Reviews van Erasmus MC

Bijgewerkt op Jan 8, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

32 van meer dan 114 reviews gevonden

4.0
72%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Erasmus MC Bestuursvoorzitter Ernst Kuipers
Ernst Kuipers
25 Beoordelingen
  1. 5.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Goed werkgever

    Sep 29, 2021 - Administratief Medewerker in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel mogelijkheid en leuke collega’s

    Minpunten

    Soms wordt er wel veel geroddeld

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Geen doorgroeimogelijkheden

    Jan 8, 2022 - Werkplekondersteuner/servicedesk medewerker 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Eindejaarsuitkering 4x9 werken Elk jaar kan je groeien in de tredes binnen je salarisschaal

    Minpunten

    Doorgroeien kan alleen als je lang genoeg in je functie hebt gezeten er word niet gekeken naar diplomas en ervaring en wat iemand kan om te kunnen doorgroeien.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 3.0
    Huidige werknemer

    ErasmusMC

    Dec 3, 2021 - cancer and organoids researcher in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    there is a good facility and opportunity to work

    Minpunten

    The permanent position is not available

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Trots om hier te werken maar weinig uitdaging

    Jul 23, 2021 - Kernanalist in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Groot bedrijf dat vaak positief in het nieuws is.

    Minpunten

    Weinig uitdaging, er mag vaker een feestje worden gegeven. Sommige afdelingen hebben nog nooit een borrel gehad bijvoorbeeld. Borrels moeten worden geregeld vanuit het management maar als die dit niet doet dan gebeurt het niet. Jammer. Ook kleine overwinningen worden niet gevierd.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Top werkgever

    Jun 12, 2021 - Kernanalist 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Er is een Goede pensioen regeling Prima salaris

    Minpunten

    Doorgroeien gaat langzaam als je heel ambitieus bent

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Veel vrijheid, weinig organisatie en structuur

    Jun 4, 2021 - Onderzoeker in Opleiding 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Veel vrijheid, je mag je dag invullen zoals je zelf wilt - Geen verplichting om naar kantoor te komen - Prima salaris + dertiende maand

    Minpunten

    - Weinig structuur - Evaluatiegesprekken vinden niet plaats, formulier moest ik zelf invullen. - Vrijwel geen overzicht over wie wat doet, en wat er verwacht wordt. - Planning van PhD-traject is chaotisch of afwezig. - Vertrouwenspersoon is heel moeilijk bereikbaar. - LHBTI+-rechten worden wel gepromoot, maar niet gewaarborgd.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4.0
    Huidige werknemer

    Stagiair Erasmus MC

    Apr 29, 2021 - Student in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Erkende werkgever Veel doorgroeimogelijkheden Ambitieuze collega's Makkelijk mensen te benaderen

    Minpunten

    Een klein beetje bureaucratisch AH to go is duur

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Zeer betrouwbare werkgever

    Feb 14, 2021 - PhD Student in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goed georganiseerd, hoogstaand kennis instituut

    Minpunten

    Werk-privé balans onmogelijk tijdens PhD

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Prima organisatie

    Feb 14, 2021 - Promovendus Onderzoeker in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede carrieremogelijkheden, grote organisatie fijne werksfeer

    Minpunten

    Competitief, grote organisatie, moeilijk om op te vallen in zo'n grote organisatie

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Zeer fijne werkplek

    Feb 5, 2021 - Afstudeer Project in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je krijgt veel vrijheden in je werk

    Minpunten

    De grootte van de organisatie zorgt voor langzame processen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 32 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Erasmus MC-werkzoekenden

Junior Researcher
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Postdoctoral Research Scientist

Werkt u bij Erasmus MC? Deel uw ervaringen

Erasmus MC logo
of