Deloitte "work life balance"-reviews | Glassdoor.nl

Deloitte werknemer reviews over "work life balance"

Bijgewerkt op 25 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
80%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Deloitte CEO Joe Ucuzoglu - US
Joe Ucuzoglu - US
430 Beoordelingen

Reviews over work life balance

Terug naar alle reviews
  1. "Deloitte Amsterdam Audit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Focus op balans werk-privé, redelijk salaris, goede cultuur, vlakke structuur

    Minpunten

    Kantoor kan wat klein zijn

    Advies aan management

    Focus op enkele grote klanten

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Deloitte2018-09-19
  2. "Prima tijd gehad"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    - Veel ambitie in de organisatie - Veel verantwoordelijkheid - Tijd voor tijd tot functie manager

    Minpunten

    - Work life balance mag iets beter

    Deloitte2019-01-15
  3. "Deloitte Consulting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    - jonge mensen - dynamische omgeving

    Minpunten

    - hiërarchisch - work/life balance - salaris

    Advies aan management

    N/A

    Deloitte2019-01-25
  4. "Werken bij Monitor Deloitte"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Work - life balance, ambitieuse collega's en prettige werksfeer

    Minpunten

    Salaris (tov MBB), promoticyclus (in principe 2 jaar per level)

    Deloitte2018-08-31
  5. "Goed leerbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 8 jaar

    Pluspunten

    Veel verschillende klanten en supercollegas, enthousiast en veel mogelijkheden tot leren van skills en ontwikkeling. Professioneel.

    Minpunten

    Salarissen kan beter, soms is de work-life balance zoek en er geldt een hoge mate van up or out. Veel druk bij drukke projecten.

    Advies aan management

    Investeer meer in je mensen en laat niet alles bij de partners terechtkomen. Stap af van de forced ranking. Tevredenheid wordt te weining gemeten.

    Deloitte2017-06-15
  6. "Mooie werkgever met vele doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Staff Core Audit in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Steile leercurve - "Onbeperkte" doorgroeimogelijkheden - Afwisselend - Uitdagend

    Minpunten

    - Work/life balance - Reistijden - Werkdruk

    Advies aan management

    Probeer de work/life balance van werknemers aan te passen, dit wordt door management al actief uitgedragen echter nog niet op de werkvloer toegepast

    Deloitte2016-10-20
  7. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede carrièremogelijkheden, fijne collega's, high performance cultuur

    Minpunten

    Zelf je grenzen aangeven en work-life balance bewaken

    Deloitte2015-06-23
  8. "Perfecte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Goede verloning, goede work-life balance, goede opvolging door coaches, veel opleidingsmogelijkheden, tof management, leuke events, aandacht voor het milieu, prachtig kantoor en goede catering, informele sfeer

    Minpunten

    File, maar dat is eigen aan België

    Advies aan management

    Doe zo verder !

    Deloitte2019-10-25
  9. "Deloitte"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 5 jaar

    Pluspunten

    Jonge, dynamische werknemers Goede werksfeer Internationale omgeving

    Minpunten

    Work- Life balance kan beter

    Deloitte2019-10-01
  10. "Goede leerschool, veel variatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Deloitte voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - Veel leermogelijkheden - Veel variatie. Inspraak over de projecten waar je aan werkt.

    Minpunten

    - soms slechte work life balance. hangt van het project af.

    Deloitte2019-09-17
Er zijn 29 reviews gevonden