Reviews voor Erasmus MC | Glassdoor.nl

Reviews van Erasmus MC

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 41 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
84%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Erasmus MC CEO Ernst Kuipers
Ernst Kuipers
12 Beoordelingen
  1. "Erasmus MC is erg wisselvallig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Wetenschappelijk Onderzoeker in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Erasmus MC voor 9 jaar

    Pluspunten

    Binnen het Erasmus is veel nieuwe technologie beschikbaar en als je in een goede groep zit kan het werk erg bevredigend zijn.

    Minpunten

    Binnen het Erasmus MC is een bureaucratie waarin weinig beslissingen worden genomen. Daardoor duren relatief makkelijke reorganisatie processen vele jaren wat het werk niet ten goede komt.

    Advies aan management

    Het nemen van een foute beslissing is beter dan het nemen van geen beslissing.

    Erasmus MC2019-03-30
  2. "Verbindend, verantwoordelijk en ondernemend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Erasmus MC

    Pluspunten

    Veel kans om door te groeien

    Minpunten

    grote organisatie waarbij verschillende organisatieonderdelen soms langs elkaar heen werken

    Erasmus MC2019-02-25
  3. "fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Planner in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Erasmus MC voor 20 jaar

    Pluspunten

    groot bedrijf met veel zekerheid voor je functie

    Minpunten

    te groot als werknemer wordt er niet echt naar je geluisterd, strategie wordt bepaald daar moet je het mee doen!

    Advies aan management

    luister meer naar de werkvloer en als je dat doet doe er dan wat mee en zeg niet ja en doe nee.

    Erasmus MC2019-02-09
  4. "erasmus een goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Erasmus MC

    Pluspunten

    Veel vrijheid. Goede sfeer. Leuke collega's. Onderzoek is uitstekend. Faciliteiten zijn goed.

    Minpunten

    De afdelingen zijn groot. Ontbreekt soms aan focus in de verschillende grote groepen. Lastig om tenure te krijgen.

    Erasmus MC2018-11-29
  5. "Erasmus MC (onderzoek)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PhD Candidate in
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Erasmus MC voor meer dan 4 jaar

    Pluspunten

    Goede atmosfeer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, werken met ambitieuze mensen

    Minpunten

    Groot bedrijf, kan soms een beetje log zijn

    Erasmus MC2018-09-01
  6. "Directie voerder derden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Directievoerder medische apparat in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Erasmus MC voor 4 jaar

    Pluspunten

    Goede beloning, werk omgeving en collega's. Het Erasmus MC zorgt goed voor zijn werknemers, ook tijdens ziekte. Fijne leiding gevende.

    Minpunten

    Voor mij is de Afstand naar Rotterdam erg groot, waardoor ik daar in B & B's moet overnachten. De kosten hiervan worden wel betaald, maar ik kom dus weinig thuis.

    Advies aan management

    Blijf vooral de persoonlijke aandacht voor de werknemers houden. Verlies je niet te veel in procedures. Soms is de organisaties te ambtelijk.

    Erasmus MC2017-12-25
  7. "Research Analist bij Erasmus MC"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Research Technician in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Erasmus MC voor 6 jaar

    Pluspunten

    - Veel vrijheid - Grote internationale organisatie die wereldwijd toevoegt aan de ontwikkeling in de gezondheidzorg/wetenschap

    Minpunten

    - Gebrek aan investering in (persoonlijke) ontwikkeling - Grote anonieme organisatie - Geen goede samenwerking met de diverse afdelingen in het instituut

    Advies aan management

    Meer investeren in medewerkers, kwaliteit van de organisatie valt of staat bij de medewerkers.

    Erasmus MC2017-12-01
  8. "een goed begin voor je carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Erasmus MC voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    voor onderzoek is het goed geregeld

    Minpunten

    groei mogelijkheden binnen bedrijf zijn nogal beperkt

    Erasmus MC2017-08-30
  9. "Hoog niveau."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Erasmus MC voor 4 jaar

    Pluspunten

    Uitstekende mogelijkheden om te ontwikkelen.

    Minpunten

    Oud gebouw, oude kantoren, viezigheid en kapot sanitair.

    Advies aan management

    Zo doorgaan.

    Erasmus MC2017-08-05
  10. "Grote publieke instelling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Wetenschapper in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Erasmus MC voor 6 jaar

    Pluspunten

    Publieke werkgever met bijbehorende cultuur en arbeidsvoorwaarden. Het is leuk om op de het snijvlak van de gezondheidszorg en wetenschappelijk onderzoek.

    Minpunten

    Erg grote organisatie, dus buiten je eigen afdeling ken je vaak niet veel mensen. Ook wordt er daardoor wel eens langs elkaar heen gewerkt.

    Advies aan management

    De grote hoeveelheid lagen zorgt voor onduidelijkheid en vervreemding met delen van het Erasmus waar je geen direct contact mee hebt. Realiseer je dat je te maken hebt met een hele diverse organisatie.

    Erasmus MC2017-07-31
Er zijn 41 reviews gevonden