Reviews van Delft University of Technology

- Populair
- Meest recent
- Hoogste beoordeling
- Laagste beoordeling
"Goed salaris door extra vakantie geld en vakantie uren" (in 12 reviews)
"veel vrijheid om je te ontwikkelen" (in 9 reviews)
"Ik heb geen minpunten over deze baan" (in 7 reviews)
"Weinig minpunten vanwege hoge niveau" (in 5 reviews)
Project Leader TUD
27 feb. 2023 - Project Leader in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Work-life balance, fijne mensen, lager tempo
Minpunten
Laag salaris en toch nog hard werken
- Voormalige werknemer★★★★★
Strategic Advisory Group
16 mei 2023 - Student-assistent in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Omgaan met bestuurders van de TU Delft - veel ervaring
Minpunten
Niet zoveel uren kunnen maken
- Huidige werknemer, meer dan 3 jaar★★★★★
Great Colleagues
1 mei 2023 - Postdoctoral Researcher in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Opportunity to learn from others
Minpunten
You will not be super rich
- Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar★★★★★
Practicum WB Stromingsleer
13 feb. 2023 - Teaching Assistant in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Goed salaris voor MSc student Soepel contact met rest personeel Redelijk leuk werk
Minpunten
Matige voorbeiding op het werk: je met het een beetje zelf uitzoenen.
Verder lezen - Voormalige werknemer★★★★★
Teaching assistent
19 nov. 2022 - Teaching Assistant in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Prettige omgeving om in te werken
Minpunten
Kan veel nakijkwerk zijn. Meer dan eerder vermeld
- Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar★★★★★
Beheerder
25 okt. 2022 - Technisch beheerder in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Arbeids voorwaarden Bereikbaarheid Vor de rest weinig
Minpunten
Collegialiteit ver te zoeken afdeling wespennest
- Huidige werknemer, meer dan 3 jaar★★★★★
Fijne werk omgeving
19 okt. 2022 - Customer Service in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Flexibel en begripvol voor studenten die er werken.
Minpunten
Die waren er niet voor mij.
- Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Research Technician 3ME
2 okt. 2022 - Research Technician in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Flexibility, get to see how universities work
Minpunten
Poor career prospects, many skills required
- Huidige werknemer, meer dan 3 jaar★★★★★
over all good
24 aug. 2022 - Postdoctoral Researcher in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
a very nice environment i will say
Minpunten
No extra benefits, very expensive faculty gym
- Huidige werknemer, minder dan 1 jaar★★★★★
TA salary at TU Delft
11 mei 2022 - Graduate Teaching Assistant in DelftAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Great work life balance, one of the best part time job salaries, you get to learn a lot of soft skills
Minpunten
Non EU international students have a limit on how much they can work due to visa rules. Sometimes job openings are not listed online and you have to individually email professors, which consumes a lot of time.
Veelgestelde vragen over Delft University of Technology-reviews
Delft University of Technology heeft een algemene beoordeling van 4,4 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1.168 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 94% van de werknemers zou werken bij Delft University of Technology aanraden aan vrienden en 71% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 1% verbeterd.
Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Delft University of Technology hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Delft University of Technology. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 2% verbeterd.
Op basis van Glassdoor-reviews zou 94% van de werknemers van Delft University of Technology vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Delft University of Technology met een waarde van 4,3 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,2 voor cultuur en waarden en 4,0 voor loopbaanmogelijkheden.
Loopbanen die populair zijn bij Delft University of Technology-werkzoekenden
Werkt u bij Delft University of Technology? Deel uw ervaringen