Cover image for Drake International
Logo

Drake International

Actieve werkgever

Drake International

Review toevoegen

Reviews van Drake International

336 van meer dan 407 reviews gevonden
3,6
54% Aanbevelen bij een kennis
76% Waardeert directeur

3,6
54%
Aanbevelen bij een kennis
76%
Waardeert directeur
Drake International Founder, Chairman of the Board and Chief Executive Officer R. W. (Bill) Pollock (no image)
R. W. (Bill) Pollock
134 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Drake International werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Drake International-reviews

  Drake International heeft een algemene beoordeling van 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 407 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 54% van de werknemers zou werken bij Drake International aanraden aan vrienden en 59% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -4% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Drake International hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,0 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Drake International. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -13% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 54% van de werknemers van Drake International vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Drake International met een waarde van 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,2 voor cultuur en waarden en 3,3 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Drake International-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 407 reviews over Drake International die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Drake International. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Drake International bij u past.