Reviews voor EF Education First | Glassdoor.nl

Reviews van EF Education First

Bijgewerkt op 14 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1691 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
64%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
EF Education First CEO Dr. Edward Hult
Dr. Edward Hult
566 Beoordelingen
  1. "Energiek, ondernemend en internationaal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Development Manager in Zürich
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Er werken veel jonge mensen met een flexibele en ondernemende mindset. Je kunt binnen dit bedrijf vele rollen krijgen, als je daar zelf voor open staat en dit zelf drijft. Er werken mensen vanuit de hele wereld, en ik heb mijn Engels mega verbeterd.

    Minpunten

    Je moet zelf een flexibel persoon zijn en hands-on.

    EF Education First2019-05-16
  2. "Review on EF (Amsterdam calling center)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Amsterdam

    Ik heb deeltijd gewerkt bij EF Education First voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    leuke collega's, flexible with scheaduale

    Minpunten

    niet goed betald , if the high season is ended, you also have to find another job.

    EF Education First2019-01-22
  3. Nuttig (1)

    "Good place to start a career"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Financial Accountant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij EF Education First voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Very international environment, young team, dynamic, outgoing. Quite informal setting, good location in Amsterdam. Hardly gets boring because there is so much to do.

    Minpunten

    Weak benefits package, salary quite low. Long working hours without actual compensation for it. Very bad work/private life balance. Often, overtime is required.

    Advies aan management

    The benefits package and salary should be adjusted to what is actually needed and expected to be done there. More people are necessary for smooth conduct of business in the finance field.

    EF Education First2016-04-17
  4. Nuttig (2)

    "Education First"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij EF Education First

    Pluspunten

    Als je wilt leren hoe je vooral moet focussen op geld verdienen, dan zit je bij ef goed.

    Minpunten

    Jammer dat ze dat geld verdienen, alleen voor de aandeelhouders doen en niet voor het personeel. De klanten zijn klant totdat de rekening betaald is, daarna worden klanten kostenposten.

    Advies aan management

    Focus meer op klantbeleving en aftersales, niet alleen op klanten financieel uitkleden. Internet staat vol met negatieve uitlatingen of het bedrijf. Dat moet je je als bedrijf aantrekken.

    EF Education First2016-03-01
  5. "Veel plezier, slechte carrièreperspectieven. Goede baan om te beginnen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountant in Amsterdam
    Niet aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij EF Education First

    Pluspunten

    Niet zo moeilijk om mee te beginnen. Je krijgt een goede functie en ze gooien je in het water, zodat je snel moet leren zwemmen. De werkdruk is hoog, vooral omdat je vanuit het niets leert. Goede sfeer met jonge internationale collega's. Goede mogelijkheden om te reizen en jonge mensen te ontmoeten. Redelijke vrijheid, als je de juiste manager hebt. Je wordt behoorlijk allround op je afdeling.

    Minpunten

    Lange uren, betaling is niet geweldig, hoewel het als geweldig wordt voorgesteld. Geen pensioen. Beleid vooral bij het management. In mijn geval zou ik naar het buitenland moeten hebben gaan, als ik mijn carrière in het bedrijf wilde voortzetten. Gebrek aan duidelijke carrièrelijnen. Leidinggevend kader is ter plekke, omdat ze eerder loyaal dan competent zijn.

    Advies aan management

    Probeer iedereen te laten voelen, dat ze ongeacht de functie deel van hetzelfde team zijn. Tewerkstelling is meer gebaseerd op verdienste dan op beleid.

    EF Education First2009-05-14
  6. "Best Job I Ever Had!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Director of University Partnerships in Remote, OR
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij EF Education First

    Pluspunten

    Wonderful people at every turn. Wonderful, wonderful people!

    Minpunten

    Notoriously poor salaries. Yes, it's somewhat compensated for by international experiences, but the salary is just too low to make a long-term career there. Also a HORRIBLE 401k...Give 6% to get 1.5% match.

    EF Education First2019-06-14
  7. "interview"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Coordinator in Milaan
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij EF Education First voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Youth work environment, free cofee and fruits

    Minpunten

    rivalry in the team, they check everything you do

    EF Education First2019-06-14
  8. "No longer the exciting, nimble startup of its early days"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Director of Studies in Sjanghai, Sjanghai
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First voor 5 jaar

    Pluspunten

    Big company, strong brand recognition in the industry, stability, upward mobility (if you don't rock the boat) due to a steady refresh of staff at the training center level.

    Minpunten

    Claimed innovations are mere evolutions of incremental product refreshes that deliver more of a marketing splash to customers (parents) than benefit to consumers (children). Feeling less and less like an education company and more like a tech company with product launches and significant effort paid to implementation and standardization. Lack of integration between its various products and services is reflected in the...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    The customer that we serve should be the teacher, with system improvements to improve the ease of teaching, not the appeal to customers (which countless competitors can also efficiently and nimbly copy). Great teachers can turn a few flashcards into an engaging lesson that engenders loyalty, whereas expensively developed products in the hands of swamped, ever-cycling, novice teachers fall flat.

    EF Education First2019-06-13
  9. "Regional Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij EF Education First

    Pluspunten

    Awesome team, Great Spirit, Fun place to work

    Minpunten

    Numbers and goals only, not a lot of rooms to partake in decisions

    EF Education First2019-06-12
  10. "Good company but limited pay"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ESL Teacher in Shijiazhuang, Hubei
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First voor 3 jaar

    Pluspunten

    This is a great company to work at if you are brand new to teaching in China and need to build up your skills and experience. Multimedia teaching materials are excellent and the newly renovated facilities are very nice. Management team and local staff are generally very friendly, helpful and supportive. Team-building events and outings are usually quite fun.

    Minpunten

    For some reason, the salary is lower than the industry standard for training schools in China. After you have gained enough confidence and experience in teaching, you really should move on to a higher paying job.

    EF Education First2019-06-11
Er zijn 1691 reviews gevonden