Reviews voor DuPont | Glassdoor.nl

Reviews van DuPont

Bijgewerkt op 19 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1888 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
68%
Waardeert directeur
DuPont CEO Edward D. Breen
Edward D. Breen
343 Beoordelingen
  1. "Menselijk bedrijf met sterk waardenbesef"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DuPont voor 10 jaar

    Pluspunten

    Correcte verloning, goeie voorwaarden, aandacht voor work-life balance en sterke focus op veiligheid op en naast het werk

    Minpunten

    Afhankelijk van de functie kan het tot 2 jaar duren voor je een vast contract krijgt, ook al heb je als tijdelijke dezelfde voorwaarden. De verschillende businesses zijn behoorlijk vrij om hun eigen klemtonen te leggen, waardoor de werkervaring behoorlijk kan verschillen, uiteraard ook afhankelijk van het management waarbij je terechtkomt.

    Advies aan management

    Focus op meer erkenning van de goeie mensen en vooral op een strengere en meer kordate aanpak van uitwassen. Dat zal sfeer, inzet en motivatie alleen maar ten goede komen. Een meritocratie werkt over het algemeen beter dan een gerontocratie. En probeer het genderevenwicht weer iets beter in balans te krijgen: de voorkeur voor vrouwen in het management heeft de balans te veel doen overhellen en jaagt behoorlijk wat mannelijk...

    Meer weergeven
    DuPont2019-02-20
  2. "36 jaar DuPont"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij DuPont

    Pluspunten

    Veel verschillende functies gehad, boeiend, veel geleerd en goed betaald, In verschillende landen gewoond en gewerkt. Veiligheid is de hoogste prioriteit niet alleen in woord maar ook in daad.

    Minpunten

    Het bedrijf is sterk aan het veranderen en dat betekend dat de Chemie taak wordt afgebouwd. Daar en tegen komen er nieuwe mogelijkheden in Agricultuur en Biotechnologie.

    DuPont2018-03-22
  3. "Metrics"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij DuPont

    Pluspunten

    Veel aandacht voor veiligheid. Huidige plant manager is fantastisch.

    Minpunten

    Te veel gefocust op KPI en metrics.

    Advies aan management

    Breng terug wat leven in de brouwerij.

    DuPont2018-01-22
  4. Nuttig (2)

    "Working at DuPont in USA"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Richmond, VA
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij DuPont

    Pluspunten

    High ethical and safety standards

    Minpunten

    very political environment, whereby one only fits when pleasing senior management

    DuPont2016-04-01
  5. Nuttig (2)

    "werken bij DuPont"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij DuPont

    Pluspunten

    Grote internationale speler in de chemische sector die een stevig loon en veel vakantiedagen biedt. Voldoende doorgroeimogelijkheden en kansen tot ontplooiing.

    Minpunten

    Door de nakende merger met DOW is de toestand onstabiel geworden, er is veel onduidelijkheid en dat zal zo blijven tot 2018.

    Advies aan management

    Begrijpen dat de huidige situatie zeer veel stress meebrengt voor de werknemers en daar respectvol mee omgaan. Open en eerlijke communicatie.

    DuPont2016-03-18
  6. Nuttig (4)

    "a company culture based on perception"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij DuPont

    Pluspunten

    flexible hours and extra legal advantages.

    Minpunten

    The company culture is based on perception. Focus is on the packaging but not on the content. It's not what you do or what result you bring in but how you present it (even if that presentation is just full of hot air). Dissonant voices are not encouraged so you end up with a management of followers instead of leaders.

    Advies aan management

    Get real and show some respect, layoffs are not 'exciting' .Your tunnelvision is really hurting the company. Focus on the essential, how can you find the metrics on the monthly safety meetings more important than the fact that the company has been held responsible for the Laporte incident.

    DuPont2016-02-09
  7. "Good Pay, Poor work/life balance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Plant Operator in Memphis, TN
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij DuPont voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    The most cohesive group of employees I've ever worked with. The other operators had your back, and management would truly listen to any ideas you brought to them.

    Minpunten

    Rotating schedule made it hard to find a life outside of work. Good ole boy mentality among certain departments.

    Advies aan management

    Implement a work schedule that allows people to recover and spend time with family. Other than that, you're doing a great job of treating your employees as equals.

    DuPont2019-08-19
  8. "Research Associate"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Research Associate in Haiderabad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij DuPont voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Best environment and best work culture.

    Minpunten

    Nothing comes to my mind.

    DuPont2019-08-10
  9. "Good company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Process and Fulfillment Management in Ciudad de México
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij DuPont

    Pluspunten

    Good company Values Good salary Takes care of the employees

    Minpunten

    It depends on the person but I would say is a good company

    Advies aan management

    Good company, I don’t think, they take care of their employees

    DuPont2019-08-07
  10. "Sales coordinator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Coordinator 

    Ik werk voltijd bij DuPont

    Pluspunten

    Professional team, innovative, good career development

    Minpunten

    Overloaded, internal oriented, too much process

    DuPont2019-08-03
Er zijn 1888 reviews gevonden