Reviews voor FloraHolland | Glassdoor.nl

Reviews van FloraHolland

Bijgewerkt op 19 mrt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
62%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
FloraHolland Algemeen Directeur Lucas Vos
Lucas Vos
13 Beoordelingen
  1. "FloraHolland"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij FloraHolland

    Pluspunten

    Collega's zijn top, het werk gaat vlot. Collega's helpen elkaar goed.ruikt vaak heerlijk op de werkvloer dankzij alle frisse bloemen en planten.

    Minpunten

    Vroeg opstaan en vroeg beginnen de start is al om zes uur sochtends en loopt tot tien uur a half twaalf.

    FloraHolland2016-08-10
  2. "Samen werken we hard en houden we het leuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - verdeler in Honselersdijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij FloraHolland voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je doet het als een team, je begint iedere ochtend om hetzelfde tijdstip, informele werksfeer, na 6 maanden kans om een contract te krijgen via FloraHolland zelf in plaats van via het uitzendbureau met hoger loon en betere arbeidsvoorwaarden, leuk team, doorgroeimogelijkheden dmv betaalde mbo 3/4 opleiding, multicultureel, veilig en gezond werken zijn belangrijke speerpunten, je kan zelf per dag zien hoe productief je bent.

    Minpunten

    Fysiek vrij zwaar (dus dat moet je wel vol kunnen houden), de uitzendbureaus adverteren met meer uren dan er werkelijk te werken zijn, vooral buiten de drukke periode om kom je puur als verdeler echt niet boven de 18 uur uit, heel veel verloop van personeel (elke week nieuwe mensen, maar ook elke week veel die weggaan), bij het uitzendbureau ben je puur een nummertje "voor jou 10 anderen" - op de werkvloer zelf gelukkig niet.

    Verder lezen
    FloraHolland2019-03-19
  3. "Mooie facade met een wankelend fundament"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Contact Center 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij FloraHolland

    Pluspunten

    Ok salaris, max 38 urige werkweek, laag werktempo dus weinig werkdruk (op kantoor)

    Minpunten

    Traag bedrijf, gebaseerd op medewerkers die al 20+ "bij de veiling" werken. Personeel wat niet "uit de kwekerswereld" komt, weet niet waar ze het over hebben. Management is ronduit slecht, de focus ligt zwaar op persoonlijke omstandigheden en de politieke spelletjes zijn overal en altijd aanwezig. Als je je doorgaans nergens druk om maakt, niet tegen verandering kan en het liefst de hele dag roddelt - zit je goed op je plek bij RFH!

    Verder lezen
    FloraHolland2019-02-12
  4. "Nederlandse organisatie met internationale allure."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiting Manager in Aalsmeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij FloraHolland

    Pluspunten

    Nederlands bedrijf met veel mogelijkheden om een leuke en interessante baan te verkrijgen binnen met name de logistiek en (internationaal) accountmanagement.

    Minpunten

    Traag in besluitvorming en sterk gestuurd op omzet. Het is coöperatie waarbij het belang van de leden in sommige opzichten zwaarder telt dan het algemeen bedrijfsbelang.

    Verder lezen
    FloraHolland2018-09-04
  5. "Ontbrekend middle management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Informatie Analist in Aalsmeer
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij FloraHolland

    Pluspunten

    Veel vrijheid, Flexibele werktijden, Interessante materie

    Minpunten

    Onduidelijke taken Weinig tot geen begeleiding

    Verder lezen
    FloraHolland2018-09-03
  6. "Teleurstelling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT Medewerker in Aalsmeer
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij FloraHolland voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ambitieus bedrijf, indrukwekkend in omvang en omzet. Echt internationaal symbool van Nederlandse handelsgeest. Tevens veel oog voor employability van werknemers.

    Minpunten

    Bedrijf is teveel op het verleden gericht. IT afdeling is sinds kort outsourced, geeft veel aanloopproblemen. Strategische IT projecten leveren maar heel moeizaam resultaten vanwege zwalkend beleid vanuit senior management. Groot verloop onder het personeel.

    Verder lezen
    FloraHolland2018-04-14
  7. "Altijd met plezier gewerkt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Aalsmeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij FloraHolland voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Grote organisatie met diversen domeinen, zoals o.a. Logistiek, Finance, HR en ICT Veel vrijheid om je werk te doen. Veel interactie tussen collega's ( ook over afdelingen heen) Diversiteit in werkzaamheden.

    Minpunten

    Wegens ontwikkelingen op de markt is het bedrijf gedwongen om div. reorganisaties door te voeren. Onduidelijkheid over functies en invullingen hiervan. Veel krachten zonder 'feeling' met de sierteelt, die visie neerzetten. Baangarantie niet heel erg zeker.

    Verder lezen
    FloraHolland2017-10-15
  8. "******"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Logistiek medewerker in Aalsmeer

    Ik werk bij FloraHolland

    Pluspunten

    flexibel werken, rustig bedrijf, thuiswerken, veel opleidingsmogelijkheden

    Minpunten

    saai en traag, bureaucratisch, loopt achter de feiten aan

    FloraHolland2017-06-13
  9. Nuttig (1)

    "Royal floraHolland"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Naaldwijk
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij FloraHolland

    Pluspunten

    veel loyale medewerkers, veel kennis van de sierteelt,

    Minpunten

    hierarchisch, volop in beweging vanwege reorganisatie, teveel externen die binnenkomen en te weinig interactie hebben met het persooneel wat er al langer werkt.

    Verder lezen
    FloraHolland2017-05-02
  10. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij FloraHolland

    Pluspunten

    Echt een goede baan. mooi salaris. leuke collegas altijd gezellig

    Minpunten

    Werk druk lag in bepaalde seizoenen erg hoog

    FloraHolland2017-01-04

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 33 reviews gevonden