Cover image for FlixBus

FlixBus

Review toevoegen

Reviews van FlixBus

Bijgewerkt op 20 jul. 2022

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
307 van meer dan 424 reviews gevonden

Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

Busdev manager

20 jul. 2022 - Business Development Manager
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

+open minded +you are free to work on your own projects and are supported in your decisions +flexible, you can work from everywhere and you are free to fill in your own day

Minpunten

-no clear work processes -no t a feedback culture -slow growth

2. 3,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

Flixbus klantenservice

28 mei 2022 - Medewerker Klantenservice in Amsterdam
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Zelfstandigheid die je daar hebt

Minpunten

Niet heel goed geregeld op het station

Verder lezen
  3. Kom bij FlixBus werken
    Meest recente vacatures
  4. 4,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

Snelgroeiend en vrije onderneming

23 feb. 2016 - Stagiaire Marketing in München, Bavaria
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

- Veel verantwoordelijkheid, ook in lagere posities (lees stagiair) - Weinig hiërarchie. Ook in lagere functies voel je je gewaardeerd - Snelle groei- en leermogelijkheden. Als je goed werk laat zien kun je snel de ladder opklimmen en uitdagende opdrachten krijgen. - Groot bedrijf in start-up jasje. Ondanks dat er ondertussen al meer dan 700 werknemers zijn en er professioneel wordt gewerkt hebben bepaalde afdelingen nog een zeer relaxte sfeer en cultuur. - Leuke cultuur voor jonge mensen. De slogan play hard, work hard klinkt niet altijd even goed in de oren, maar geldt hier voor een groot deel wel. Er is genoeg werk te doen en er wordt verwacht dat je dit doet, maar er zijn ook genoeg leuke dingen. Leuke vrijdagmiddagen en avonden en natuurlijk een tafelvoetbal om lekker het werk van je af te schieten. -Leuke collega's. Ik voelde me hier al snel thuis in de stad, ondanks dat ik nieuw in München was. Met name vanwege de leuke en jonge collega's.

Minpunten

-Internationaal? Er wordt enorm hard gewerkt aan de internationale expansie van het bedrijf, waardoor ook veel internationale werknemers worden aangetrokken. Dit geeft een leuke cultuur, maar algemene presentaties van CEO's die in het duits zijn, omdat ze zich dan beter kunnen uitten is toch lastig uit te leggen... - Chaotisch. Vanwege de snelle groei verandert het bedrijf snel en is het af en toe niet helemaal duidelijk waar het heen gaat. Je zult zelf ook zeker actief zijn en niet afwachten tot alles naar je toekomt. - Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als stagiair die naar het buitenland verhuist en met name een dure stad als München is een wat hoger salaris wel prettig. Ook de ondersteuning bij het verhuizen vanuit de HR afdeling kan wel wat beter. Ik heb het uiteindelijk goed gered, maar qua arbeidsvoorwaarden zitten ze niet hoog in de markt.

Verder lezen
Weergave: 1 - 3 van 3 reviews in het Nederlands
</>Embed

Veelgestelde vragen over FlixBus-reviews

FlixBus heeft een algemene beoordeling van 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 424 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 81% van de werknemers zou werken bij FlixBus aanraden aan vrienden en 74% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 2% verbeterd.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van FlixBus hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 2,9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij FlixBus. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 5% verbeterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 81% van de werknemers van FlixBus vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden FlixBus met een waarde van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,0 voor cultuur en waarden en 3,2 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij FlixBus-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij FlixBus? Deel uw ervaringen

FlixBus logo
of

Foto's voor FlixBus

+ Foto toevoegen
FlixBus-foto van: FlixTrain
FlixBus-foto van: FlixTrain in the Swedish forest
FlixBus-foto van: Meeting future network planners
FlixBus-foto van: Meeting future Network planners
FlixBus-foto van: FlixSummer 2017
FlixBus-foto van: FlixBus
FlixBus-foto van: FlixBus
Alle foto's weergeven

Gelieerde bedrijven

FlixMobility GmbHFlixBus GmbH

Werkzoekenden die zochten naar FlixBus, hebben ook gekeken naar

Generali-logo
Generali

3,6

1.810 reviews
Vergelijken

Glassdoor heeft 424 reviews over FlixBus die anoniem zijn geplaatst door werknemers van FlixBus. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of FlixBus bij u past.