Reviews voor Erasmus University | Glassdoor.nl

Reviews van Erasmus University

Bijgewerkt op Nov 1, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
87%
Aanbevelen bij een kennis
76%
Waardeert directeur
Erasmus University President Executive Board Pauline van der Meer Mohr
Pauline van der Meer Mohr
36 Beoordelingen
  1. "Marketing Tutor"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Erasmus University

    Pluspunten

    Goede compensatie & interactief

    Minpunten

    Communicatie binnen afdeling niet altijd duidelijk over les materiaal, deadlines voor studenten.

    Erasmus University2019-10-22
  2. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Postdoctoraal Onderzoeker 

    Ik werk voltijd bij Erasmus University voor 3 jaar

    Pluspunten

    hoge level van werk en collega's

    Minpunten

    werkdruk is heel hoog is in rotterdam

    Erasmus University2019-11-01
  3. "Student Assistent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Erasmus University

    Pluspunten

    Goed betaald, Gratis koffie, Gratis printen

    Minpunten

    Takenpakket onduidelijk, weinig vrijheid. Verplichte trainingen waren niet altijd even nuttig

    Erasmus University2019-10-21
  4. "Bestuurder"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Erasmus University

    Pluspunten

    Kan er goed studeren natuurlijk

    Minpunten

    Het gebouw kan wel opgeknapt worden

    Erasmus University2019-09-25
  5. "Teaching assistant"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Erasmus University

    Pluspunten

    Je kunt veel leren en je hebt verantwoordelijkheden

    Minpunten

    niveau van assistentie kan hoger zijn

    Advies aan management

    onderwijsassistenten kunnen meer training krijgen

    Erasmus University2019-10-03
  6. "Goede werkgever voor studentenbijbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Student Assistant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Erasmus University voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - Flexibel in uren - Goede vergoeding - Verantwoordelijkheid om voor de groep te staan

    Minpunten

    Werk kan na 1-2 jaar wat eentonig worden Weinig opties om naar andere vakken te switchen Geen functioneringsgesprek

    Advies aan management

    Geef meer feedback aan de student-assistenten over hun functioneren Praat door over andere mogelijkheden

    Erasmus University2019-09-14
  7. "Alles goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Erasmus University

    Pluspunten

    Goed werk privé balance

    Minpunten

    Geen ontwikkelingsmogelijkheden, niet zo veel groeimogelijkheden

    Erasmus University2019-09-25
  8. "Tutor recht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Erasmus University

    Pluspunten

    Leuk, groot team van tutoren

    Minpunten

    Het beleid bij de tutorpool recht is top-down en one size fits all. Beoordelingen van personeel zijn nogal oppervlakkig en mechanisch.

    Advies aan management

    Ga iets minder dogmatisch om met zowel het PGL-systeem als het personeelsbeleid enn schaf die euuwige evaluaties af.

    Erasmus University2019-08-10
  9. "Goede werkgever voor studenten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Erasmus University

    Pluspunten

    Goed salaris, interessante onderzoeken!

    Minpunten

    Ambtelijk en bureaucratisch, daardoor soms langzaam

    Erasmus University2019-05-16
  10. "Professional services versus academic world"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Director in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Erasmus University voor 5 jaar

    Pluspunten

    Zeer internationale werkomgeving, studenten geven veel energie

    Minpunten

    Veel politieke krachtenvelden in een academische omgeving

    Advies aan management

    Durf beslissingen te maken, samenwerken geeft synergie

    Erasmus University2019-05-13
Er zijn 144 reviews gevonden