Reviews voor Cognizant Technology Solutions | Glassdoor.nl

Reviews van Cognizant Technology Solutions

Bijgewerkt op 13 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
76%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Cognizant Technology Solutions CEO Brian Humphries
Brian Humphries
1.673 Beoordelingen
  1. "Geweldig bedrijf om voor te werken als je een ondernemersinstelling hebt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consulting Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions voor 10 jaar

    Pluspunten

    Veel flexibiliteit, mogelijkheden, minder hiërarchisch, wereldwijd aanwezig

    Minpunten

    soms voelt het iets te chaotisch

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Cognizant Technology Solutions2019-05-08
  2. "Cognizant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cognizant Technology Solutions voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf met vele facetten en verticals.

    Minpunten

    Kijken voornamelijk naar cijfers en winst marge, teveel en te vaak wisseling van management

    Cognizant Technology Solutions2019-05-06
  3. Nuttig (2)

    "Grote onpersoonlijke organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - HR Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cognizant Technology Solutions voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Salaris relatief hoog Organisatie biedt veel ruimte voor ondernemersschap Groot aanbod aan interne cursussen

    Minpunten

    Gigantisch grote organisatie met veel wisseling Werknemers zijn een nummer Zeer opportunistische organisatie met agressieve groeistrategie Wanneer iemand niet helemaal past wordt hij niet begeleid

    Advies aan management

    Veel ego's binnen management die uitsluitend met eigen gewin bezig zijn.

    Cognizant Technology Solutions2019-04-01
  4. "Matige promotievergoeding"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Director in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions voor 8 jaar

    Pluspunten

    Ondernemerschap is goed mogelijk binnen team

    Minpunten

    Ontransparantie wat betreft salaris en voorwaarden per level

    Advies aan management

    Maak salarishuis transparant

    Cognizant Technology Solutions2018-12-07
  5. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions

    Pluspunten

    Goede vergoeding, interessante opdrachten en prima worklife

    Minpunten

    Chaotisch eb Sons ietwat slechte communicatie

    Cognizant Technology Solutions2018-07-21
  6. "One of the Best companies to work with"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions

    Pluspunten

    Good career growth. Flexibility in work locations, work hours.

    Minpunten

    Decision making is slow, much too long lead time.

    Cognizant Technology Solutions2018-06-11
  7. "director"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cognizant Technology Solutions

    Pluspunten

    flexibiliteit, mooi kantoor en bedrijfs uitjes

    Minpunten

    zeer chaotisch, gebrek aan duidelijk structuur

    Advies aan management

    Er moet een cultuur verandering komen

    Cognizant Technology Solutions2018-06-13
  8. Nuttig (1)

    "Als designer moet je hier niet zijn."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Cognizant Technology Solutions

    Pluspunten

    contractueel is alles wel erg goed geregeld, je zorg premie wordt 100% gedekt, korting op je hypotheek, laptop & mobiel van de zaak, in verhouding tot kleinere creative agencies verdien je hier iets meer.

    Minpunten

    - ERG slechte supervisors in Nederland, er worden veel mensen maar op basis van hun level boven designers geplaatst, waardoor je rapporteert en beoordeeld wordt voor je promotie door iemand die geen flauw idee heeft wat je nou precies doet als designer. Als je een junior designer bent is dit prima om ervaring op te doen, maar als je ook maar een beetje ervaring hebt opgedaan bij een internetbureau, dan kun je... beter naar de concurrent - Designers die er ook werken maken erg lelijke designs, vaak gejat van templates ook. Kan je niet maken. - Je werkt ook constant onbetaald over. - Billed hours slaan nergens op, als er geen tot erg slechte design sales worden gedaan. De sales heren hebben een erg dominante positie in de organisatie. Als designer bepaal jij je designs niet tijdens een bid. - Offhore (I) is een groot land, in het zuiden zitten meestal slechte developers, in andere steden in mid/noorden zitten wat betere. Het maakt niet uit of je naar de concurrent gaat, wat dat betreft blijft offshore, gewoon typisch offshore.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Mensen die geen inhoudelijk verstand hebben van designers moeten niet direct boven designers geplaatst worden. In de senior management zitten weer wel echt goede senior directors, helaas zitten onder hen ongetalenteerde mensen die op basis van dominantie op een bepaald level zijn geplaatst.

    Cognizant Technology Solutions2017-10-19
  9. "Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions

    Pluspunten

    Good career growth. Flexibility in work locations, work hours. Good mix of local and international talent. Decent compensation

    Minpunten

    No clear vision for the next 5 years and how it plans to achieve it

    Advies aan management

    Need a clear direction and vision from the top

    Cognizant Technology Solutions2017-08-15
  10. Nuttig (1)

    "Good exposure to different technologies, bad work-life balance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cognizant Technology Solutions

    Pluspunten

    You can gain good experience and understanding of a new technologies and domains and work with a multitude of clients on cutting edge projects.

    Minpunten

    Bad work life balance and below par compensation

    Cognizant Technology Solutions2017-06-07
Er zijn 55 reviews gevonden