Cover image for Concord Hospitality
Logo

Concord Hospitality

Is dit uw bedrijf?

Concord Hospitality

Review toevoegen

Reviews van Concord Hospitality

220 van meer dan 228 reviews gevonden
3,7
71% Aanbevelen bij een kennis
81% Waardeert directeur

3,7
71%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Concord Hospitality President & CEO Mark G. Laport (no image)
Mark G. Laport
120 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Concord Hospitality werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Concord Hospitality-reviews

  Concord Hospitality heeft een algemene beoordeling van 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 228 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 71% van de werknemers zou werken bij Concord Hospitality aanraden aan vrienden en 63% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 6% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Concord Hospitality hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Concord Hospitality. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 6% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 71% van de werknemers van Concord Hospitality vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Concord Hospitality met een waarde van 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,6 voor cultuur en waarden en 3,7 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Concord Hospitality-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 228 reviews over Concord Hospitality die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Concord Hospitality. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Concord Hospitality bij u past.