Reviews van Capgemini Invent

Bijgewerkt op Sep 5, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

56 van meer dan 2,400 reviews gevonden

4.0
78%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Capgemini Invent CEO Cyril Garcia
Cyril Garcia
807 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer

    Verwachtingen waargemaakt

    Sep 5, 2021 - Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Prettige, informele, transparante sollicitatiegesprekken - De beschreven bedrijfscultuur is herkenbaar (alle zeven values) - Collega's zijn oprecht en ontzettend behulpzaam - Er zijn veel mogelijkheden - Vanaf dag 1 voel je je gelijk thuis (eerste dag was op kantoor) - hybride werken

    Minpunten

    - Er zijn momeneel weinig momenten geweest om je eigen team beter te leren kennen. Desalniettemin probeert men teamevents te organiseren in stabiele coronasituatie.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer

    Aanrader!

    Aug 11, 2021 - Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    De mogelijkheden zijn oneindig en je kan je eigen carrière pad uitstippelen: get the future you want. Er is een intensief opleidingstraject waarin je klaar wordt gestoomd om consultant te worden. De begeleiding vanuit het bedrijf is hierin erg goed. Zeker voor young professionals is een consultancy baan bij Capgemini Invent een goede manier om erachter te komen welke industrie echt bij jou past en waar je goed in bent.

    Minpunten

    Voor mij persoonlijk is het geen minpunt, maar houdt er rekening mee dat er langere dagen tussen zitten.

    1 persoon vond deze review nuttig
  3. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Leerzaam, uitdagend en gezellig

    Aug 4, 2021 - Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    + Veel uitdaging in je werk en je kunt veel leren van allerlei onderwerpen die je interessant vindt + Gemoedelijke sfeer onder collega's + Vrijheid in benefits waaronder een mobiliteitsbudget en connectiviteitsbudget waarmee zelf te bepalen is hoe je dit besteed

    Minpunten

    - Wellicht alleen de mogelijke werkdruk

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    terug naar een warm nest

    Jul 15, 2021 - Senior Manager in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    na enkel jaren andere functies bekleed te hebben weer terug bij Capgemini. een warm bad met al snel weer het vertrouwde gevoel. Echt een organisatie en team met aandacht voor de mensen.

    Minpunten

    een grote internationale bedrijf heeft rekening te houden met een internationaal beleid. wat lokaal soms niet kan werken.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer

    Fijne werkgever!

    Jul 13, 2021 - Senior Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden, informele cultuur, internationale projecten

    Minpunten

    De organisatie kan soms wat politiek zijn

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Geweldig bedrijf om te werken als je consulting in wilt

    Jul 6, 2021 - Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Gefocust op de mensen - Management neemt ontwikkelingsdoelstellingen in acht

    Minpunten

    - Veel uren - Weinig salaris - Langzame groei

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4.0
    Huidige werknemer

    Goede werkgever

    Apr 14, 2021 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    *Leuke en capabele mensen *Goede voorwaarden

    Minpunten

    *Deel van de opdrachten meer detachering dan consultancy

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prima werkgever, bescheiden salaris

    Apr 19, 2021 - Senior Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Goede sfeer; - Prima werk/prive balans; - interessante opdrachtgevers

    Minpunten

    - Compensatie is mager en niet marktconform

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 2.0
    Voormalige werknemer

    Wel oke

    Mar 7, 2021 - IT Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's en gezellige sfeer

    Minpunten

    Geen goede begeleiding, weinig aandacht voor individu

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer

    Vrijheid en Individueel

    Feb 8, 2021 - Manager in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Binnen het bedrijf is veel mogelijk als je zelf maar aan de slag gaat. Dit maakt het dat iedereen zich zelf individueel kan ontwikkelen, ook trainingprogramma's zijn afgestemd op het individu. Door de platte organisatie wordt iedereens mening gewaardeerd en ik heb absoluut niet het gevoel een nummer te zijn.

    Minpunten

    Er wordt te veel vanuit eilandjes gewerkt. Hierdoor worden vergelijkbare initiativen op verschillende locaties binnen Invent opgestart en gaan synergien en energie verloren.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 56 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Capgemini Invent-werkzoekenden

Management Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Director Supply Chain Management

Werkt u bij Capgemini Invent? Deel uw ervaringen

Capgemini Invent logo
of