Reviews voor Dell Technologies | Glassdoor.nl

Reviews van Dell Technologies

Bijgewerkt op 18 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 13448 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Dell Technologies CEO Michael S. Dell
Michael S. Dell
7149 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling

    "Greate company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service Delivery Engineer II in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    A fantastic company to work for.

    Minpunten

    Not at this moment it is ok

    Advies aan management

    Not at this moment. They are doing a good Job.

    Dell Technologies2019-04-02
  2. "Bedrijf met een uitstekende toekomst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    Prettig bedrijf met veel jonge mensen professionals en dat volop in ontwikkeling is. Krachtig portfolio met oplossingen wat goed aansluit in de markt.

    Minpunten

    Zoals bij veel Amerikaanse bedrijven is de sfeer erg afhankelijk van resultaat. Wanneer omzet achterloopt wordt er teveel micromanagement toegepast waardoor de admin workload en verantwoording over het verloop van sales trajecten stijgt. Promotie wordt veelal toegekend aan mensen die allerlei inspanningen doen voor de Dell site naast hun reguliere werk. Dit zijn meestal jonge mensen die als graduate binnen komen en nog...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Beter de balans zoeken tussen de doelen die vanuit Europees management gesteld worden en hoe we als Nederland hierop acteren. De focus moet liggen op de relatie. “ The Customer First”.

    Dell Technologies2019-07-14
  3. "Productiviteit kan omhoog ..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Goede werksfeer. Mooi bedrijf en mooie visie. Verandering is constant, hier moet je wel mee om kunnen gaan.

    Minpunten

    Faciliteiten voor de medewerkers > we verkopen mooie producten. Hoe zit het met de inrichting van onze flex werkplekken? Scheve verhoudingen; trainees vs medewerkers die meerdere jaren in dienst zijn.

    Advies aan management

    Beoordeel de faciliteiten voor de medewerkers in terms of wat voor invloed dit heeft op de productiviteit. En ja, een extra monitor kost meer geld, echter wat zou dit betekenen voor de productiviteit?

    Dell Technologies2019-01-06
  4. "Dell Review"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Dell Technologies

      Pluspunten

      Grote organisatie, doorgroei mogelijk, goede arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      Er wordt beoordeeld op aantal jaren werkervaring, ipv op de persoon.

      Dell Technologies2018-05-12
    • "Dell workforce"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Sales in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 3 jaar

      Pluspunten

      Flexibel, internationaal, leuke collega's, goede benefits

      Minpunten

      moeilijk doorgroeien, veel doorloop, locatie

      Dell Technologies2017-07-26
    • Nuttig (1)

      "Mooi bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Dell Technologies

      Pluspunten

      Mooie oplossingen, geweldige cultuur, mooi bedrijf

      Minpunten

      Soms wat kwartaal gedreven, maar het blijft sales:)

      Dell Technologies2017-03-31
    • "Interessante omgeving"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk bij Dell Technologies

      Pluspunten

      Interessante omgeving met altijd de nieuwste technieken waar je mee te maken krijgt.

      Minpunten

      Veel blijven leren om bij te blijven, naast je bestaande werkzaamheden. Vraagt tijd.

      Dell Technologies2017-01-26
    • "Review"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk bij Dell Technologies

      Pluspunten

      Tevreden over mogelijkheden en salaris

      Minpunten

      Druk, hoge targets, onzekerheid en

      Dell Technologies2016-12-21
    • "OK bedrijf, verwacht geen wonderen in doorgroei"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb gewerkt bij Dell Technologies

      Pluspunten

      Veel vrijheid en ongedwongen sfeer

      Minpunten

      Doorgroei zeer beperkt, teveel focus op hardware verkoop en korte termijn

      Dell Technologies2016-11-30
    • "Workplace of the future"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Talent Acquisition Manager in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 5 jaar

      Pluspunten

      - Dynamische en flexibele werkomgeving - Verschillende traineeships en talenten programma's - Innovatieve en entrepreneurial spirit - Focus op diversiteit - Veel ruimte voor training en ontwikkeling #1 technology company

      Minpunten

      Het is een erg dynamisch bedrijf, dus men verwacht een flexibele instelling tov de continue verandering. Dit is wellicht typerend voor de technology sector.

      Dell Technologies2016-11-06
    Er zijn 13448 reviews gevonden