Reviews voor ENECO Holding | Glassdoor.nl

Reviews van ENECO Holding

Bijgewerkt op 19 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
64%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
ENECO Holding CEO Jeroen F. De Haas
Jeroen F. De Haas
20 Beoordelingen
  1. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - projectontwikkelaar warmte in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ENECO Holding voor 5 jaar

    Pluspunten

    Eneco is een flexibele werkgever. Ze geven mij al het vertrouwen om het werk op mijn manier op te pakken. Fijne collega's, goede verdiensten en prachtige visie op een duurzamen wereld

    Minpunten

    Groot bedrijf, dus goedkeuring gaat over veel schuiven en we we kunnen niet zo flexibel als onze concurrenten op de markt actief zijn. Mag wat vaker vers bloed in de top om de boel wakker/alert te houden

    Verder lezen
    ENECO Holding2017-11-15
  2. "Nummertje"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij ENECO Holding voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Bijna geen pluspunten. Je bent een kostenpost. Er wordt bedacht hoe JOU overbodig te maken.

    Minpunten

    Je bent een nummertje

    Verder lezen
    ENECO Holding2019-10-19
  3. "11 jaar bij Eneco"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Channel Account Manager in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ENECO Holding voor 10 jaar

    Pluspunten

    Vrijheid, vertrouwen, Agile Scrum, sfeer

    Minpunten

    Vacature stop, voortdurend reorganisaties, beperkte doorgroei mogelijkheden, veel interimmers

    Verder lezen
    ENECO Holding2019-07-04
  4. "Betrokken bedrijf."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Commerciële Dienstverlening in Capelle
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij ENECO Holding gewerkt

    Pluspunten

    Leuke mensen, leuk pa d, betrokken management en voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

    Minpunten

    Soms heel erg stressvol vanwege de grote drukte en targets.

    ENECO Holding2019-03-13
  5. "Onrustig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ENECO Holding voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leerzame omgeving en er gebeurt veel.

    Minpunten

    Onrustig door reorganisaties, gespannen sfeer, wie niet boventallig is, is met zijn hoofd bij de deur. Veel onaangename politiek.

    Verder lezen
    ENECO Holding2018-12-10
  6. "Leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ENECO Holding

    Pluspunten

    Veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ook goed salaris

    Minpunten

    Eerlijk gezegd geen minpunten eigenlijk

    Verder lezen
    ENECO Holding2018-10-14
  7. "Marketing Intelligence"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Student 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij ENECO Holding gewerkt

    Pluspunten

    Goede werk privé balans en bereikbaarheid

    Minpunten

    Voormalig staatsbedrijf 9 tot 5 mentaliteit

    ENECO Holding2018-06-29
  8. Nuttig (1)

    "Elke dag een beetje beter!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Teamleider in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij ENECO Holding voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Veel ambitie bij dit bedrijf met een strategisch duurzaam doel. Een business case wordt serieus genomen Goede faciliteiten voor medewerkers, flexibel en uitstekende tools om je werk te doen

    Minpunten

    Hectische werkomgeving doordat de wijzigingen vooruitlopen op de communicatie daarover. Wisselende collega’s doordat doorstroming wordt gestimuleerd, veel inleenkrachten en tijdelijke collega’s

    Verder lezen
    ENECO Holding2018-03-10
  9. "geen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Business Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ENECO Holding

    Pluspunten

    secundaire arbeidsvoorwaarde , en deeltijd werken

    Minpunten

    doorgroei moeilijk, lange besluitvormingen, vergadercultuur

    ENECO Holding2017-09-04
  10. "Mooi duurzaam bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ENECO Holding

    Pluspunten

    Mooie duurzaam bedrijf, aan de voet van mooie ontwikkelingen

    Minpunten

    Voor mij persoonlijk een te lange reis afstand

    ENECO Holding2017-08-09
Er zijn 37 reviews gevonden