DoubleDutch Sales Reviews

Bijgewerkt op Aug 8, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

5 van meer dan 106 reviews gevonden

4.5
89%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
DoubleDutch CEO Lawrence Coburn
Lawrence Coburn
15 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Geweldig tot de overname

  Aug 8, 2019 - Verkoop 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Collega's voelden als een familie en erg flexibele werkuren

  Minpunten

  Geen mogelijkheden om persoonlijk of professioneel te groeien

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  1 persoon vond deze review nuttig
 2. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Werken aan een internationaal team

  Sep 17, 2015 - Sales Operations in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  De beste reden om bij DoubleDutch te werken, is om in een positie te verkeren waarin je jezelf kunt betrekken bij vele aspecten van het bedrijf en te weten welke impact je hebt op de groei en het succes. Het bedrijf investeert veel om hun medewerkers een gewilde werkplek te kunnen bieden in een omgeving waar het elke dag leuk is om binnen te komen. Uw inspanningen worden erkend en uw initiatieven en meningen worden gewaardeerd.

  Minpunten

  Er zijn groeipijnen zoals elk bedrijf groeit met het tempo van DoubleDutch. Er is een verlangen bij de leiders en door de hele organisatie om de gebieden te identificeren waar onze processen niet zijn waar ze zouden moeten zijn en om de beste oplossing te vinden.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 3. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Wat een ervaring. Wat een gezelschap!

  Jun 17, 2015 - Sales Development Representative in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ik werk al een tijdje bij DoubleDutch en ik heb ons team enorm zien groeien. Werken bij een startup lijkt in eerste instantie vreemd. We zijn de volgende stappen aan het definiëren terwijl we nog bezig zijn om onszelf in evenwicht te brengen. Voor sommigen kan dit ongemakkelijk zijn, voor anderen is dit het beste gevoel dat u kunt hebben. (Sluit je niet aan bij een startup als je deel uitmaakt van de eerste groep / sluit je aan bij DD als je een verschil wilt maken!) Ik heb een iets andere kijk op dingen dan de meeste anderen. Ik hou van geld, ik wil zoveel mogelijk verdienen, ik wil mijn salaris maand na maand, kwartaal van kwartaal, jaar na jaar laten groeien. Ik wil een mooiere fiets hebben dan de man naast me. (Ja in Amsterdam gaat het over je fiets!) Dus deze dingen zijn allemaal mogelijk hier bij DoubleDutch. U kunt uw doel bereiken, u kunt overtreffen en u kunt veel geld verdienen. Het enige dat u hoeft te doen, is hard en slim werken. Het is een startup; je moet een mini-ondernemer zijn binnen je rijk van verantwoordelijkheden. Hoeveel ik ook van geld houd, ik hou meer van gepassioneerde en inspirerende mensen. Ik kom naar mijn werk en leer elke dag iets nieuws! De verscheidenheid aan culturen, achtergronden en overtuigingen is groot in aantal. Ik heb nog nooit voor een bedrijf gewerkt dat ik zo inspirerend en motiverend vond. Inkomen is dus belangrijk, maar er is ook de rest. Ik zal hoog beginnen en mijn weg naar beneden werken: CEO Lawrence Coburn, wat een geweldige kerel. Ik heb alleen CEO's ervaren die lichtjaren verwijderd zijn van de loopgraven, maar LC zit pal in het midden van onze dagelijkse activiteiten. Hij is echt een inspirerend persoon, niet alleen vanwege zijn positie, zijn arbeidsethos bij het opbouwen van DD en het zijn van de kapitein van een raketschip, maar ook als persoon in het algemeen! Geweldige kerel om mee te werken - en om een biertje mee te drinken! Pankaj Prasad, nog een geweldige kerel. De manier waarop hij zijn boodschap overbrengt, is echt iets om te ervaren; hij is inspirerend als persoon en nuchter. Ik vind het geweldig om mensen met visie te hebben die je inspireren om het beste werk van je leven te doen. Zubin Bhettay. Weet niet waar ik hier moet beginnen. Ik wil die vent zijn! Hij is van mijn leeftijd en leidt de wereldwijde expansie van DD. Hij houdt toezicht op het werk buiten de VS en meer. Het arbeidsethos, de vaardigheden, het inspirerende karakter, de natuurlijke leiderschapscapaciteiten, de manier waarop hij van nature ervoor zorgt dat je meer uit jezelf wilt halen. Je ervaart mensen die je even inspireren, maar Z doet dat keer op keer. Alex Draaijer, hij is geweldig. Ik vind dat hij geweldig werk levert door het kantoor hier lokaal te laten groeien, hij is de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen. De energie en positieve vibe die hij elke dag uitademt, is echt geweldig. Ken niet veel mensen die zo positief zijn en van het leven genieten en zo hard werken!

  Minpunten

  Zoals eerder vermeld, kunt u een verschil maken, en voor degenen die niet die drive en intrinsieke motivatie hebben om meer uit hun leven te halen, kan DoubleDutch soms overweldigend aanvoelen. We zijn een heel transparant bedrijf en delen inzichten in visie en dingen die er spelen. Maar op sommige aspecten ontbreekt dit, maar niet opzettelijk. Bijvoorbeeld: waarom passen we de doelen niet aan, waarom doen we X of niet Y? Het management heeft inzicht in hoe dingen met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Individuen niet en het zou logisch zijn om die inzichten te delen, zodat beslissingen goed worden begrepen.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  1 persoon vond deze review nuttig
 4. 5.0
  Huidige werknemer

  Samen uit, samen thuis

  Oct 16, 2014 - Sales Account Executive 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ze hebben echt een 'wij en niet mij' houding. Iedereen is bereid om te helpen en ze doen veel om de verschillende afdelingen helpen te verbinden. Grote kantooromgeving Het jaarlijkse offsite evenement is een geweldige manier om collega's uit de hele wereld te ontmoeten en de DoubleDutch cultuur te leren Ze groeien snel dus er zijn kansen om te groeien... hierbij bieden ze veel training

  Minpunten

  Als je niet van verandering houdt dan is dit misschien niet voor jou... het bedrijf is in hyper-groei dus je moet flexibel zijn. Naarmate de organisatie groeit creëert het nieuwe/veranderende posities/strategieën. (Ik persoonlijk vind het leuk omdat zo interessant blijft)

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 5. 5.0
  Huidige werknemer

  Helderst en sterkst

  Jan 31, 2015 - Sales in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Opmerkelijke mensen, fantastische energie, ongedwongen & transparante omgeving, waar iedereen van elkaar leert. Fearless team, vooruitlopend op het spel, groeit als een gek. Huisdiervriendelijk kantoor. Innovatie hoort bij ieders werk. Iedereen maakt een verschil. Boeiend product en unieke oplossing die gegevens ontvangt. kortom: een mooie toekomst in het verschiet.

  Minpunten

  De inkomsten van OTE zijn hoger dan die van de meeste andere startende bedrijven, voordelen en voordelen zijn redelijk goed. Kort op vakantiedagen.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 5 van 5 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij DoubleDutch-werkzoekenden

Customer Success Manager
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij DoubleDutch? Deel uw ervaringen

DoubleDutch logo
of