Reviews van Datadog

Bijgewerkt op Aug 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

6 van meer dan 361 reviews gevonden

4.1
80%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Datadog CEO and Co-Founder Olivier Pomel
Olivier Pomel
237 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Alles wat je zoekt en meer...

  Apr 12, 2019 - Verkoop recruiter in New York, NY
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Datadog is sinds dag 1 een verademing. Hier zijn een paar redenen waarom: *** Iedereen is ontzettend gastvrij, enthousiast om te helpen, gepassioneerd over de technologie en missie om het raketschip naar een IPO te leiden. *** De technologie is van topklasse en is te zien in de zakelijke verkoopvolumes, maar ook in alle andere verkoop. Het bedrijf investeert 45% in R & D en wordt ook gebouwd door ingenieurs voor ingenieurs. *** We hebben ambitieuze doelen, maar een team uitgerust met talent van hoog niveau om het waar te maken. *** Hoewel iedereen extreem hard werkt, wordt het aangemoedigd om een balans te vinden tussen werk en privé die uniek is in technische organisaties. *** Wat dat betreft, zorgt Datadog heel goed voor hun medewerkers - heel veel snacks, verzorgde lunches, teamdiners, enz. *** Leiderschap viert de overwinning van hun team en stimuleert groei van binnenuit. *** Toegang tot leiderschap in het hoofdkantoor is een enorm voordeel.

  Minpunten

  Ik kan in alle eerlijkheid niets negatiefs bedenken. De enige aanpassing voor mij persoonlijk was dat dit het grootste bedrijf is waar ik ooit voor heb gewerkt. Soms kan het overweldigend zijn hoeveel mensen je niet kent. Het is meer een kans om jezelf uit je comfortzone te duwen om nieuwe relaties op te bouwen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  6 personen vonden deze review nuttig
 2. 2.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  "Vergeet je succes uit het verleden"

  Aug 25, 2019 - Verkoop in Boston, MA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het product is geweldig, het onboarden ook. Solution Engineering (voorverkoop) helpt enorm als je het intern kunt rechtvaardigen hun tijd te gebruiken.

  Minpunten

  Dit is een commerciële verkooporganisatie, geleid door een gezichtsloze CPO. De grootste deals worden gedaan door Customer Success. Verkoop wordt gezien als noodzakelijk kwaad en wordt slecht betaald. Iedereen werkt volgens een metriek. Managers op het eerste en tweede niveau moeten statistieken leveren zodat ze hun teams geselen voor op statistieken gebaseerde resultaten. We moesten succes uit het verleden vergeten en ons richten op zij wilden werken. Je zult merken dat je intern moet vechten tegen andere vertegenwoordigers en afdelingen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  29 personen vonden deze review nuttig
 3. 4.0
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

  Account Executive Zuid-Europa

  Apr 24, 2019 - Account Executive in Dublin, Dublin
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ik werkte meer dan een jaar bij Datadog en dankzij mijn harde werk kreeg ik na 6 maanden een kans om promotie te maken. - De werkplekcultuur is geweldig, er wordt veel tijd besteed om ervoor te zorgen dat de dagelijkse ervaringen van mensen zo goed mogelijk zijn door snacks, massages, enz. te bieden en het kantoor is geweldig in het centrum van Dublin 2. - Iedereen is erg vriendelijk en maakt altijd tijd om je te helpen wanneer je dat nodig hebt. - Geweldige trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. - Je krijgt het gevoel dat het een bedrijf is dat ergens naartoe gaat, er is altijd een drive om groter en beter te zijn dan voorheen. - Elk kwartaal hele interessante verkoopuitdagingen - Geweldig management voor het Zuid-Europese team – De manager aarzelt niet om indien nodig een deal met je te sluiten, GEEN micromanagement, maar 1-op-1 elke week en ze heeft veel kennis op de markt.

  Minpunten

  - Het proces om de kosten terug te krijgen is lang, maar we sparen :) - Je moet een sterke motivatie hebben en proactief zijn als je voor een AE-functie gaat - driemaandelijkse doelstellingen zijn hoog voor Europa en omdat DD pre-IPO is, kun je enige druk voelen over je KPI's.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  6 personen vonden deze review nuttig
 4. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Geweldige werkplek maar je moet hard werken!

