Reviews voor Damen Shipyards Group | Glassdoor.nl

Reviews van Damen Shipyards Group

Bijgewerkt op 18 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
73%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
Damen Shipyards Group CEO René H. Berkvens
René H. Berkvens
13 Beoordelingen
  1. "Sfeer is uniek!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gorinchem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Damen Shipyards Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    De sfeer binnen Damen (in vergelijking met andere bedrijven) is uniek! De deuren staan altijd open bij iedereen, mensen denken graag mee en helpen waar nodig. Daarnaast blijft het geweldig dat je er elke dag aan wordt herinnerd waarvoor je het doet met diverse schepen in het water en de productiehallen. Daarnaast word je heel vrij gelaten en krijg je al vrij snel veel verantwoordelijkheid! Door de grote en diversiteit van het bedrijf is elke dag anders.

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Bereikbaarheid van de werf in Gorinchem (met OV) - Interne communicatie kan beter

    Damen Shipyards Group2017-10-31
  2. "Damen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analyst in Gorinchem
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Damen Shipyards Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Damen is een mooi bedrijf met interessante uitdagingen.

    Minpunten

    Sales en operatie staan wat ver uit elkaar.

    Damen Shipyards Group2019-11-18
  3. "Energiek bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Proposal Engineer in Gorinchem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Damen Shipyards Group

    Pluspunten

    Vakantiedagen, Salaris, Echt familiebedrijf, wereldwijd actief, doorgroei mogelijkheden zowel diep als breed

    Minpunten

    Werkcultuur over verschillende bedrijfsgroepen heel divers, sommigen taken erg procedureel en arbeidsintensief en anderen juist chaotisch

    Advies aan management

    Stel duidelijk doelen en visies, eventueel gebruik van balance score card

    Damen Shipyards Group2019-04-16
  4. "Project manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager in Schiedam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Damen Shipyards Group voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Uitdagend, veel verantwoordelijkheid, leerzaam en

    Minpunten

    Bedrijfscultuur staat niet toe om verbeteringen door te voeren aangezien reflecteren vooral negatief is zonder verdere gevolgen.

    Damen Shipyards Group2018-11-30
  5. Nuttig (2)

    "Geweldig bedrijf maar geen vooruitgang"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Damen Shipyards Group

    Pluspunten

    Veel kansen voor jonge werknemers Redelijk HR orgaan waar je door ondersteund wordt en jezelf kunt ontwikkelen Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg ook in het buitenland Veel ondernemerschap

    Minpunten

    Moeilijk om over beloning te onderhandelen

    Advies aan management

    Er is weinig structuur en visie vanuit de top van het bedrijf, hierdoor wordt er niet samengewerkt tussen de managers en ontstaan er overal eigen initiatieven die uiteindelijk niets opleveren

    Damen Shipyards Group2018-08-25
  6. "Senior Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineer in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Damen Shipyards Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    40 dag vacantie een vriendelijke omgeving

    Minpunten

    beweging is Langzame niet efficiënt management

    Damen Shipyards Group2018-07-20
  7. "Mijn gedacht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Damen Shipyards Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Damen biedt voortreffelijke opleidingsmogelijkheden met de eigen Damen Academy. Het is een familiebedrijf met alle bekende voordelen. Er is een leuke sfeer.

    Minpunten

    Er zouden soms wat sneller/eerder keuzes gemaakt mogen worden.

    Damen Shipyards Group2017-08-02
  8. "Leuk om voor te werken als het goed gaat"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistent project manager in Gorinchem
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Damen Shipyards Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuke collegas, open sfeer, Internationaal bedrijf met een mooi product

    Minpunten

    Er word niet op kwaliteit geselecteerd maar op hoe lang je er al zit.

    Advies aan management

    Geen loze praatjes over waardering voor kwaliteit, flexibiliteit als dit niet waar is

    Damen Shipyards Group2017-04-07
  9. "Sociale en leuke werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Assistant Project Manager in Gorinchem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Damen Shipyards Group

    Pluspunten

    Er is ruimte voor de menselijke kant van werknemers en er word duidelijk om je gegeven als persoon. Het feit dat er schepen voor de deur liggen en je kan zien waaraan je werkt voegt heel veel toe. Werksfeer is goed.

    Minpunten

    Het bedrijf is conservatief als het gaat om thuiswerken en flexibele werktijden. Aanrijroutes zijn filegevoelig, speciaal de toegang tot het bedrijf en bedrijventerrein zelf. De afdelingen voelen als losse eilandjes.

    Advies aan management

    Probeer enige flexibiliteit in te bouwen als het gaat om werktijden en locatie.

    Damen Shipyards Group2016-09-23
  10. Nuttig (1)

    "Nederlandse Scheepsbouw op haar mooist!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - R&D in Gorinchem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Damen Shipyards Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Open organisatie waarin continue verbetering van efficiency in organisatie en productie processen centraal staat. Iedereen laat zich passioneren door de schepen welke aan de afbouw kade liggen. Op de klassieke maandelijkse borrel worden: verkopen, kansen, uitbreidingen en verbeter punten onder genot van een biertje gedeeld. Verder zijn de werknemers heel divers en probeert iedereen in de lunchzaal een plekje te vinden ipv zijn toetsenbord vol te kruimelen in de pauze. Omgang met personeel is zoals we dat van een klassiek familiebedrijf verwachten, collega's onderling eveneens!

    Meer weergeven

    Minpunten

    +Bereikbaarheid; OV is niet gemakkelijk (al is er tegenwoordig een bushalte voor de ingang) en met de auto met name in en van de riching Rdam en Breda kunnen files voor bizarre vertragingen zorgen (parkeerplek op het terrein is tegenwoordig geen probleem) +Veranderingen doorvoeren in een steeds groeiende organisatie (moet gezegd worden dat de structuur die er door de organisatie heerst het bedrijf veel kleiner en dus prettiger maakt voor de werknemer) +Op sommige plekken worden 'eilanden' gecreëerd dat kennis uitwisseling tussen deze belemmerd.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Creëer een unieke brug tussen innovatie - dan wel tbv het product portofolio dan wel voor kostenreductie en capaciteit verhoging in het productieproces - de middelen en kennis zijn er! Houd het portfolio hiermee houdbaar in de deze wisselende markt en sterk punten als standaardisatie, hoge product- en service kwaliteit aan; dat is Nederlandse Scheepsbouw op haar mooist!

    Damen Shipyards Group2016-02-21
Er zijn 33 reviews gevonden