Reviews voor Equinix | Glassdoor.nl

Reviews van Equinix

Bijgewerkt op Sep 13, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
78%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Equinix President and CEO Charles Meyers
Charles Meyers
77 Beoordelingen
  1. "Geweldig bedrijf in het hart van de digitale transformatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Equinix

    Pluspunten

    Geweldig management met goede doorgroeimogelijkheden. Gunstige voorwaarden voor medewerkers waaronder ESPP met stock dat het extreem goed doet. (bekijk EQIX)

    Minpunten

    Hoe meer het bedrijf groeit, des te meer complex het wordt

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Equinix2019-07-18
  2. "Kansen en mogelijkheid tot bijdrage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Equinix

    Pluspunten

    Mooi high-tech bedrijf met tal van mogelijkheden

    Minpunten

    Hoger management luistert niet naar verbeterpunten, houdt vast aan oude stijl en laat zo kansen liggen.

    Advies aan management

    Luister goed naar al je personeel!

    Equinix2018-12-17
  3. "De Magie van Equinix"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Equinix

    Pluspunten

    De magie van Equinix is niet altijd waar. Het is een zeer hiërarchische organisatie en ze doen niet wat ze zeggen met hun zogenoemde Magie van Equinix.

    Minpunten

    Erg hiërarchisch. Niet genoeg ruimte voor eigen initiatief.

    Advies aan management

    Wees meer open en transparant.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Equinix2019-09-13
  4. "Stressvol, maar werk hard, speel hard"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Equinix

    Pluspunten

    Mooie na-werk tijd! En goede koffie

    Minpunten

    Heel erg stressvol en een gebrek aan managementbewustzijn

    Advies aan management

    Werk aan je bestaande klanten en waardeer klantenservice managers

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Equinix2019-01-17
  5. Nuttig (2)

    "Beoordeling van Equinix"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Equinix voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Salaris is goed. Goede balans tussen werk en privé.

    Minpunten

    Veel achterkamertjespolitiek. Er zijn mensen die ervoor kiezen om zich stil te houden en hun mond niet open te trekken uit angst voor de gevolgen. Op sales gericht bedrijf. Andere afdelingen krijgen niet zo veel privileges en worden oneerlijk behandeld.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Equinix2018-12-14
  6. Nuttig (2)

    "ploegendienst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Equinix

    Pluspunten

    Het was niet erg stressvol.

    Minpunten

    Omdat het een datacentrum is dat 24/7 werkt, moest ik zowel s nachts als overdag werken. Het was moeilijk de dag- en nachtploegen te combineren. Ik wou dat ik alleen een ervan kon doen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Equinix2018-11-09
  7. Nuttig (3)

    "Het had 'magisch' kunnen zijn"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Equinix voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geweldige collega's en mogelijkheden tot flexibiliteit. Opereert tot een bepaalde mate als beginnend bedrijf, iets dat positief kan zijn vanwege de persoonlijke aandacht voor werknemers als mensen in plaats van getallen.

    Minpunten

    Hoger management heeft niet het vermogen om open en eerlijk met lagere niveaus te communiceren. Mensen die goede hoeveelheden verkopen behalen worden nog steeds iets voorgetrokken en het wordt toegestaan dat deze andere collega's pesten en naar beneden halen.

    Advies aan management

    Maak de omgeving veiliger voor werknemers om echt de 'magie van Equinix' te bereiken met feiten in plaats van woorden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Equinix2018-10-25
Er zijn 580 reviews gevonden