DAZN werknemer reviews over "work life balance"

Bijgewerkt op Jun 16, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

1 van meer dan 218 reviews gevonden

3.5
65%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
DAZN Acting CEO James Rushton (no image)
James Rushton
52 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over work life balance

Terug naar alle reviews
 1. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Interessant van techniek tot cultuur, maar niet voor iedereen.

  Jun 16, 2019 - Senior Software Engineer in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - Cool, gloednieuw kantoor in het centrum van Amsterdam. - Geweldige technische bagage. - Baanbrekend product. - Veel technologische uitdagingen en kansen om nieuwe dingen te leren. - Je wordt als een volwassene behandeld en geacht binnen het team je eigen beslissingen te nemen. - Gemotiveerde, gepassioneerde en slimme ingenieurs (de overgrote meerderheid). - Motiverende managers die je aanmoedigen om voor je mening uit te komen en actie te ondernemen (de ganse tijd!) - Geen kantoorpolitiek, geen schuldcultuur. - Je kunt iedereen om hulp vragen en men zal niet nalaten om je te assisteren, op alle locaties. - Senior management is gemakkelijk aanspreekbaar en behulpzaam. We worden aangemoedigd om een persoonlijk onderhoud aan te vragen met de hoofdmanager om te praten over de teams. Men kan hem spreken tijdens de lunch of de pauzes, op een maandelijkse sessie in het gemeentehuis enz. Ik heb het meerdere keren gedaan en dingen voor elkaar gekregen. - Zeer goede balans werk - privé. - Thuiswerken naar eigen goeddunken van het team. - Mensen mogen een week of zo werken vanuit het buitenland, wat geweldig is als je thuisland erg ver weg is. - Tal van mogelijkheden om conferenties en vergaderingen bij te wonen. We hadden ook een paar vergaderingen op kantoor.

  Minpunten

  - Ongelooflijk snel groeiend, dus ik ken niet iedereen op kantoor. - Gebrek aan vaste procedures. - Te weinig productiekrachten. Er werd ons verteld dat men gaat aanwerven, maar het kost veel tijd. - Je moet zelfstandig zijn en zelfdiscipline hebben om te slagen. - Sommige collega's zijn gewoon niet geschikt om te werken bij DAZN en worden erg negatief wanneer ze hierop worden aangesproken, ze moeten hun verantwoordelijkheid nemen en opstappen. - Het kantoor heeft geen ruimte om te relaxen en games te spelen. - Geen kantine.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  4 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van DAZN

  DAZN

  Heel erg bedankt voor deze feedback die is doorgegeven aan het managementteam. Je geeft een heel evenwichtige beoordeling van zowel de positieve als de negatieve punten en dit wordt erg gewaardeerd. We hopen dat u positieve veranderingen zult zien naarmate het bedrijf volwassener wordt, maar blijf alstublieft doorlopende feedback geven aan uw managementteam of HR, zodat ze kunnen escaleren waar nodig. Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons dit waardevolle detail te geven.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
Weergave: 1 - 1 van 1 reviews in het Nederlands
</>Embed

Loopbanen die populair zijn bij DAZN-werkzoekenden

Senior Software Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij DAZN? Deel uw ervaringen

DAZN logo
of