Reviews voor Edward Jones | Glassdoor.nl

Reviews van Edward Jones

Bijgewerkt op 18 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
77%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
Edward Jones CEO Penny Pennington
Penny Pennington
167 Beoordelingen
  1. "Large Company, Small Company Feel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Edward Jones

    Pluspunten

    I thoroughly enjoyed my time working for Edward Jones. I started off as an intern, and was hired on full-time thereafter. Even though it's such a large company, you often forget that in the way that everyone is so kind to one another.

    Minpunten

    The down-side of working at Edward Jones was high stress in the Service Department, sometimes dealing with angry Financial Advisors.

    Edward Jones2017-12-06
  2. "Salary"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Edward Jones voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good benefits family oriented good

    Minpunten

    Pay management can sometimes be terrible

    Edward Jones2019-10-19
  3. "Great program"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - FACD TRAINEE 

    Ik werk voltijd bij Edward Jones

    Pluspunten

    Great guidance and leadership.

    Minpunten

    Can’t think of any

    Edward Jones2019-10-16
  4. "Ed jones"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Port Orange, FL
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Edward Jones gewerkt

    Pluspunten

    The greatest company in the world.

    Minpunten

    They demand a lot from us.

    Advies aan management

    None.

    Edward Jones2019-10-17
  5. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Branch Office Administrator in Los Angeles, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Edward Jones voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Edward Jones has a great culture everywhere you go.

    Minpunten

    You either work in administration or as an advisor. There is no in between unless you are willing to relocate to corporate.

    Edward Jones2019-10-16
  6. "Great Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Financial Advisor in Gilbert, AZ
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Edward Jones voor 5 jaar

    Pluspunten

    I love working at Edward Jones and feel I am empowered to serve my clients as well as achieve my Own goals.

    Minpunten

    I don’t see any glaring drawbacks

    Edward Jones2019-10-15
  7. "Good place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Operations Specialist in Tempe, AZ
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Edward Jones voor 5 jaar

    Pluspunten

    Nice people, positive work environment

    Minpunten

    Salaries are lower than average

    Edward Jones2019-10-15
  8. "Good Company - Few Flaws"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Investment Support Specialist 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Edward Jones voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Good people and management. Pretty good benefits. Room For Growth

    Minpunten

    Call Center in Service Department. Pay is not competitive Hard to influence change.

    Edward Jones2019-10-15
  9. "Awesome, supportive company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Financial Advisor in Davidson, NC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Edward Jones voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Supportive network locally and at home office, clear and reasonable expectations, excellent pay structure throughout tenure

    Minpunten

    For the FA position - many hours walking, calls made; lots of rejection and cancelled appointments as you build your business

    Edward Jones2019-10-10
  10. "Great environment and side benefits! Give it a try!"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Intern 

    Ik werk deeltijd bij Edward Jones voor 3 jaar

    Pluspunten

    Great environment and side benefits/ Nice people

    Minpunten

    diversity could be improved so much locals exist

    Edward Jones2019-10-10
Er zijn 2526 reviews gevonden