Reviews van EF Education First

Bijgewerkt op 3 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.3
61%
Aanbevelen bij een kennis
69%
Waardeert directeur
EF Education First CEO  Dr. Edward Hult
Dr. Edward Hult
703 Beoordelingen
  1. "Leuke collega's, sfeer en doorgroeimogelijkheden"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Jong en ambitieus team - Steep learning curve, je leert 100x meer dan in een ander bedrijf doordat je de kans krijgt om zelf dingen op te pakken en eigen te maken. - Leuke collega's.

    Minpunten

    Kan ik op dit moment niet bedenken

    EF Education First2019-08-08
  2. "Country Product Manager"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij EF Education First voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Een bedrijf met veel ambitie waar starters en ambitieuze werknemers een mooie kans wordt geboden. Je leert veel over klantenbinding, verkoop, service en marketing. Ongekende bedrijfssfeer met niet alleen leuke uitjes en uitdagingen maar ook onderlinge sfeer is erg fijn en positief.

    Minpunten

    Flexibel zijn in het hoogseizoen want weekenddagen zitten er wel bij. Al kan je die wel compenseren met anderen dagen doordeweeks.

    EF Education First2019-08-13
  3. "Leerzame werkomgeving en veel energie op de werkvloer"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First

    Pluspunten

    EF bestaat uit mensen die hun werk met veel passie doen! Er worden ook veel teamactiviteiten gepland, waardoor het een heel hecht team is. Daarnaast zijn er heel veel doorgroeimogelijkheden binnen EF. Zowel in Nederland als in het buitenland!

    Minpunten

    Niets wat ik nu kan bedenken :)

    EF Education First2019-08-08
  4. "De perfecte plek voor een starter!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing Coordinator in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij EF Education First gewerkt

    Pluspunten

    -Fantastisch bedrijf om te beginnen als starter EN om carrière te maken! -Geweldig team met hele leuke teamuitjes/feestjes -De meeste werknemers zijn mid-twintig, jong team. -Veel aandacht aan het verbeteren van persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    -Soms werken in het weekend of avonden

    Verder lezen
    EF Education First2019-08-07
  5. "Fijn bedrijf om te starten"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Coordinator in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij EF Education First voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Gezellig bedrijf en goede sfeer. Als starter is het een perfecte baan om te beginnen: veel jongere werknemers, internationaal, je leert ontzettend veel in een korte tijd, aangezien je in het diepe wordt gegooid en erg dynamisch.

    Minpunten

    Flexibiliteit is nodig en open staan voor ad hoc wijzigingen.

    EF Education First2019-08-06
  6. "Review on EF (Amsterdam calling center)"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Amsterdam

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij EF Education First gewerkt

    Pluspunten

    leuke collega's, flexible with scheaduale

    Minpunten

    niet goed betald , if the high season is ended, you also have to find another job.

    EF Education First2019-01-22
  7. Nuttig (1)

    "Good place to start a career"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Financial Accountant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij EF Education First voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Very international environment, young team, dynamic, outgoing. Quite informal setting, good location in Amsterdam. Hardly gets boring because there is so much to do.

    Minpunten

    Weak benefits package, salary quite low. Long working hours without actual compensation for it. Very bad work/private life balance. Often, overtime is required.

    Verder lezen
    EF Education First2016-04-17
  8. Nuttig (2)

    "Education First"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij EF Education First

    Pluspunten

    Als je wilt leren hoe je vooral moet focussen op geld verdienen, dan zit je bij ef goed.

    Minpunten

    Jammer dat ze dat geld verdienen, alleen voor de aandeelhouders doen en niet voor het personeel. De klanten zijn klant totdat de rekening betaald is, daarna worden klanten kostenposten.

    Verder lezen
    EF Education First2016-03-01
  9. "Energiek, ondernemend en internationaal"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Development Manager in Zürich
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EF Education First voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Er werken veel jonge mensen met een flexibele en ondernemende mindset. Je kunt binnen dit bedrijf vele rollen krijgen, als je daar zelf voor open staat en dit zelf drijft. Er werken mensen vanuit de hele wereld, en ik heb mijn Engels mega verbeterd.

    Minpunten

    Je moet zelf een flexibel persoon zijn en hands-on.

    EF Education First2019-05-16
  10. "Geeft meer om geld verdienen dan hun werknemers"

    2.0
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij EF Education First

    Pluspunten

    Ik heb 5 jaar in het Johannesburg-filiaal gewerkt. Het was makkelijk om met geweldige collega's te werken en eenvoudig om naar te reizen vanaf huis.

    Minpunten

    Management ging door veel veranderingen heen die bijna nooit positief waren. Er waren negatieve houdingen tegenover werknemers en het geld dat ze boden compenseerde daar niet voor. Ik kreeg in 5 jaar niet een keer opslag van mijn basissalaris. Ik kreeg alleen maar meer geld na aan zekere criteria te hebben voldaan in plaats van door toewijding.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EF Education First2019-10-03

    Reactie van EF Education First

    November 12, 2019Engagement and Retention Specialist

    Thank you for taking the time to share your constructive feedback. We are pleased to hear that you find the platform easy-to-use and that you are enjoying delivering EF proprietary content. We would be happy to support you with additional training in managing mixed level classes and creating content for custom topic classes, so please reach out to your manager to learn more. If you have any additional comments or questions please feel to reach out via email to teacher.feedback@ef.com. Thanks again.

Er zijn 18 reviews gevonden