt gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. OK | Meer info

Reviews voor Capco

Laatst bijgewerkt 20 april 2018
790 reviews

Filter

Filter

VoltijdDeeltijd

3,9
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
Capco CEO Lance Levy
Lance Levy
236 beoordelingen

790 Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. "De mensen staan centraal"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem (België)
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem (België)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Een groeiend bedrijf waar iedereen enorm veel kansen krijgt om te leren en groeien en waar je zeer veel vrijheid krijgt. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de mensen zelf, hoe ze zich voelen en aan diversiteit (iedereen kan en mag zichzelf zijn). Er heerst bovendien een heel hoog teamgevoel.

    Minpunten

    Ik ben nog geen minpunten tegenkomen. Sterke groei vraagt ook meer mensen dus hier zal een grote focus op liggen. Niet aarzellen dus om te solliciteren!

    Advies aan management

    Doe zo verder

    Reactie van Capco

    23 apr. 2018 – HR

    Bedankt voor jouw review. Capco vindt het inderdaad belangrijk om iedereen te behandelen als unieke persoonlijkheden. We doen ook zeker ons best om onze groei te ondersteunen met goede mensen.


  2. "Grijp uw kans"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Pluspunten

    Gedreven, gepassioneerde professionals die weten waarmee ze bezig zijn.
    In een constant veranderende financiële markt, waarbij trainingen kunnen worden gevolgd in binnen en buitenland, waardoor veel afwisseling in job zit.

    Minpunten

    Wij wensen personen met dezelfde werklust als ons

    Advies aan management

    Blijf bezig op dezelfde gepassioneerde wijze.

  3. "Groeiende en dynamische omgeving"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem (België)
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem (België)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Pluspunten

    Een enorm groeiende omgeving waarbij Capco als werkgever enorme mogelijkheden kan bieden aan de mensen.
    Een aangename teamspirit en verschillende boeiende projecten.

    Minpunten

    Veel boeiende opportuniteiten en daarom op zoek naar verschillende consultants die ons team vandaag nodig heeft!

    Advies aan management

    Blijf bezig zoals jullie vandaag bezig zijn!

    Reactie van Capco

    6 jul. 2016 – Consultant

    Thanks for the review; it’s great to hear you’re valuing your time at Capco. We pride ourselves on our unique culture and we’re pleased you’ve had such an enjoyable experience thus far.


  4. "Neutraal-tevreden"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Waardeert Directeur

    (Vertaald uit het Engels)

    Pluspunten

    MKB's zijn echt goed. Diepgaande kennis.

    Minpunten

    Het opstarten in een nieuwe geografische markt kost echt wat tijd.

    Advies aan management

    Richt je op dingen waarvan je zegt dat ze belangrijk zijn.


  5. "Consultant 2"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant II in Bangalore (India)
    Huidige werknemer - Consultant II in Bangalore (India)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Excellent work life balance, some really good projects to work on

    Minpunten

    nothing I can think of...

    Advies aan management

    keep up the good work

    Reactie van Capco

    23 apr. 2018 – HR

    Thank you for your review and we are very pleased to hear that you enjoy working at Capco. Thank you for your continued contribution to the firm.


  6. "HR Consultant"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Human Resources Manager in Hongkong (Hongkong)
    Voormalige werknemer - Human Resources Manager in Hongkong (Hongkong)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Capco (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Good structured and balanced work environment

    Minpunten

    None system is in place

    Advies aan management

    Nothing much at all. All seems well.

    Reactie van Capco

    23 apr. 2018 – HR

    Thank you for your feedback. We are pleased to hear that you enjoyed working at Capco, in particular, the distinctive work environment which offers employees lots of autonomy and career... Meer


  7. "Good"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Bangalore (India)
    Huidige werknemer - Consultant in Bangalore (India)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Work from home option available

    Minpunten

    Nothing much on the con side

    Reactie van Capco

    19 apr. 2018 – HR

    Thank you for your review and we are pleased to hear that you enjoy being part of the Capco family.

  8. "You get back what you put in"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Managing Principal in Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)
    Huidige werknemer - Managing Principal in Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco

    Pluspunten

    Capco UK has grown massively over the last 5 years. During this time the CEO has changed, but there is a core group of Partners who have been part of maintaining consistency and culture in the organisation. This has a positive impact as ‘from the top’ there are role models who have flexed and adapted to what the organisation needs.
    If you are prepared to work hard then you will get the recognition for it. This may involve periods of working long hours or doing a lot of ‘extra curricular’ work such as interviewing, coaching, business development and practice development - but this is valued and is how the UK business has managed to grow so massively.
    Despite what some other reviews say, there is a focus on giving consultants the choice on which project they get assigned to - however Capco is also a business, so there may be times where it feels like you are assigned without any consultation - here I would say it’s up to the consultant to understand where they are being proposed and speak up early on what they are looking for rather than sit on the bench with diva demands.

    Minpunten

    For some people there is a lack of transparency on how their work (on client side or extra curricular) fully contributes to promotion / compensation - I think that part of this is also due to quality of some coaches who aren’t giving enough support to their proteges and preparing them realistically for life as a Capco consultant, and part of it is down to comms around the performance management framework differing with perception of end of year outcomes.
    There is still a feeling that some accounts are better/worse than others. It would be useful if delivery leads with senior coaches could come together to dispel some of these myths and support focussing on the role and potential for career growth, not just the account assignment.
    At some of the junior levels there is a feeling of entitlement with the new entry level consultants. Keep them grounded by managing them firmly from the outset and not allowing them to feel too ‘special’ when they join. There’s no harm in learning the hard way sometimes.

    Advies aan management

    - focus on reducing attrition. There are some great people in the organisation who would be a loss if they left - at all levels. The people in the organisation are your only asset
    - continue to keep a flat hierarchy. Partners are not gods
    - revenue generation is important as Capco is a business, but we could do more to save the environment. Invest in this too

    Reactie van Capco

    24 apr. 2018 – HR

    Thank you for taking the time to share your feedback. Your comments give us real insight into how we can improve the experience for our people.

    Your comments on project assignment are very... Meer


  9. "Supportive inclusive environment"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Great energy, collaborative, excellent culture

    Minpunten

    Contribution to "community" expected over an above full day at the client

    Reactie van Capco

    19 apr. 2018 – HR

    Thank you for your review.

    We're delighted to hear that you enjoy working at Capco and our unique culture. Many employees choose to get involved in Community activities at Capco to build their... Meer


  10. "Good Place to Work and Learn"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Bangalore (India)
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Bangalore (India)

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    I have joined Capco recently.
    It has been great experience working for one of the reputed service industries. It provides ample resources to grow and provides great work life balance. “One fruit a day” is one of the initiatives which is really nice. One cannot complain about the compensation since they pay well as per expectations.

    Minpunten

    The people on the bench finds there is a communication gap and should be kept informed with the status.

    Advies aan management

    There should be some engagement activities which needs to be in place while people are on bench and well communicated with the status on frequent intervals.

    Reactie van Capco

    19 apr. 2018 – HR

    Welcome to Capco and thank you for your review!

    We are pleased to hear that you are already enjoying many of the employee benefits that Capco has to offer alongside the career development... Meer


790 van 818 reviews weergegeven
Filters opnieuw instellen