Reviews voor Capco | Glassdoor.nl

Reviews van Capco

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1029 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
71%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Capco CEO Lance Levy
Lance Levy
360 Beoordelingen
  1. "De mensen staan centraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Een groeiend bedrijf waar iedereen enorm veel kansen krijgt om te leren en groeien en waar je zeer veel vrijheid krijgt. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de mensen zelf, hoe ze zich voelen en aan diversiteit (iedereen kan en mag zichzelf zijn). Er heerst bovendien een heel hoog teamgevoel.

    Minpunten

    Ik ben nog geen minpunten tegenkomen. Sterke groei vraagt ook meer mensen dus hier zal een grote focus op liggen. Niet aarzellen dus om te solliciteren!

    Advies aan management

    Doe zo verder

    Capco2018-04-18

    Reactie van Capco

    April 23, 2018HR

    Bedankt voor jouw review. Capco vindt het inderdaad belangrijk om iedereen te behandelen als unieke persoonlijkheden. We doen ook zeker ons best om onze groei te ondersteunen met goede mensen.

  2. "Grijp uw kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Gedreven, gepassioneerde professionals die weten waarmee ze bezig zijn. In een constant veranderende financiële markt, waarbij trainingen kunnen worden gevolgd in binnen en buitenland, waardoor veel afwisseling in job zit.

    Minpunten

    Wij wensen personen met dezelfde werklust als ons

    Advies aan management

    Blijf bezig op dezelfde gepassioneerde wijze.

    Capco2016-09-29
  3. "Groeiende en dynamische omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Een enorm groeiende omgeving waarbij Capco als werkgever enorme mogelijkheden kan bieden aan de mensen. Een aangename teamspirit en verschillende boeiende projecten.

    Minpunten

    Veel boeiende opportuniteiten en daarom op zoek naar verschillende consultants die ons team vandaag nodig heeft!

    Advies aan management

    Blijf bezig zoals jullie vandaag bezig zijn!

    Capco2016-07-04

    Reactie van Capco

    July 6, 2016Consultant

    Thanks for the review; it’s great to hear you’re valuing your time at Capco. We pride ourselves on our unique culture and we’re pleased you’ve had such an enjoyable experience thus far.

  4. "Neutraal-tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    MKB's zijn echt goed. Diepgaande kennis.

    Minpunten

    Het opstarten in een nieuwe geografische markt kost echt wat tijd.

    Advies aan management

    Richt je op dingen waarvan je zegt dat ze belangrijk zijn.

    Capco2009-05-13
  5. "Diversity & Inclusion"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor 6 jaar

    Pluspunten

    Capco is active with driving the Diversity & Inclusion agenda with not just recently published Gender Pay Gap showed that our gender pay gap has narrowed since 2018 - we are close to achieving parity at hourly pay level. I recently attended our BAME event where it was clear we are pushing the boundaries of being a voice for that community. The highlight of this month was our Mental Health event. Great to have two...

    Meer weergeven

    Minpunten

    See more female senior leaders championing D&I rather then just the same few.

    Advies aan management

    Continue to champion Diversity & Inclusion at the top of the firm - so show that we really are invested in this and stand behind it.

    Capco2019-05-13
  6. "Small Company Big Dreams"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor 4 jaar

    Pluspunten

    Great flexibility of career path

    Minpunten

    Growth is outpacing culture. Unfortunately policies and procedures that work for a small company don't work as you get bigger.

    Advies aan management

    Standardize hiring and promotion criteria. Restrict people to their chosen domain for staffing.

    Capco2019-05-13
  7. Nuttig (1)

    "Associate QA Tester"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Indiana in Poona

      Ik werk voltijd bij Capco voor 2 jaar

      Pluspunten

      Around 2 years of hands-on experience in the creation of Test Scenarios, Test Cases, Smoke Testing, Sanity Testing, Regression Testing and reported software defects using defect tracking tool Jira. Having knowledge in Automation Testing, Database Testing and Performance Test using J-Meter Tool. Good knowledge in Agile/Scrum and Iterative software development process. Good understanding of all phases of software development...

      Meer weergeven

      Minpunten

      Average communication skill but have joined corporate training classes to develop and improve my communication ability.

      Capco2019-05-08
    • "senior consultant"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Consultant in Londen, Engeland
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Capco

      Pluspunten

      great culture and entrepreneurial mindset.

      Minpunten

      socials and networking can get a bit too much sometimes, and personal brand is massively important to grow.

      Capco2019-05-07
    • "Good Working Environment"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Senior Technical Consultant 

      Ik heb voltijdgewerkt bij Capco voor meer dan 6 jaar

      Pluspunten

      1. Good opportunities are there if you want to move from one project to another. 2. You will get daily fruit 3. work balance is quite cool

      Minpunten

      Your skills will get changed. Not enough projects for the movement of employees. If you are in good hands , good things happen otherwise not.

      Advies aan management

      Work on new deals to get the technical projects

      Capco2019-05-18
    • Nuttig (1)

      "Capco Pune Feeling Pain"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Capco

      Pluspunten

      None. None None None. None.

      Minpunten

      I am going to tell a real story of today. Capco won a project (they are saying a big deal, I doubt who is giving work to capco) and they need people in Pune. Capco fired all almost all its employees in Pune. now they need to hire. Who will join this company. And I can see the pain today when a manager in office reaching out to employees who are left to be fired and requesting to refer suitable candidates, he was...

      Meer weergeven

      Advies aan management

      its too late

      Capco2019-05-22
    Er zijn 1029 reviews gevonden