Coolblue werknemer reviews over "communicatie"

Bijgewerkt op Dec 3, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

24 van meer dan 508 reviews gevonden

4.0
81%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Coolblue Algemeen directeur Pieter Zwart
Pieter Zwart
327 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Super enthousiaste en gezellige werksfeer(in 31 reviews)

  • "Het bedrijf wordt vaak als opstap gebruikt in de arbeidsmarkt(in 24 reviews)

  • Minpunten
  • "Door de groei van het bedrijf heb je soms langere dagen(in 20 reviews)

  • "de communicatie was niet altijd heel goed vanuit de teamleiders(in 18 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over communicatie

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Gezellige sferen all-round

      Jun 23, 2021 - Fietsbezorger in Athens, Attica
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Altijd erg gezellig binnen en buiten de winkel om.

      Minpunten

      Soms kan de communicatie moeilijk lopen omdat veel online gaat als fietsbezorger, maar dit verschilt per locatie.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Bezorgen

      Apr 16, 2021 - Bezorger 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      werksfeer is goed, vaak leuke collegas

      Minpunten

      de communicatie was niet altijd heel goed vanuit de teamleiders

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Stagiair(e) (huidig)

      Stage bij Coolblue

      Mar 24, 2021 - Student in Athens, Attica
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Jong, vlot bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

      Minpunten

      Soms missen ze wat kennis op bepaalde functies waardoor communicatie wat lastiger is.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Huidige werknemer

      Leuk bedrijf

      Mar 24, 2021 - Klantenservicemedewerker in Athens, Attica
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Jong bedrijf, goede communicatie naar werknemers

      Minpunten

      Salaris valt een beetje tegen en de werkzaamheden kunnen wat eentonig zijn

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Niet gaan werken

      Nov 16, 2020 - English Translator in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      (Kleine) korting op de website

      Minpunten

      Management is incompetent, werk wordt uitbesteed aan 1 collega die denkt de lakens uit te mogen delen terwijl de daadwerkelijke leidinggevende niks doet Het werk is altijd hetzelfde, verandert nooit, totaal geen uitdaging Geen groeimogelijkheid Vriendjespolitiek, promoties worden alleen gegeven aan mensen in hoge posities, of als ze je echt heel lief vinden Slechte communicatie Slecht teamwork Als je een probleem hebt mag je het lekker zelf uitzoeken Het motto is 'open, eerlijk en direct', maar in werkelijkheid houdt niemand zich daaraan Het bedrijf is niet half zo leuk en chill en grappig als het in de media doet overkomen Iedereen danst naar de poppen van Pieter, en hij verwacht ook niet anders De enorme uitstroom van werknemers is bewijs genoeg dat het echt niet zo'n leuk bedrijf is. De helft gaat naar de Mediamarkt

      Verder lezen
      6 personen vonden deze review nuttig
    6. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Overrated draaideur voor starters

      Feb 24, 2020 - Anonieme werknemer in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Jong bedrijf, kan leuk zijn als je net bent afgestudeerd bent. Sfeer is echter sterk afhankelijk van het team waar je in zit.

      Minpunten

      - Slecht salaris, verre van marktconform. - Slechte secundaire voorwaarden. - Zeer slechte lower/middle management. Onervaren managers zorgen soms onwerkbare situaties. - Werknemers worden doodgegooid met interne marketing om de aandacht af te leiden van misstanden binnen het bedrijf. - Ondernemingsraad is een wassen neus. - Het bedrijf is verre van open, eerlijk en direct. Slechte communicatie en het achterhouden en/of verdraaien van informatie komt veelvuldig voor. - Geen tot weinig doorgroeimogelijkheden. Coolblue neemt veelal enkel starters aan en houdt de salarissen op deze manier graag laag. Voor jou 10 anderen. - Doorlopende braindrain: er wordt weinig geïnvesteerd in het behouden van talent. Zodoende ontstaan er regelmatig knowledge gaps die zeer moeilijk maar oogevangen kunnen worden. - Veel peer-pressure om 24/7 hard te werken voor de baas.

      Verder lezen
      4 personen vonden deze review nuttig

      Reactie van Coolblue

      We vinden het vervelend om te horen dat een aantal dingen niet zijn zoals je ze had verwacht. Hier gaan we graag het gesprek met je over aan. Jij ook? Stuur dan even een mailtje naar: k.vandenwollenberg@coolblue.nl.

    7. 4.0
      Voormalig contractwerker, minder dan 1 jaar

      Fijne werksfeer

      Dec 25, 2019 - Magazijnmedewerker in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellig Diverse groep Niet saai Fijne werktijden en goede bonus

      Minpunten

      Slechte communicatie vanuit leidinggevende en mensen vanuit kantoor

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Waardeloos, zeer teleurgesteld

      Feb 19, 2019 - Bezorgheld Coolbluebezorgt in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Collega’s zijn top en dat is echt het enige

      Minpunten

      LET OP, NA 2 JAAR GA JE ER UIT IVM DAT ZE GEEN VAST CONTRACT GEVEN, IVM JE RUG Heel veel, heb geen zin om alles op te noemen maar oa - salaris - management - bedrijfsvoering - communicatie - extreme werkdruk

      Verder lezen
      7 personen vonden deze review nuttig

      Reactie van Coolblue

      Backoffice medewerker

      Beste, Vervelend dat je jouw tijd bij Coolblue op deze manier hebt ervaren. Wil je je verhaal kwijt aan iemand binnen Coolblue? Stuur dan even een mailtje naar: k.vandenwollenberg@coolblue.nl. Met vriendelijke groet, Sandra van Coolblue

    9. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Prima bedrijf, eigentijds - Fine company, contemporary

      Jun 6, 2018 - Verkoopmedewerker kassa/servicebalie in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goed team (past bij elkaar) Gezelligheid (biertje na het werken, af en toe een feestje) Cultuur (communicatie onderling en naar buiten) -------------- Great team Cosiness Culture

      Minpunten

      Groeit (te) hard laag tot gemiddeld salaris Uitstroom (mensen) -------------- Grows (to) hard Low to medium salary Outflow (people)

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Elke dag een beetje beter

      May 30, 2018 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Je krijgt de mogelijkheid om binnen je functie te groeien en zoveel mogelijk te leren, waarbij ruim voldoende begeleiding is. - Wil je graag iets anders proberen? Dan krijg je alle mogelijkheden om door te groeien. - De werksfeer is heel positief. Er wordt hard gewerkt, maar soms ook hard gelachen. Probeer maar eens chagerijnig naar huis te gaan. - Je merkt dat het bedrijf snel groeit, dat betekent ook dat je veel meekrijgt van bedrijfsvoering en hoe zo'n groot bedrijf werkt. Je groeit vanzelf mee. - Door de open en directe communicatie, leer je vanzelf met feedback omgaan.

      Minpunten

      Ik heb nog geen keerzijde ondervonden.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 24 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Coolblue-werkzoekenden

    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Coolblue? Deel uw ervaringen

    Coolblue logo
    of