  Aug 22, 2019 - Sales Development Representative in Dublin, Dublin
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Geweldige cultuur op het kantoor, iedereen is heel vriendelijk. Het is een open kantoor waar iedereen communiceert - Er zijn geen kliekjes. Iedereen, zelfs vanaf het hoogste niveau, is altijd bereid om je te helpen en te begeleiden. Iedereen roeit in dezelfde richting! Er zijn enorme carrièrekansen omdat ze vaak aanwerven van binnen het bedrijf. De keuken is volledig voorzien met alles wat je ooit zou willen, zoals snacks, drankjes, enz. en 3 keer voorzien ze ook lunch voor iedereen. Er worden vaak leuke evenementen en activiteiten, enz. georganiseerd voor de werknemers. Het kantoor is heel centraal gelegen in de stad, wat leuk is.

  Minpunten

  Het is geen gemakkelijk werk, maar het is heel verrijkend en ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  2 personen vonden deze review nuttig
 5. 4.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Zeldzame kans, helder bedrijf, geweldig product

  Jan 14, 2019 - Bedrijfsverkoop in New York, NY
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Er zijn weinig bedrijven die een mix van een geweldig product voor eindgebruikers, toenemende technologische relevantie, en echte opname in bedrijven vasthouden. Er zijn echte kruis- & bijverkoopkansen tussen accounts. De nieuwe producten van Datadog trekken echte interesse van bedrijven aan. Er is een unieke kans om niet alleen veel geld te verdienen, maar om deel te zijn van een selectieve groep van snelgroeiende technologiebedrijven door echte groei en geweldige leerkansen combineren binnen een hyper-relevante sectoren.

  Minpunten

  Een relatief technische verkoop - er zijn geweldige verkoopingenieurs en projectmanagers beschikbaar om te helpen, maar de breedte aan technische kennis die vereist is om capabel te klinken bij klanten is significant. Dit is gewoon ouderwetse verkoopbeweging. Het tempo van innovatie, de vrijgave van nieuwe producten en het PG-gefocuste model betekenen dat je voortdurend - hard en slim - moet werken om bij te blijven. Datadog vervangt vaak ouderwetse bestaande systemen, wat een combinatie van evangelisme voor startup technologie en kampioenen bouwen in de directie vereist, met name binnen langzaam-bewegende, grotere potentiële verkopen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  3 personen vonden deze review nuttig
 6. 1.0
  Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

  Jammer, heeft potentieel, maar niet met dit management!

  Apr 25, 2018 - Vertegenwoordiger in Dublin, Dublin
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ze verkopen je de wereld in de interviewfase. Van buitenaf lijkt dit op een geweldig bedrijf met een geweldige start-upcultuur. Ze noemen het een "raketschip" terwijl ze het aan je verkopen. Ik zie alle positieve en stralende beoordelingen die hier recent zijn geschreven en kan me de verkoopmanagers en hun lakeien voorstellen die ze hebben geschreven. Wie probeer je te overtuigen? Jezelf? Succes daarmee!

  Minpunten

  Ze leveren niets op en dan begint de nachtmerrie echt. Je begint je al snel te realiseren dat dit een gebroken bedrijf is met een gebroken model en een 'giftige' cultuur. De toon wordt hier vanaf de top gezet door de CRO. Vergelijk dit bedrijf met elke start-up van hun leeftijd en je kunt de vergelijking duidelijk zien: werknemers bloeden weg, vooral in hogere functies, wat je veel vertelt over hoe het er echt aan toe is, omdat ze zicht hebben op het bedrijf op een manier die de meeste lagere posities niet hebben. Marketing is de meest irritante afdeling met een hoop opgejaagde zelfingenomen 18-21 jaar oude eikels die je ooit bent tegengekomen (mensen die dit intern lezen zullen lachen omdat ze de waarheid kennen). Het is op zijn best een vrouwenclubkliek! (Als ik kon zou ik ze minpunten hieronder geven over de beoordelingen voor cultuur en senior management, echt waar.)

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  43 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 6 van 6 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij Datadog-werkzoekenden

Enterprise Sales Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Datadog? Deel uw ervaringen

Datadog logo
of