Reviews voor Cisco Systems | Glassdoor.nl

Reviews van Cisco Systems

Bijgewerkt op Nov 28, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
85%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Cisco Systems CEO Chuck Robbins
Chuck Robbins
5,090 Beoordelingen
  1. "Echt coole job als je dit technologiegebied leuk vindt (Europees perspectief)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Systeemengineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    flexibiliteit (werk vanuit huis), echt leuke werkcultuur, zelfs vanuit het hogere management, veel communicatiehulpmiddelen en gratis hardware (alleen werkgerelateerd), internationaal netwerk (kantoren overal), kans om grote technische conferenties bij te wonen (ga naar de VS om te werken)

    Minpunten

    Vanop een locatie op afstand of vanuit kleine kantoren is het moeilijk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates (vereist altijd om een telefoongesprek of vergadering), productgerelateerde beslissingen op topniveau worden in het hoofdkwartier genomen (In de VS, niet in Europa)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Cisco Systems2019-09-25
  2. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operations Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit in werktijden en lokatie Fijn kantoor met goede werkplekken en collegas

    Minpunten

    Veel politiek tussen afdelingen Hierarchische management

    Cisco Systems2018-11-05
  3. Nuttig (2)

    "Leuk bedrijf dat goed voor je zorgt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke werksfeer Als je in sales zit, zorgt het bedrijf goed voor je: feestjes, goed salaris, trainingen, etc. Interessante producten en goede strategie Goede CEO

    Minpunten

    Soms te Amerikaans (met betrekking tot sales en performance, maar dat is inherent aan een Amerikaans bedrijf) Gender balance is bij lange na niet 50/50

    Advies aan management

    Wanneer gezegd wordt dat er meer naar lange termijn gekeken wordt, laat dat dan ook echt zo zijn! Niet het een roepen, maar op het andere moment korte termijn werken.

    Cisco Systems2018-10-15
  4. Nuttig (1)

    "Leer voordat het te laat is...."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Als je de juiste contacten heb kan je groeien en werken aan je carrière. Thuiswerken is een super-oplossing als er te weinig werkplekken en parkeermogelijkheden zijn.

    Minpunten

    Slechte balans tussen privé en werk. Je krijgt wel mobiel en laptop maar dan wordt het ook verwacht dat je beschikbaar staan als ze je nodig hebben, tijdens vakanties, avond-uren en weekends

    Advies aan management

    Vergeet niet dat jullie met mensen werken die ook een recht hebben op een leven. Burn-out zou een uitzondering zijn, geen trend

    Cisco Systems2018-09-11
  5. "Project Engineer"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Project Engineer in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Diligent, Think Creatively, Excellent Communication Skills, Attention to Detail, Think Logical, Strong Analytical Aptitude

    Minpunten

    Impatient, can be too direct or honest in certain situations. I am never static and always busy with something.

    Advies aan management

    Practice active listening skills. Don't expect employees to be perfect. Learn to delegate effectively. Know how to motivate and lead employees.

    Cisco Systems2018-07-30
  6. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Merkbekendheid Kapitaal krachtig Breed portfolio Wereldwijde dekking Collegialiteit

    Minpunten

    Traag Traag Traag Toekomst visie is beperkt Interne gerichtheid

    Advies aan management

    Besluit sneller en voer sneller uit

    Cisco Systems2018-02-25
  7. Nuttig (1)

    "Mooi bedrijf met sterk target gedreven cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel innovatie, goede salaris, flexibiliteit

    Minpunten

    Werk prive balans is minder, wordt sterk gestuurd op omzet (per week). Het management slaat hier soms in door om alles op alles te zetten om de cijfers te behalen voor een goede rapportage richting de US).

    Advies aan management

    Zet je personeel soms niet te veel onderdruk om de cijfers te halen. Hierdoor wordt de motivatie van je personeel alleen maar minder.

    Cisco Systems2017-08-19
  8. "Sterke reus in transformatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Cisco is een heel goede werkgever waar veel vrijheid gepaard gaat met een sterke cultuur, een win-mentaliteit en uitstekende beloning. Cisco moet continu transformeren om de leider te blijven in haar industrie, de dynamiek is eeuwigdurend.

    Minpunten

    Cisco's cultuur maakt dat er veel mogelijk is, en / maar verwacht geen uitgebreide begeleiding voor je carriere. Dus: aan de bak! Cisco doorgaat op dit moment een grote transitie en daarmee zijn er wat verschuivingen in haar structuur en bemanning. Daarmee verandert de bedrijfscultuur ook.

    Advies aan management

    NVT

    Cisco Systems2017-05-10
  9. "De enterprise hook"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Werken bij Cisco gaf veel blootstelling aan technologie en zorgde ook voor veel contacten en ervaring.

    Minpunten

    Stock opties zij het lokkertje maar leven weinig op. Het werd verwacht dat je projecten afkrijgt binnen onmogelijke deadlines en de dubbele uren die gedraaid moesten worden werden niet vergoed. Als het even slecht gaat op de beurs word je als werknemer af geserveerd...

    Advies aan management

    Transparantie. Goede doorgroei mogelijkheden. Voldoende ondersteuning naar personeel

    Cisco Systems2016-12-04
  10. "Super bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Bedrijf met goede visie en strategie die al tientallen jaren er voor zorgt dat wij toonaangevend in de markt zijn. Een echte toughleader waar veel bedrijven tegen op kijken. Als werknemer is Cisco een sociaal bedrijf dat opkomt voor het wel en wee van zijn mensen.

    Minpunten

    Cisco is een grote onderneming geworden waardoor de invloed vanuit lokale teams beperkt is. Ook kan de druk op sales soms erg groot zijn.

    Advies aan management

    Ga zo door en houdt de Cisco family in stand!

    Cisco Systems2016-01-03
Er zijn 16196 reviews gevonden