Reviews voor DEEN Supermarkten | Glassdoor.nl

Reviews van DEEN Supermarkten

Bijgewerkt op 22 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 43 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
86%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
DEEN Supermarkten CEO Leendert van Eck
Leendert van Eck
19 Beoordelingen
  1. "niksen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij DEEN Supermarkten

    Pluspunten

    leuke collega’s leuke tijden fijne mensen

    Minpunten

    laag loon oke supervisie weinig overzicht kleine winkel

    Advies aan management

    regeldingen

    DEEN Supermarkten2019-07-22
  2. "Advies"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistent Supermarktmanager in Medemblik
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DEEN Supermarkten voor 3 jaar

    Pluspunten

    Sfeer onderling is erg goex

    Minpunten

    Beloningsstelsel, toekomstplannen, visie soms en persoonlijke ontwikkeling

    Advies aan management

    Belonen op prestaties

    DEEN Supermarkten2019-01-23
  3. "Prima bijbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij DEEN Supermarkten

    Pluspunten

    Relaxed werken, relatief goed uurloon

    Minpunten

    Kan allemaal wat professioneler

    DEEN Supermarkten2018-08-14
  4. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoopmedewerker Slagerij in Hoorn, Noord-Holland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij DEEN Supermarkten voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, wordt veel rekening gehouden met studenten. dubbel betaald op zondag

    Minpunten

    ik vond het een prima bijbaan, niets te klagen

    DEEN Supermarkten2018-08-07
  5. "Vulploeg medewerker met doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Vulploegmedewerker in Obdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij DEEN Supermarkten voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Divers takenpakket Sociale omgeving Postitieve teambuilding Werksfeer Flexibiliteit van de werkgever

    Minpunten

    Sloom loon ontwikkelling Langzame doorgroei ontwikkeling

    Advies aan management

    Betaal de mensen voor de werkzaamheden die ze buiten hun functie oppakken

    DEEN Supermarkten2018-06-05
  6. "Bijbaan als student bij de Deen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij DEEN Supermarkten voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Het is een prima bedrijf voor een bijbaan tijdens je studie. Een van de weinige supermarkten die vaste contracten geeft aan studenten aan de universiteit die dus nooit een vaste werknemer zullen worden.

    Minpunten

    Soms werk je een beetje onder je niveau.

    DEEN Supermarkten2018-04-30
  7. "Prima werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij DEEN Supermarkten

    Pluspunten

    Fijne collega's, salaris altijd op tijd en erg transparant, correct en hartelijk middenmanagement

    Minpunten

    Kleine procedurele irritaties en af en toe ietwat incapabele leidinggevenden aan het roer, sommige leden van het topmanagement kunnen verder denigrerend overkomen

    DEEN Supermarkten2018-02-23
  8. "Supermarkt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker in Hoorn, Noord-Holland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij DEEN Supermarkten voor 5 jaar

    Pluspunten

    200% salaris op de zondag en feestdagen. Gezellige mensen.

    Minpunten

    Soms eentonig werk. Slecht voor je rug.

    DEEN Supermarkten2017-10-27
  9. "Oké salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb gewerkt bij DEEN Supermarkten

    Pluspunten

    Goed salaris vergeleken met andere supermarkten

    Minpunten

    Te weinig erkenning voor goed werk

    DEEN Supermarkten2017-07-05
  10. "Blij bij Deen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij DEEN Supermarkten

    Pluspunten

    De sfeer in het filiaal is goed. Het is gezellig. Er wordt voor gezorgd dat je wel goed je werk doet en dat de klantvriendelijkheid goed blijft.

    Minpunten

    Soms kan het in de avond wat lang duren, voordat we naar huis kunnen. Dan is in de winkel nog niet alles gespiegeld, dus duurt het even voordat alles wél gespiegeld is, de flessenband opgeruimd is etc.

    Advies aan management

    Blijf vooral zo doorgaan. Blijf iedereen stimuleren hun werk goed te doen. Voor de rest denk ik dat het allemaal wel goed geregeld is. Natuurlijk blijven er altijd verbeterpunten, maar daar kan ik nu even niet zo snel op komen.

    DEEN Supermarkten2016-09-14
Er zijn 43 reviews gevonden