Reviews van Coosto

Bijgewerkt op Jan 7, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

9 van meer dan 20 reviews gevonden

3.8
77%
Aanbevelen bij een kennis

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  1. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Top collega's!

    Jan 7, 2021 - Anonieme werknemer in Buenos Aires
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Erg leuke, lieve, toffe collega's - Er wordt goed voor je gezorgd (alle middelen om goed te kunnen werken zijn beschikbaar en daarnaast zijn collega's erg begaan met elkaar: HR afdeling is top!) - Gaaf product - Goede werk/privé balans - Mooie initiatieven/feestjes zoals CoostoActive, vrijmibo's, kesrtfeest, themaweken etc.

    Minpunten

    - (Zichtbaar) Leiderschap mist binnen de organisatie - Vaak veranderen van ambitie, doel en richting - Hierdoor mist er ook een stuk bevlogenheid bij iedereen - Geen besluiten durven nemen - Vertrouwen van management richting werknemers mist soms - Geen transparante communicatie vanuit het management - Waardering mist soms

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer

    Fijne sfeer

    Oct 6, 2020 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Sterke punten: teambuilding, thuiswerken, collega's

    Minpunten

    De doorgroeimogelijkheden kunnen nog beter

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Vijf jaar bij Coosto!

    Feb 20, 2020 - Senior Klantenservicemedewerker in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    De cultuur bij Coosto is erg levendig. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, er is een heerlijke lunch, de collega's zijn top. En dan hebben we de kerstparty nog niet benoemd.

    Minpunten

    De communicatie vanuit hoger management kan beter, samen met de doorgroeimogelijkheden.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Informele sfeer, dynamische omgevinf

    Jul 21, 2019 - Customer Support Representative in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Coosto beweegt mee en ontwikkelt zich erg snel. Fijne collega’s en een informele sfeer!

    Minpunten

    De interne communicatie kon beter.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Gemoedelijk dobberend bootje

    Jun 9, 2019 - Developer in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Coosto is een techneutenbedrijf van het eerste uur; tot op bijna het hoogste beslissingsniveau vind je mensen waarmee je kunt praten over de nieuwste technieken. De bedrijfscultuur is informeel, de arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed. Dat het kantoor vlak naast het treinstation staat komt heel goed uit als je forenst. Werkplekbeheer is gewoon goed; niet zoals in sommige grote bedrijven waar een week na de start van je contract eindelijk je mailaccount wordt aangemaakt.

    Minpunten

    De keerzijde van werken in een bedrijf vol koppige techneuten; je zult mensen ook moeten overtuigen van je gelijk. Ruimte voor nieuwe (of puur technische) dingen is er zeker, maar er is wat ellebogenwerk voor nodig. In een meertalig bedrijf kan dat lastig zijn. Als frontender kan ik me voorstellen dat werken bij een projectbureau of detacheerder gevarieerder is; ontwikkelingen gaan erg snel, en dan is het interessant om elke zes maanden een geheel nieuw project te kunnen starten. Mijn review heeft betrekking op de techniekafdeling; of de cultuur bij de andere afdelingen zo leuk is weet ik niet. Het bootje wijzigt wel eens van koers; ik krijg de indruk dat de ambitie heel hoog ligt, en dat het middenkader daardoor een onmogelijke opdracht krijgt. Die stress werkt door in het technische landschap; als je álles mogelijkheden open wil houden kun je nooit een knoop doorhakken.

    1 persoon vond deze review nuttig
  6. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Een leuk, maar erg rommelig bedrijf

    May 14, 2019 - System Programmer in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Heerlijke lunch Keuze uit laptop of macbook Leuke bedrijfsfeesten Veel vrijheid op technisch vlak

    Minpunten

    Interne communicatie verloopt slecht Technisch vaak gedateerd Soms teveel vrijheid op technich vlak

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  7. 4.0
    Voormalige werknemer

    Veel gezelligheid, weinig nieuws te leren

    Apr 29, 2019 - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Open cultuur, gezelligheid staat hoog in het vaandel, aardige mensen

    Minpunten

    Weinig door te leren, weinig opleiding

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 3.0
    Voormalige werknemer

    Organisatie met veel kansen

    Mar 19, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Organisatie die ruimte geeft voor eigen initiatief, vrijheid in manier van werken, korte lijntjes en flexibel in werk.

    Minpunten

    Wisselingen in koers en beperkte doorgroeimogelijkheden

    2 personen vonden deze review nuttig
  9. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Een fantastische, ondernemende omgeving!

    Mar 19, 2019 - Sales in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ruimte voor groei en ambitie Een jong en ambitieus team mensen Veel lol!

    Minpunten

    Weinig ervaring om van te leren binnen de onderneming.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 9 van 9 reviews in het Nederlands

Werkt u bij Coosto? Deel uw ervaringen

Coosto logo
of