Reviews van D. E. Shaw & Co. - Investment Firm

4.5
96%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
D. E. Shaw & Co. - Investment Firm Chairman David E. Shaw
David E. Shaw
83 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over D. E. Shaw & Co. - Investment Firm-reviews

  D. E. Shaw & Co. - Investment Firm heeft een algemene beoordeling van een 4.5 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 203 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 96% van de werknemers zou werken bij D. E. Shaw & Co. - Investment Firm aanraden aan vrienden en 93% heeft een positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van D. E. Shaw & Co. - Investment Firm hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4.2 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij D. E. Shaw & Co. - Investment Firm. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -6% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 96% van de werknemers van D. E. Shaw & Co. - Investment Firm vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden D. E. Shaw & Co. - Investment Firm met een waarde van 4.2 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.6 voor cultuur en waarden en 4.4 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij D. E. Shaw & Co. - Investment Firm: arbeidsvoorwaarden, cultuur, collega's en management, loopbaanontwikkeling.

  Loopbanen die populair zijn bij D. E. Shaw & Co. - Investment Firm-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij D. E. Shaw & Co. - Investment Firm? Deel uw ervaringen

  D. E. Shaw & Co. - Investment Firm logo

  D. E. Shaw & Co. - Investment Firm

  of