Reviews voor Enexis | Glassdoor.nl

Reviews van Enexis

Bijgewerkt op 26 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 32 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Enexis CEO Peter Vermaat
Peter Vermaat
18 Beoordelingen
  1. "Stuwende kracht door goede werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineer in Assen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Enexis voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Fantastische werksfeer en saamhorigheid bij Fudura, locatie Assen ( Onderdeel van de Enexis Groep ). Druk en veel werkaanbod vanwege de energie transitie.

    Minpunten

    Organisatiebreed moet nog groeien. Er moet beter worden samengewerkt. Er wordt nu nog niet projectmatig gewerkt. Communicatie kan beter.

    Advies aan management

    Inzoomen op de problematiek op de werkvloer.

    Enexis2019-07-26
  2. Nuttig (1)

    "Ontwikkelpotentie belonen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Business Controller in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Enexis voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Secundaire voorwaarden op orde Veilige werkomgeving Mogelijkheid om te ontwikkelen (praktisch en theoretisch)

    Minpunten

    Ambitie is ongelijk aan beloning Doorgroei in verticale zin is veelal politiek gedreven Korte termijn prevaleert boven lange termijn

    Advies aan management

    Luister goed naar je omgeving en waardeer betrokken mensen. Wees marktconform zodat het verloop van je beste krachten minimaal is. Zoals de huidige opzet is treedt uitholling van kwaliteit op, de minder bekwame medewerkers blijven zitten.

    Enexis2019-05-14
  3. Nuttig (1)

    "Enexis als bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Enexis voor 5 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit, financieel stabiele organisatie, maatschappelijk verantwoord onderneming, ruimte voor ontwikkeling en leuke collega's.

    Minpunten

    Minimum groei in salaris en onder het motto van het verminderen van CO2-UITSTOOT is het plan om werkenemers met een lease-auto het leasecontract niet te verlengen waardoor er vele kostbare issues ontstaan m.b.t. mobiliteit. Terwijl er voor een bedrijfsfeest een enorm bedrag wordt gespendeerd.

    Advies aan management

    Na 7 jaar aan de top van mijn salarisschaal bestaat er geen directe mogelijkheid voor een salarisverhoging. Dit is een zorgwekkende situatie, die ten koste gaat van de waardering als hardwerkende Enexis medewerker. De waardering kan verbeterd worden door duidelijke afspraken te maken over een jaarlijkse salarisgroei of om een salarisschaal hoger te gaan. De prijzen stijgen en de lonen moeten daar evenredig in meegaan.

    Enexis2019-01-06
  4. "Enexis Venlo afd. Engineering"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Engineer in Venlo
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Enexis gewerkt

    Pluspunten

    Manager is vriendelijk, fijn om een praatje te maken. Eten in kantine maar is vrij beperkt, wat er is smaakt wel goed. Parkeren kan makkelijk voor de deur, locatie gebouw ligt niet op makkelijke plek voor openbaar vervoer. Je kan rustig je gang gaan hier.

    Minpunten

    Technisch is het niet veel, merendeel 80% is administratie. De software van global is al jaren niet af dit zorgt voor veel omslachtige routine werkzaamheden. Sommigen wat er al lang werken geven een overspannen werkcultuur, cq gaan gelijk in strijd met nieuwe medewerkers. De inhuur is gemiddeld 5 a 7 jaar via detacheering.

    Advies aan management

    De oude generatie heeft elk zn eigen manier van werken, op gebied van software meer struktureren zou goed zijn. Meer leanmanagment al is het voor de vreugde op de afdeling te motiveren ipv afschuiven emails.

    Enexis2018-10-22
  5. "Zeer prettig werken met goede zorg voor medewerkers."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Industrial Automation in Weert
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Enexis

    Pluspunten

    -toekomstgericht, -goede secundaire voorwaarden, -Interne doorgroeimogelijkheden. -informele sfeer -ruimte voor eigen inbreng

    Minpunten

    -Veel werkzaamheden zouden beter gestroomlijnd kunnen worden. -Groot verschil qua loon tussen functies op hetzelfde niveau. -afstemming tussen bedrijfsvoering tussen noord en zuid kan beter.

    Enexis2018-06-26
  6. Nuttig (1)

    "Goede arbeidsvoorwaarden, verschrikkelijke cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Informatieanalist in Den Bosch, Noord-Brabant
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Enexis voor 10 jaar

    Pluspunten

    Secundaire arbeidsvoorwaarden Denk hierbij aan telefoon van de zaak. Persoonlijk ontwikkelbudget. Mogelijkheid tot thuiswerken. Gratis parkeren bij kantoor. Reiskaart voor openbaar vervoer.

    Minpunten

    Cultuur, erg directief. Targets worden top-down opgelegd, de verantwoordelijk echter zo laag mogelijk. Negatieve afrekencultuur waar veel intimidatie is. Interne bedrijfspolitiek lijkt beleid te bepalen. Arbeidsvoorwaarden zijn goed, worden echter in rap tempo afgebroken. Bureaucratisch: verantwoordelijk management durft geen beslissingen te nemen.

    Advies aan management

    Kom uit je ivoren toren

    Enexis2018-03-29
  7. Nuttig (1)

    "goed salaris, slechte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Callcenter Agent in Zwolle, Overijssel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Enexis voor 3 jaar

    Pluspunten

    Je kunt doorleren, leuke collega's

    Minpunten

    behoorlijke vriendjespolitiek, is bijna een familiebedrijf. Wordt veel familie die niet gekwalificeerd zijn aangenomen, en vrienden of kennissen

    Advies aan management

    De managers mogen weleens gecontroleerd worden!

    Enexis2018-02-14
  8. "Fudura"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb gewerkt bij Enexis

    Pluspunten

    Goed salaris. Prima werkplek. Goed betaald.

    Minpunten

    Ik heb het helaas ook als slangenkuil ervaren.

    Advies aan management

    Zet competente mensen op leidinggevende posities. Iemand zonder enige sociale vaardigheid zou geen leidinggevende functie moeten hebben.

    Enexis2017-12-10
  9. "Dynamisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager Marketing & Sales in Zwolle, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Enexis voor 3 jaar

    Pluspunten

    Fudura is volop in beweging. Er werken ca. 200 mensen. Fudura is onderdeel van Enexis. Fudura heeft een eigen commerciële identiteit, maar is wel onderdeel van de betrouwbare familie. Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. We werken hard en maken ook veel plezier.

    Minpunten

    Fudura is niet groot, en plat georganiseerd. Je kunt dus niet zo makkelijk carrière maken binnen Fudura. Je moet wel van commercie houden. Het draait om goede service, maar ook een goede prijs. Soms is het knokken voor de klanten.

    Advies aan management

    geen

    Enexis2017-05-31
  10. Nuttig (1)

    "UX Designer bij Enexis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - UX Designer in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Enexis voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid, thuiswerken mogelijk, flexibel tijd indelen

    Minpunten

    Een wat bureaucratische organisatie, maar maken grote stappen.

    Enexis2017-03-27
Er zijn 32 reviews gevonden