Flow Traders werknemer reviews over "middle management"

Bijgewerkt op Apr 18, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2 van meer dan 99 reviews gevonden

4.4
84%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Flow Traders CEO Dennis Dijkstra
Dennis Dijkstra
27 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over middle management

Terug naar alle reviews
 1. 2.0
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

  Giftig worden

  Apr 18, 2020 - Anonieme werknemer 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Uitstekende extraatjes en evenementen overal. Jaarlijkse bedrijfsuitjes, bar beschikbaar met elke dag gratis drankjes en toegang tot fitnessruimte met trainers. De bar betekent dat je goede vrienden kunt worden met een paar collega's, omdat het vaak wordt gebruikt als een plek om na het werk te ontspannen, waardoor een goed gevoel van vriendschap ontstaat met je collega's. In deze omgeving leer je veel, zowel over de financiële wereld als over je job.

  Minpunten

  Het middenmanagement is zich totaal niet bewust van wie wat doet in hun teams. Heb bijna nooit contact met individuen, maar het lijkt erop dat zij degenen zijn die u persoonlijk moet behagen om verder te komen in het bedrijf. Absoluut geen communicatieve vaardigheden of leiderschap van de mensen die ze hebben uitgekozen om teamleiders te zijn. Geen positieve feedback of motivatie. Er is een duidelijk gevoel dat, hoewel ze willen adverteren als een technologiebedrijf, ontwikkeling beslist tweederangs burgers en vervangbaar is. Dit blijkt als het gaat om de zwarte doos met bonusuitkeringen. Ze willen junioren en afgestudeerden, maar ze willen niet echt junioren en afgestudeerden. Het management houdt van het "idee", maar er is geen verplichting aan wat dat betekent dat ze van hun kant moeten doen of bieden. Geen enkele transparantie als het gaat om bonusverdeling en dit is waar het duidelijk wordt dat u zich alleen zorgen hoeft te maken over het worden van "bros" met uw manager. Gebrek aan diversiteit! Als je een luide Nederlandse man bent, komt het waarschijnlijk wel goed.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  16 personen vonden deze review nuttig
 2. 1.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Vergiftigde cultuur, slechte managers

  Jul 16, 2019 - Software Engineer in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - Goede bonus - Veel gratis dingen, bedrijfsuitjes - Diverse groep collega's - Degelijk salaris

  Minpunten

  - Slecht middenmanagement, senior management is nog slechter. Heel veel micromanagement (nog stressvoller dan het echte werk) - Het bedrijf is de laatste 3-4 jaar veranderd, vooral ten slechte. - De enige motivatie om te werken is de bonus (als het bedrijf veel winst maakt en de manager je aardig vindt). - Te veel willekeurige veranderingen, veel reorganisaties die geleid worden door een paar mensen zonder duidelijke visie en communicatie. - Bijna 30% van het bedrijf doet niets en zit alleen maar in vergaderingen of buiten het bedrijf.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  21 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 2 van 2 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij Flow Traders-werkzoekenden

Trader
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Flow Traders? Deel uw ervaringen

Flow Traders logo
of