Reviews voor Capgemini Invent | Glassdoor.nl

Reviews van Capgemini Invent

Bijgewerkt op 3 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
80%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Capgemini Invent CEO Cyril Garcia
Cyril Garcia
511 Beoordelingen
  1. "Vrijheid, kennis en kansen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent voor 3 jaar

    Pluspunten

    Capgemini Invent heeft een vrije en open werksfeer, geweldige collega's met veel kennis en kunde en biedt alle mogelijkheden om een eigen invulling aan je rol te geven.

    Minpunten

    Met vrijheid komt ook verantwoordelijkheid en dat kan als eerste carrièrestap soms lastig zijn.

    Verder lezen
    Capgemini Invent2020-01-24
  2. "Wereldspeler op het gebied van digitalisering met een duidelijke blik op de toekomst!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Managing Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini Invent

    Pluspunten

    Slimme en leuke collega's, talrijke ontwikkelingsmogelijkheden, uitgebreide carrièremogelijkheden, erg grote bedrijf dat landelijke georganiseerd is...

    Minpunten

    De grote vrijheid die je krijgt en de talrijke mogelijkheden die er zijn om jezelf door te ontwikkelen kunnen voor sommigen een valkuil zijn.

    Capgemini Invent2020-02-03
  3. "De plek om je vaardigheden te verbeteren onder een prettige werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leermogelijkheden werksfeer keuze uit opdrachten klanten perceptie van bedrijf

    Minpunten

    door de grote organisatie is het lastig de organisatiestructuur uit te leggen aan anderen

    Verder lezen
    Capgemini Invent2020-01-05
  4. "Mooi bedrijf voor starters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Capgemini Invent voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Veel opleidingen Collegialiteit Veel evenementen voor jongere collega's

    Minpunten

    Cultuur is de laatste jaren veranderd Weinig projecten, veel detachering Weinig doorgroeimogelijkheden voor seniore collega's Beoordeling, salaris en promotie proces niet transparant Geen rolmodellen

    Verder lezen
    Capgemini Invent2019-12-09
  5. Nuttig (1)

    "Gezellig bedrijf, primaire voorwaarden kunnen beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini Invent

    Pluspunten

    Gezellige collega's leuke activiteiten, zeker voor C en SC Onboarding supergoed geregeld

    Minpunten

    Salaris + ov combinatie kan veel beter. Ingewikkeld en duur minder single slots verloop door te weinig stijging in salaris / te lang wachten op promotie Faciliteiten op kantoor matig

    Verder lezen
    Capgemini Invent2019-11-25
  6. "Erg strakke onboarding"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Management Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini Invent

    Pluspunten

    - Stapsgewijze introductie in het bedrijf en haar onderdelen - Open en warme ontvangst voor nieuwe collega's - Snel op een project/klant - Veel resources beschikbaar voor groei, ontwikkeling en commerciele doeleinden - Goed netwerk

    Minpunten

    - Soms erg veel opdracht/scholings/netwerk mogelijkheden beschikbaar, belangrijk om je doel (en bijbehorend pad) duidelijk te hebben en te blijven afstemmen

    Capgemini Invent2019-10-11
  7. "Veel opleidingsmogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Managing Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Capgemini Invent voor 10 jaar

    Pluspunten

    Zeer goede onboardingstrainingen met collega's wereldwijd. Goed uitgewerkt curriculum met zowel online als offline mogelijkheden. Hoe meer ervaring, hoe meer je je trainingprogramma specifiek kunt maken.

    Minpunten

    Soms lastig voldoende tijd te vinden om opleidingen te kunnen doen.

    Verder lezen
    Capgemini Invent2019-09-26
  8. "Carriere ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Managing Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Capgemini Invent voor 8 jaar

    Pluspunten

    Fijne collega's, veel ontwikkelmogelijkheden, sterke cultuur waarden en diverse projecten

    Minpunten

    Het is belangrijk dat je zelf richting kan geven aan je carriere

    Capgemini Invent2019-09-10
  9. Nuttig (1)

    "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent

    Pluspunten

    Leuke jonge collega's, veel leermogelijkheden dmv cursusses en certificeringen halen. goed opleidingsprogramma als je net begint, boeiende projecten en leuke klanten, veel leuke feestjes/borrels etc.

    Minpunten

    promotieproces niet transparant, 26 vakantiedagen, geen goede faciliteiten op kantoor

    Capgemini Invent2019-08-14
  10. "Ideale consultancy werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini Invent voor 3 jaar

    Pluspunten

    Capgemini Invent biedt bijzonder veel autonomie en verantwoordelijkheden aan Young Professionals. Het bedrijf is dynamisch, gericht op Learning & Development. De opdrachtgevers zijn toonaangevend. Collega's zijn pragmatisch, goed in samenwerken en enthousiast.

    Minpunten

    Het rijke trainingsaanbod is vooral intern (externe opleidingsmogelijkheden zijn beperkt)

    Verder lezen
    Capgemini Invent2019-08-16

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 1492 reviews gevonden