Reviews van Disney Streaming Services

Bijgewerkt op Nov 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4 van meer dan 119 reviews gevonden

3.3
61%
Aanbevelen bij een kennis
53%
Waardeert directeur
Disney Streaming Services CEO Michael Paull (no image)
Michael Paull
46 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 3.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Slimme mensen, giftige cultuur

  Nov 25, 2019 - Anoniem in New York, NY
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Er werken ongelooflijk slimme mensen bij DSS. Het is een opwindend product om deel van uit te maken. Fatsoenlijke voordelen met progressieve extra's.

  Minpunten

  Er is hier een giftige 'altijd aan het werk' cultuur. Niemand denkt twee keer na over weekendwerk, er wordt gewoon verwacht dat je alles laat vallen zonder waarschuwing. Mensen moeten vaak gesprekken aanvaarden en werken tijdens hun verlof. En dit is ALS je al verlof kunt krijgen want elk team is onderbemand. Er wordt verwacht dat je het werk doet van 2-3 mensen. Verwacht op elk moment boodschappen dat je niet hard genoeg werkt. Ik heb 's nachts stressdromen omwille van deze 'laat alles vallen en werk' mentaliteit. Er is ook vreselijk veel leiderschapsdrama dat van bovenaf d werknemers beïnvloedt. Disney Streaming Services en Disney zelf hebben een apart managementteam, die elk een andere visie hebben. Het resultaat is twee teams die aan dezelfde producten werken met volledig verschillende doeleinden, compleet verschillende campagnes voeren en elkaar zelfs onder de bus duren wanneer dingen fout lopen. De kers op de taart is dat we allemaal 40+ (nadruk op de +) voor Disney+ werken en zelfs geen gratis abonnement kregen op de diensten waar we het merendeel van ons leven aan werken. Het is oneerbiedig.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  29 personen vonden deze review nuttig
 2. 3.0
  Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

  Ouderwetse managementstijl

  Jul 19, 2019 - Media activiteiten in San Francisco, CA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Je kunt overleggen met een collega en de nieuwste streaming-technologie leren. Solide arbeidsvoorwaardenpakket voor oudere werknemers.

  Minpunten

  Niemand uit het managementteam heeft een achtergrond in management. Er is sprake van conflicterende stijlen en methoden maar het neigt naar 'onderweg alles uitzoeken' en het product vooruit blijven duwen. Micro-management en leiderschap in fabriekstijl. Salaris ligt onder het marktconforme en dat zorgt voor continu verloop op alle niveaus.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  11 personen vonden deze review nuttig
 3. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Ongelofelijke mogelijkheid om aan het begin van een immense productlancering te beginnen

  Jul 1, 2019 - Software Engineer in New York, NY
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Vriendelijk voor werken op afstand (team voor team) Management is zeer ontvankelijk voor individuele behoeften, zolang je die zelf maar wilt uitleggen Flexibele werktijden Technische vrijheid Kantoordiensten en bedrijfscultuur wordt beter en leuker

  Minpunten

  Geen standaardproces voor rekrutering, soms komen er slechte mensen bij Productvereisten en -verzoeken veranderen vliegensvlug, dus raak niet te persoonlijk betrokken bij wat je aan het bouwen bent. Het is makkelijk voor mensen om te overleven met maar minimale bijdrage Veel roering rondom de overgang in HR-systemen en het aankopen van nieuwe bedrijven

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  5 personen vonden deze review nuttig
 4. 2.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Ondanks de spannende digitale producten zijn werknemers onderbetaald en ondergewaardeerd

  Jun 19, 2019 - Media activiteiten in New York, NY
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Bedrijf met Disney voordelen dat actief mensen aanneemt, bovengemiddeld pensioenplan en gratis snacks/drankjes in de keuken. Het lanceren van Disney+ en ESPN+ zijn de hoogste prioriteit van de hele Disney organizatie, dus de spotlights staan op de kantoren van de Disney Streaming kantoren

  Minpunten

  Weinig mogelijkheden voor de ontwikkeling van je carriere, loonsverhoging, communicatie van senior leiderschap. Berucht vanwege de lage salarissen aan het personeel, terwijl medische voordelen geupdate zijn en meer kosten. Erg afhankelijk van deeltijd werknemers die bewust op 28 uur per week gehouden worden om te voorkomen dat ze voordelen moeten krijgen. Nog meer afhankelijk van 'voltijds' werknemers die een laag uurloon krijgen in plaats van salaris. Je moet het niveau halen van coordinator om de status van voltijd werknemer met contract te halen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  17 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 4 van 4 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij Disney Streaming Services-werkzoekenden

Android Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Disney Streaming Services? Deel uw ervaringen

Disney Streaming Services logo
of