Capgemini Invent Principal Reviews

Bijgewerkt op Mar 27, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4 van meer dan 2,332 reviews gevonden

4.3
85%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Capgemini Invent CEO Cyril Garcia
Cyril Garcia
24 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 4.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Op het goede spoor

  Mar 27, 2020 - Hoofd consultant in Utrecht
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Invent is op de goede weg om een steeds belangrijkere speler te worden in consulting. Betere samenwerking tussen landen, meer focus op markteenheden / key clients en meer samenwerking tussen vaardigheidsgroepen. Individuele vrijheid is geweldig. Focus op persoonlijke ontwikkeling. Team geest.

  Minpunten

  Het bedrijf is nog steeds gefragmenteerd met relatief kleine teams die zelfstandig de markt op gaan, wat resulteert in kleine projecten met beperkte impact bij klanten. Te veel personeelsvergroting. De interne splitsing tussen business units (Invent, Apps) belemmert groei die moet worden aangepakt. Houd er rekening mee dat Invent slechts een klein onderdeel is van de Capgemini-groep.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 2. 1.0
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

  Capgemini Invent moet aan zijn cultuur, managementstijl en visie werken

  Aug 9, 2019 - Hoofd consultant in Utrecht
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Binnen Capgemini Invent heb je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen carrière te ontwikkelen.

  Minpunten

  - Het bedrijf is erg antisociaal geworden. Weinig samenwerking, interne KPI-gedreven concurrenie, negatieve atmosfeer, te ego-gedreven. - Het bedrijf is erg gericht op de korte termijn, waardoor ze zichzelf niet kunnen heruitvinden. Dit wordt versterkt door het traditionele management en de traditionele aansturing. - De visie op consultancy en zakendoen is te traditioneel, er is geen interne herontwikkeling, en het is vanuit die positie moeilijk om bedrijven te adviseren. Dit wordt verergerd door het feit dat de senior consultants uit de traditionele wereld komen en nieuwe blikken tegenhouden. De hiërarchie (zoals in alle consultancybedrijven) geeft te weinig ruimte voor jonge professionals, die zouden kunnen helpen bij de herontwikkeling tot een modern bedrijf. - Als je gewend bent aan een modernere werkwijze voel je je misschien alsof je niet past. - Vanwege het bovenstaande vooral 'body-shopping', en geen grote interessante projecten (ze missen het juiste netwerk).

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  4 personen vonden deze review nuttig
 3. 4.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Geweldige mogelijkheden

  Nov 14, 2018 - Hoofd consultant in Utrecht
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Geweldige mogelijkheden, de vrijheid om je eigen carrière vorm te geven. Geweldige bedrijven om voor te werken, waaronder de Top 500 bedrijven van de wereld. Uitstekende mogelijkheden om te leren over de nieuwste digitale opvattingen en ontwikkelingen, en hoe je deze moet toepassen. De nieuwste trend om een meer globale organisatie te worden is een heel goede ontwikkeling.

  Minpunten

  Het feit dat er gebruik wordt gemaakt van co-creatie met cliënten zorgt er soms voor dat het ontwikkelen van oplossingen gepaard gaat met veel gedoe, en cliënten zien dat als te algemeen Advies. Daarbij, in Nederland focust men te veel op resultaten op de korte termijn, wat betekent dat er veel kleine, één keer-opdrachten zijn in plaats van echte projecten. Ook kan de methodiek die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van oplossingen sterker zijn om een duurzame verstrekking te creëren. Het kennismanagement is versnipperd. De snelheid waarmee je loonsverhoging ontvangt zou meer gelinkt kunnen zijn aan je prestaties.

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 4. 2.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Nieuw leiderschap roept twijfels op

  Nov 14, 2012 - Principal in Brussel, Brussel
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het grootste deel van de gemeenschap blijft nuchter en verbreekt de verbinding met niet-gefinancierde dromen over grootsheid van het nieuwe leiderschap.

  Minpunten

  We kunnen niet als een Unysis of een PWC zijn, maar we hebben nog een lange weg te gaan om een mededinger voor BCG te worden. We missen een diepgaande visie en kunnen niet vertrouwen op relaties. Dat is verleden tijd! Het grootste risico is om kleine MBO's of overlopers naar een ander bedrijf te zien, zoals het gebeurt in Cap NL waar een stel zeer slimme jongens in groep naar Deloitte overlopen!

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  6 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 4 van 4 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij Capgemini Invent-werkzoekenden

Management Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Capgemini Invent? Deel uw ervaringen

Capgemini Invent logo
of