Reviews voor Forever 21 | Glassdoor.nl

Reviews van Forever 21

Bijgewerkt op Oct 16, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5364 reviews gevonden

2.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
38%
Aanbevelen bij een kennis
36%
Waardeert directeur
Forever 21 CEO Do Won "Don" Chang
Do Won "Don" Chang
1,910 Beoordelingen
  1. "Goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Forever 21

    Pluspunten

    Goed loon Goede sfeer 10% korting op producten

    Minpunten

    Geen voordelen Geen goede training Hard werken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Forever 212014-10-24
  2. "Heel goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Forever 21

    Pluspunten

    Goede samenwerking met je leidinggevenden, hoog salaris en vriendelijke werksfeer. Hoog tempo en houdt je op de hoogte van de laatste modetrends.

    Minpunten

    Roosters niet flexibel, soms is de werkvloer niet zo goed georganiseerd, veel overuren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Forever 212014-08-04
  3. "Eerst was ik er enthousiast over, maar nu niet meer..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Associate 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Forever 21 gewerkt

    Pluspunten

    Betaalt goed, goede muziek, geweldige kleding

    Minpunten

    De managers behandelen de medewerkers niet goed. Ze laten ons ELKE DAG overwerken... Of je nu ziek bent of je niet goed voelt, je mag niet naar huis. Ze nemen niet genoeg werknemers in dienst... Ze respecteren ons sociale leven (schooldagen, kinderen enz.) niet en zo kan ik nog wel dagen doorgaan...

    Advies aan management

    Respecteer de medewerkers. Wij zijn geen robots, we kunnen niet elke dag overwerken. Train ons op de juiste manier. Omdat we alleen maar training krijgen en meer niet. Als iemand je een beschikbaarheidschema geeft, respecteer dat dan zoveel mogelijk.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Forever 212014-04-25
  4. "Toffe collega's, slechte managers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Assistant in Antwerpen
    Niet aanbevolen

    Ik deeltijd gewerkt bij Forever 21 voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Toffe collega's, goede muziek en mooie kleren

    Minpunten

    Werkroosters oneerlijk verdeeld, je verdient te weinig voor al wat je moet doen. Forever 21 neemt iedereen aan maar leid ze niet voldoende op waardoor je meestal zelf een hoger werklast krijgt. De managers op hoger niveau appreciëren je hard werk niet en pushen je om nog harder te werken terwijl ze zelf niet eens op de vloer helpen, bovendien is er vaak pestgedrag van de managers.

    Forever 212019-10-01
  5. "top team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - General Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Forever 21 voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Best store team that i worked with in a long time

    Minpunten

    closing of the store sadly

    Forever 212019-06-20
  6. "Average"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Associate in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Forever 21 voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Being flexible with working hours.

    Minpunten

    Managers not appreciating your hard work, acknowledging only work of "friends". In general they don't care about anything and anybody. Little fake.

    Advies aan management

    Listen more to all the workers, not only those you are in close contact with.

    Forever 212018-02-25
  7. "Happy"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Associate in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Forever 21

    Pluspunten

    Nice people and relaxed. taking it easy and team work

    Minpunten

    You dont know the exact hours you work every week.

    Forever 212017-10-21
  8. "okay for a temporary part time job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Associate in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Forever 21 gewerkt

    Pluspunten

    a good part-time job, flexible, meet great people and a lot of tourists, affordable clothing and great colleagues, great location

    Minpunten

    I had the experience of working with one of the disgraceful supervisors who forced me to work when I was sick (even though I asked her to call in sick), she threatened to stop my contract and hence I went to work. Ended up in an ambulance.

    Advies aan management

    Listen to the employees, they are the first frontier to the customers. I understand that it's minor and not all advice can be taken into account, but there should be a way to improve the quality of employee's wellbeing.

    Forever 212017-03-23
  9. "Customer Service Representative"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Customer Service Representative in Breda
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Forever 21

    Pluspunten

    great team and atmosphere at the office, made great friends, very international, pays well, good working hours, no late evening/ night/ weekend shifts, overtime is compensated at the end of the month

    Minpunten

    not many career opportunities or options for personal development, very controlling system, they know what you are doing at any time, very strict quality control, management does not care much about staff

    Advies aan management

    management should show more concern for their employees

    Forever 212017-01-11
  10. "Great place to oearn"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Store Co-Manager 

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Forever 21

    Pluspunten

    Lots of things to do in such a big store. You learn a lot

    Minpunten

    Too big, is very very tiering

    Advies aan management

    Focus in policies and procedures

    Forever 212019-10-16
Er zijn 5364 reviews gevonden