Reviews voor Capgemini Invent | Glassdoor.nl

Reviews van Capgemini Invent

Bijgewerkt op okt 11, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
80%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Capgemini Invent CEO Cyril Garcia
Cyril Garcia
499 Beoordelingen
  1. "Erg strakke onboarding"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Management Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini Invent

    Pluspunten

    - Stapsgewijze introductie in het bedrijf en haar onderdelen - Open en warme ontvangst voor nieuwe collega's - Snel op een project/klant - Veel resources beschikbaar voor groei, ontwikkeling en commerciele doeleinden - Goed netwerk

    Minpunten

    - Soms erg veel opdracht/scholings/netwerk mogelijkheden beschikbaar, belangrijk om je doel (en bijbehorend pad) duidelijk te hebben en te blijven afstemmen

    Capgemini Invent2019-10-11
  2. "Veel opleidingsmogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Managing Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Capgemini Invent voor 10 jaar

    Pluspunten

    Zeer goede onboardingstrainingen met collega's wereldwijd. Goed uitgewerkt curriculum met zowel online als offline mogelijkheden. Hoe meer ervaring, hoe meer je je trainingprogramma specifiek kunt maken.

    Minpunten

    Soms lastig voldoende tijd te vinden om opleidingen te kunnen doen.

    Advies aan management

    Blijf opleidingen stimuleren.

    Capgemini Invent2019-09-26
  3. "Carriere ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Managing Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Capgemini Invent voor 8 jaar

    Pluspunten

    Fijne collega's, veel ontwikkelmogelijkheden, sterke cultuur waarden en diverse projecten

    Minpunten

    Het is belangrijk dat je zelf richting kan geven aan je carriere

    Capgemini Invent2019-09-10
  4. "Ideale consultancy werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent voor 3 jaar

    Pluspunten

    Capgemini Invent biedt bijzonder veel autonomie en verantwoordelijkheden aan Young Professionals. Het bedrijf is dynamisch, gericht op Learning & Development. De opdrachtgevers zijn toonaangevend. Collega's zijn pragmatisch, goed in samenwerken en enthousiast.

    Minpunten

    Het rijke trainingsaanbod is vooral intern (externe opleidingsmogelijkheden zijn beperkt)

    Advies aan management

    Blijf vernieuwen.

    Capgemini Invent2019-08-16
  5. Nuttig (1)

    "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent

    Pluspunten

    Leuke jonge collega's, veel leermogelijkheden dmv cursusses en certificeringen halen. goed opleidingsprogramma als je net begint, boeiende projecten en leuke klanten, veel leuke feestjes/borrels etc.

    Minpunten

    promotieproces niet transparant, 26 vakantiedagen, geen goede faciliteiten op kantoor

    Capgemini Invent2019-08-14
  6. Nuttig (1)

    "Mooie kansen voor Young professionals, onpersoonlijk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Capgemini Invent

    Pluspunten

    Mooie kansen voor starters. Je ziet veel bedrijven. Er wordt veel geïnvesteerd in trainingen

    Minpunten

    Onpersoonlijk, er wordt weinig gekeken naar welke projecten er echt bij je passen. Je wordt overal ingezet. Aanbod van projecten soms beperkt. "Bank zitten" stom vervelend. Achteraf wordt je wel beoordeeld hoeveel uur je bent ingezet, maar daar heb je zelf geen invloed op. Promotieproces ondoorzichtig. Het gaat erom wie je kent, niet wat je doet. Merge met Duitsland biedt kansen, maar de twee culturen matchen... totaal niet. Werken tot 1U s nachts is voor Capgemini Duitsland normaal

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Zet consultants alleen in op projecten waar ze energie uit halen en veel kunnen leren. Straf mensen niet als ze hun urve niet hebben gehaald. En wees transparant over het promotieproces en bijbehorende arbeidsvoorwaarden

    Capgemini Invent2019-08-13
  7. "Degelijk en correct"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Capgemini Invent

    Pluspunten

    Professioneel Formeel Opleidingen Grote klanten Goede arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Soms een nummertje Groot bedrijf en onpersoonlijk

    Capgemini Invent2019-07-22
  8. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Capgemini invent heeft hele leuke collega’s

    Minpunten

    Helaas nog steeds voor consultants veel detachering projecten

    Advies aan management

    Stop met singleslot

    Capgemini Invent2019-05-22
  9. "Senior consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent voor 5 jaar

    Pluspunten

    Afwisseling Strategisch denkwerk Carriere mogelijkheden Leuke collega’s Adviseren van top bedrijven

    Minpunten

    Salaris Politiek Mannen cultuur Weinig transparantie Work-life balance Geen bonussen

    Capgemini Invent2019-05-14
  10. "Groot bedrijf met veel interessante projecten en mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital HR Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leer- en groeimogelijkheden. Leuke collega's en goede sfeer.

    Minpunten

    Voldoende interessante opdrachten/inzetten bieden aan werknemers is soms een uitdaging. Werkdruk kan soms hoog zijn (pieken en dalen).

    Advies aan management

    Voldoende aandacht besteden aan het geven van erkenning/waardering aan medewerkers.

    Capgemini Invent2019-04-16
Er zijn 43 reviews gevonden