Reviews van EN HR solutions

Bijgewerkt op Jul 19, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

21 van meer dan 25 reviews gevonden

4.1
86%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
EN HR solutions Managing Director Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer
Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer
12 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Goede werkgever

    Jul 19, 2021 - Recruiter 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, veel doorgroeimogelijkheden en persoonlijke aandacht

    Minpunten

    Op dit moment ondervind ik geen minpunten

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Unieke werkgever

    Dec 31, 2020 - Accountmanager in Almere
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede begeleiding, werknemer staat centraal en doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Ben ik nog niet tegengekomen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer

    Goede werkgever

    Jun 22, 2020 - Recruiter in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel opleidingsmogelijkheden Open sfeer Leuke collega’s Veel kennis in huis

    Minpunten

    Kan ik zo gauw niet bedenken

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Hele fijne werkgever

    Jun 18, 2020 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Er hangt een open sfeer - Ontwikkeling is erg belangrijk, er worden veel trainingen gegeven - Veel persoonlijke aandacht - Een platte organisatie zonder veel hiërarchie

    Minpunten

    - Af en toe mag er langer stil gestaan worden bij dingen en iets minder hard gerend worden

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Leuke collega's en bedrijf waar je jezelf kan blijven ontwikkelen

    Jun 18, 2020 - UX & Visual Designer in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Open sfeer waar echt ruimte is voor ideeën - Leuke collega's - Ruimte voor trainingen en ontwikkelingen (door EN zelf geregeld maar staan ook open voor trainingen die je zelf wilt doen om meer te leren over je vakgebied) - Flexibel bedrijf waar je zelf je uren indeelt - Leuke borrels - Op hoofdkantoor lunchten we altijd samen voor de coronacrisis

    Minpunten

    - Er mogen wat strakkere processen komen

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Ambitieuze organisatie gericht op ontwikkeling medewerkers

    Jan 25, 2019 - RPO Recruiter 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Veel vrijheid en er wordt samengewerkt op basis van vertrouwen. - De organisatiestructuur is erg plat met een zeer betrokken management die altijd bereikbaar zijn. - Veel aandacht voor de ontwikkeling van de recruiters, trainingen gericht op communicatie. - Veel ontwikkelingsmogelijkheden doordat de organisatie zo plat is en je je met alles wat je leuk vindt kunt bemoeien. - De propositie staat als een huis. - Het management beseft goed dat medewerkers waardevol en dat de propositie valt of staat met het functioneren van de recruiter op de externe locatie.

    Minpunten

    - Niet alles wordt je op een presenteerblaadje aangeboden, je moet kansen wel kunnen zien. - Niet de meest gestructureerde organisatie. - Medewerkers stranden hier soms omdat ze de hoge mate van vrijheid zien als een gebrek aan interesse. Er wordt wel van je verwacht dat je pro-actief bent.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    EN HR solutions als werkgever

    Oct 4, 2018 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Relaxte en gezellige sfeer. Doen er alles aan om je in je kracht te laten werken

    Minpunten

    Nog geen minpunten ontdekt in de organisatie.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Review ENployee EN HR Solutuons

    Jun 1, 2018 - Corporate Recruiter in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goed werkgeversschap, veel kennisdeling, de juiste tools en ondersteuning vanuit HQ om de klant te bedienen.

    Minpunten

    Geen mnpunt maar verbeterpunt: meer binding tussen collega's onderling.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Informeel en professioneel

    Mar 28, 2018 - Corporate Recruiter in Alkmaar
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Een organisatie die wilt winnen. Leuke collega's met veel kennis. Op het hoofdkantoor wordt op hoog niveau het online stukje van recruitment verzorgd. Er wordt geluisterd naar de behoeftes van een nieuwe werknemer. Goede sfeer!

    Minpunten

    Door het RPO principe heb je niet heel veel contact met de rest van je collega's. Dit zal een uitdaging blijven maar EN doet er alles aan om collega's te verbinden.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Heel veel mogelijkheden binnen het bedrijf

    Dec 13, 2017 - Corporate Recruiter 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je wordt in je kracht gezet. Mocht je kansen zien, is er direct ruimte om hier mee aan de slag te gaan. Ambitieus en ondernemend Mooie accounts en een TOP propositie

    Minpunten

    Het is een organisatie die snel groeit, zichzelf blijft ontwikkelen en herontdekken. Dat zorgt niet altijd voor de juiste structuur en proces.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 21 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij EN HR solutions-werkzoekenden

Marketing
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij EN HR solutions? Deel uw ervaringen

EN HR solutions logo
of