Reviews voor Ford Motor Company | Glassdoor.nl

Reviews van Ford Motor Company

Bijgewerkt op 16 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
77%
Aanbevelen bij een kennis
68%
Waardeert directeur
Ford Motor Company President and CEO Jim Hackett
Jim Hackett
708 Beoordelingen
  1. "Geweldige werkgever met negatieve groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - verkoopdirecteur 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ford Motor Company voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Fatsoenlijk salarispakket, goede voorwaarden en kundige collega's

    Minpunten

    Verkoop is dalende, laag moreel, herstructurering

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ford Motor Company2019-09-06
  2. "Al met al een fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ford Motor Company voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Weinig lagen Open cultuur Fijne collega’s Gezellige sfeer Prettige en mooie lokatie

    Minpunten

    Bureaucratisch Soms stugge bedrijfsvoering Weinig of alleen gerichte doorgroeimogelijkheden

    Ford Motor Company2019-02-25
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Equipment Engineer in Genk
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ford Motor Company voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    goed loon, goede voorwaarden (hospitalisatie e.d), fijne werksfeer

    Minpunten

    Je moet ermee kunnen leven dat het een multinational is die sterk een bepaalde richting uit stuurt.

    Advies aan management

    Je mensen blijven appreciëren, ook moeilijke periodes

    Ford Motor Company2019-10-16
  4. "Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    Familiaal Positief Changing Management Toekomstzicht

    Minpunten

    Organisatie Site Organistatie Adminstratie personeel

    Ford Motor Company2019-09-03
  5. "Poolman repair"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Poolman repair in Genk
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ford Motor Company voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Bij Ford nooit problemen loon altijd op tijd alle pzpierwerk altijd tip top in orde wat moet je meer hebnen als je er 38jaar gewerkt hebt

    Minpunten

    Geen min punten over Ford

    Ford Motor Company2018-02-27
  6. "Interessante werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    Zeer uitgebreide testinfrastructuur voor allerhande testen op voertuigen. Deze testen worden verwerkt door een heel team van ingenieurs. Verder zijn ook de technisch medewerkers en testpiloten actief in het bedrijf. Er zit veel variatie in de job.

    Minpunten

    De testbanen liggen op een vrij afgelegen locatie in belgie en daardoor minder handig te bereiken.

    Ford Motor Company2016-10-05
  7. "goede verloning slecht managers en vakbond"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Arbeider 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Ford Motor Company voor 10 jaar

    Pluspunten

    verloning, voordelen werksfeer is over het algemeen goed, zeker toffe collega's alhoewel veel haantjes gedrag en vriendjes politiek

    Minpunten

    promoties gaan moeizaam, het is vooral wie je kent en niet wat je kent, en dat is jammer, en dit is misschien wel de ondergang van de onderneming

    Advies aan management

    minder vriendjespolitiek zou beter zijn

    Ford Motor Company2014-08-24
  8. "Betaalbaar"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ford Motor Company voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goed bedrijf, goede werkomgeving, een goede vriend

    Minpunten

    Dominantie, partijdigheid van het management, geen goede respons

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ford Motor Company2019-07-07
  9. "Goede plek voor toegepaste techniek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    / Toegepaste ontwerp- en testtechniek - Projecten over heel de wereld - interne ontwerp- en testprocedures - training op de werkplek - internationale teams en reismogelijkheden - salaris en extra's

    Minpunten

    - Weinig opwaartse mobiliteit - Weinig gelegenheid voor echt onderzoek en ontwikkeling - Weinig flexibiliteit voor het aanpassen van designs bij vastgestelde programma's

    Advies aan management

    Onderzoek en echte ontwikkeling op alle technische niveaus dienen meer prioriteit te krijgen om de beste capaciteiten van de medewerkers binnen het bedrijf aan te boren.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ford Motor Company2018-09-11
  10. "Leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    Erg genoten van mijn tijd bij Ford

    Minpunten

    Veelal goede ervaringen bij Ford

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Ford Motor Company2018-11-02
Er zijn 4447 reviews gevonden