Centric werknemer reviews over "leuke collega s"

Bijgewerkt op Nov 26, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

81 van meer dan 134 reviews gevonden

4.1
82%
Aanbevelen bij een kennis
65%
Waardeert directeur
Centric President & CEO Karim Henkens
Karim Henkens
53 Beoordelingen
Pluspunten
  • "leuke collega's(in 6 reviews)

  • "een groot bedrijf(in 4 reviews)

  • Minpunten
  • "Communicatie gebeurt niet tot nauwlijks(in 4 reviews)

  • "ook doorgroeien naar een andere functie is niet mogelijk(in 4 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over leuke collega s

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer

      IT

      Nov 26, 2021 - IT%2FServiceDesk in Hoogeveen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's op de werkvloer

      Minpunten

      Je raakt wel snel moe

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Goede inzet op mensen

      Nov 11, 2021 - Software Administrator 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ondanks de grootte wordt je als mens behandeld en niet als cijfer Een recente harde inzet op cultuurverandering Collega's zijn erg gezellig

      Minpunten

      Salaris matig Belangrijke besluiten moeten erg lang door de verschillende bedrijfslagen heen

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 2.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Van een betrouwbare IT partner naar organisatie zonder visie. Complete chaos met weinig capabele managers.

      Oct 17, 2021 - Anonieme werknemer in Gouda
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De relatie met klanten is van oudsher goed. Heeft veel betrouwbare en solide klanten.

      Minpunten

      De organisatie heeft geen sturing en geen visie.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

      Zeer fijne werkgever

      Aug 30, 2021 - Projectmanager in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ik lees wel eens reviews over Centric waarvan ik denk dat mensen het allemaal niet snappen. Bij Centric heb je de kans om je eigen dromen uit te laten komen. Als jij een kans ziet en je durft hem te pakken kan je hard vooruit. Ben je van het type die wacht tot alles op een presenteerblaadje wordt aangereikt dan zit je er niet goed.

      Minpunten

      Qua salaris is er een stap te maken voor Centric. Met name aan de onderkant zijn de verschillen groter dan aan de bovenkant. Het huidige autobeleid belemmert je wel in het rijden van een leuke auto. Dit heeft met name met de uitstoot te maken.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Fijne werkgever

      Jul 29, 2021 - Implementation Consultant in Gouda
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede werk-privé balans Prima beloning en voldoende vrijheid De werkdruk is niet te hoog

      Minpunten

      Hier en daar merk je wel dat het een grote organisatie is, en protocollen en beleid vrij star zijn.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      prima

      Jul 23, 2021 - Projectmanager in Gouda
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Alle mogelijke regelingen zijn vooraadig en ingeregeld.

      Minpunten

      Weinig vooruitstrevend, laat met innovaties.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Als onderbetaling fijn is

      Aug 3, 2021 - Support Engineer in Volendam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De mensen waar je mee werkt zijn wel fijn.

      Minpunten

      - Ze betalen je slecht - Ze behandelen je slecht - Verschrikkelijk managers cultuur - Natrap als je uitdienst gaat - Zeer negatief media beeld ivm onbetrouwbare C klasse mangement. Dit bedrijf zou zich moeten schamen.

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    8. 4.0
      Huidige werknemer

      Centric

      Jun 28, 2021 - Software Engineer in Hoogeveen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Groot bedrijf, leuke collegas, informele sfeer op de werkvloer.

      Minpunten

      Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen beter.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 5.0
      Huidige werknemer

      Fijne werkgever

      Jun 3, 2021 - Accountmanager IT in Gouda
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Centric is een heel mooi, Nederlands bedrijf. Op bestuursniveau weliswaar negatief in het nieuws door de escapades van CEO Sanderink, maar op de werkvloer is hier amper iets van te merken en klanten liggen er ook niet wakker van. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, coaching en de collega's zijn aardig. Er is geen giftige salescultuur, al is het natuurlijk wel de bedoeling dat iedereen hard werkt om het target te halen.

      Minpunten

      Door de grootte van de organisatie kunnen processen en innovaties soms traag/log doorgang vinden. Er werken ook veel werknemers die al een dagje ouder zijn (55+) en niet altijd meer zin hebben in verandering. Wel moet ik erbij zeggen dat de nieuwe lichting voornamelijk bestaat uit jongvolwassenen, dus dit balanceert steeds beter en dat is stapsgewijs ook te merken.

      1 persoon vond deze review nuttig
    10. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Prima bedrijf

      May 8, 2021 - Recruiter in Gouda
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Opleidingsbudget is nagenoeg onbeperkt

      Minpunten

      Geen thuiswerkvergoeding ondanks de vele uren thuis

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 81 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Centric-werkzoekenden

    Database Developer
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Software Development Engineer In Test

    Werkt u bij Centric? Deel uw ervaringen

    Centric logo
    of