Reviews voor Cisco Systems | Glassdoor.nl

Reviews van Cisco Systems

Bijgewerkt op 11 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.2
85%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Cisco Systems CEO Chuck Robbins
Chuck Robbins
5.365 Beoordelingen

Uitgelichte divisies van Cisco Systems

See all divisions
  1. Cisco Systems - Customer Experience | Divisie van Cisco Systems

    "Goede energie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 10 jaar

    Pluspunten

    Fijn bedrijf om voor te werken. Met gedreven en behulpzame mensen. Prestatie cultuur maar toch een warme familie.

    Minpunten

    Vasthouden aan een trein die 200 km/h gaat.

    Cisco Systems2020-02-11
  2. Cisco Systems - Engineering - Software | Divisie van Cisco Systems

    "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operations Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit in werktijden en lokatie Fijn kantoor met goede werkplekken en collegas

    Minpunten

    Veel politiek tussen afdelingen Hierarchische management

    Cisco Systems2018-11-05
  3. Nuttig (2)

    "Leuk bedrijf dat goed voor je zorgt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke werksfeer Als je in sales zit, zorgt het bedrijf goed voor je: feestjes, goed salaris, trainingen, etc. Interessante producten en goede strategie Goede CEO

    Minpunten

    Soms te Amerikaans (met betrekking tot sales en performance, maar dat is inherent aan een Amerikaans bedrijf) Gender balance is bij lange na niet 50/50

    Verder lezen
    Cisco Systems2018-10-15
  4. Nuttig (1)

    "Leer voordat het te laat is...."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Als je de juiste contacten heb kan je groeien en werken aan je carrière. Thuiswerken is een super-oplossing als er te weinig werkplekken en parkeermogelijkheden zijn.

    Minpunten

    Slechte balans tussen privé en werk. Je krijgt wel mobiel en laptop maar dan wordt het ook verwacht dat je beschikbaar staan als ze je nodig hebben, tijdens vakanties, avond-uren en weekends

    Verder lezen
    Cisco Systems2018-09-11
  5. "Project Engineer"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Project Engineer in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Diligent, Think Creatively, Excellent Communication Skills, Attention to Detail, Think Logical, Strong Analytical Aptitude

    Minpunten

    Impatient, can be too direct or honest in certain situations. I am never static and always busy with something.

    Verder lezen
    Cisco Systems2018-07-30
  6. Cisco Systems - Engineering - Software | Divisie van Cisco Systems

    "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Merkbekendheid Kapitaal krachtig Breed portfolio Wereldwijde dekking Collegialiteit

    Minpunten

    Traag Traag Traag Toekomst visie is beperkt Interne gerichtheid

    Verder lezen
    Cisco Systems2018-02-25
  7. Cisco Systems - Engineering - Software | Divisie van Cisco Systems
    Nuttig (1)

    "Mooi bedrijf met sterk target gedreven cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel innovatie, goede salaris, flexibiliteit

    Minpunten

    Werk prive balans is minder, wordt sterk gestuurd op omzet (per week). Het management slaat hier soms in door om alles op alles te zetten om de cijfers te behalen voor een goede rapportage richting de US).

    Verder lezen
    Cisco Systems2017-08-19
  8. "Sterke reus in transformatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Cisco is een heel goede werkgever waar veel vrijheid gepaard gaat met een sterke cultuur, een win-mentaliteit en uitstekende beloning. Cisco moet continu transformeren om de leider te blijven in haar industrie, de dynamiek is eeuwigdurend.

    Minpunten

    Cisco's cultuur maakt dat er veel mogelijk is, en / maar verwacht geen uitgebreide begeleiding voor je carriere. Dus: aan de bak! Cisco doorgaat op dit moment een grote transitie en daarmee zijn er wat verschuivingen in haar structuur en bemanning. Daarmee verandert de bedrijfscultuur ook.

    Verder lezen
    Cisco Systems2017-05-10
  9. "De enterprise hook"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Werken bij Cisco gaf veel blootstelling aan technologie en zorgde ook voor veel contacten en ervaring.

    Minpunten

    Stock opties zij het lokkertje maar leven weinig op. Het werd verwacht dat je projecten afkrijgt binnen onmogelijke deadlines en de dubbele uren die gedraaid moesten worden werden niet vergoed. Als het even slecht gaat op de beurs word je als werknemer af geserveerd...

    Verder lezen
    Cisco Systems2016-12-04
  10. Cisco Systems - Engineering - Software | Divisie van Cisco Systems

    "Super bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Bedrijf met goede visie en strategie die al tientallen jaren er voor zorgt dat wij toonaangevend in de markt zijn. Een echte toughleader waar veel bedrijven tegen op kijken. Als werknemer is Cisco een sociaal bedrijf dat opkomt voor het wel en wee van zijn mensen.

    Minpunten

    Cisco is een grote onderneming geworden waardoor de invloed vanuit lokale teams beperkt is. Ook kan de druk op sales soms erg groot zijn.

    Verder lezen
    Cisco Systems2016-01-03
Er zijn 120 reviews gevonden