Reviews voor HCL Technologies | Glassdoor.nl

Reviews van HCL Technologies

Bijgewerkt op 22 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
67%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
HCL Technologies President and CEO C. Vijayakumar
C. Vijayakumar
3.820 Beoordelingen
  1. "Goed bedrijf om mee te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Goed bedrijf, fijne uitdagingen, goede managers op de locatie in Amsterdam

    Minpunten

    ik moet nog negatieve situaties tegenkomen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2018-11-23
  2. "Slechte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Professional in Graz
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij HCL Technologies voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Kan helaas geen positieve punten vinden

    Minpunten

    Als contractor voor deze organisatie mogen werken. Alle vooroordelen t.o.v. de Indiërs zijn helaas waar. Je wordt behandelt als oud vuil en het management houdt zich in het geheel niet aan afspraken die zijn gemaakt.. Als je de pech hebt om de eerste 3 maanden ook nog eens voor een shady Indische agency te werken bj HCL dan heb je helemaal geen leven en kun je letterlijk maanden op je salaris wachten. Als Europeaan (niet Indiër) wordt je uitgebuit tot op het bot en je krijgt nul komma nul ruimte voor eigen initiatief. Heb voor Amerikaanse bedrijven gewerkt die al sterk hiërarchisch zijn maar dit slaat alles. Management houdt zich niet aan afspraken en ook qua betaling is het een grote droefenis.. Als je op zaken reis moet. wordt je vlucht betaald.. hotel mag je zelf voor schieten en hopen dat je je geld krijgt..(nee is geen leugen heb keiharde bewijzen) Aan het einde van mijn contract werden mijn openstaande verlof dagen NIET uitbetaald... Dit geeft een aardig indicatie over het bedrijf

    Meer weergeven

    Advies aan management

    open je organisatie. zodat mensen niet tgene ene murr lopen. Wees eerlijk tegen de mensen en kom je afspraken na. En bovenal. zorg ervoor dat de mensen krijgen wat ze toekomt; salaris en extra betalingen zodat ze niet om het hen toekomende geld hoeven te "schooien".

    HCL Technologies2019-06-18
  3. "Salaris bij HCL"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Software Tester 

    Ik heb voltijd gewerkt bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Goede bonus en salaris is ook in orde

    Minpunten

    Jaarlijkse hike is stuk minder

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2019-09-22
  4. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Coole werkcultuur, geen werkdruk, vast proces

    Minpunten

    Niets te benoemen op dit moment

    Advies aan management

    NA

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2019-08-21
  5. "Goed voor korte termijn werk."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior technisch leider 
    Niet aanbevolen

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    Het salaris is goed en wordt handje contantje gegeven

    Minpunten

    Slecht management en HR in dit bedrijf.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2019-04-12
  6. Nuttig (1)

    "10 jaar ervaring met Perl Scripting, Shell Scripting, Python, Linux, installeren en beheren van DevOps-omgevingen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Devops in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede werkgever en mooie kans

    Minpunten

    De werk-/privébalans is erg goed

    Advies aan management

    Niet van toepassing

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2019-03-06
  7. "Hoofdadviseur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Goede campus en een geweldige plek om te werken

    Minpunten

    De inspanningen van senior consultants worden niet erkend bij het management vooral wanneer de rapporterende- en projectmanagers vaak veranderen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2018-10-12
  8. "Weinig respect voor hun werknemers - geven alleen om het geld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Software Engineer in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij HCL Technologies voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Niet veel, de salarissen zijn enigszins concurrerend.

    Minpunten

    Het management ziet werknemers als nummertjes en geeft niet om de mensen. Geeft je zonder een opzegtermijn je ontslag - collega werd ontslagen omdat ze weigerde te verhuizen naar een ander land met minder loon. Betalingen zijn vaak te laat en e-mailverzoeken worden niet beantwoord. Management kijkt neer op medewerkers en is respectloos als er een meningsverschil is.

    Advies aan management

    Als je competitief wilt zijn, moet je beginnen met het respecteren van je werknemers.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2018-08-03
  9. "Slecht Management. Duistere en onoprechte trucjes worden gebruikt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Er komt niet veel bij me op

    Minpunten

    Je krijgt heel duidelijk het gevoel dat je slechts een nummer bent voor het hogere management. Je krijgt het gevoel toegediend dat je niet gewaardeerd wordt, afgezien van wat je doet. Het is een winkel met lichamen waar geld verdient wordt aan klanten door jou aan ze te verhuren En dus geven ze helemaal niet om jou maar alleen om het geld dat ze verdienen aan je harde werk. Het is niet nodig om uit te leggen dat ze je hierbij pinda's verkopen tot de pindakaas die ze rekenen. In het geheel en erg goekoop bedrijf dat ik niet aan kan bevelen. Maar, he, als je geen andere keuze hebt en een baan nodig hebt, zal ik je niet tegenhouden als je ze overweegt Maar onthoud, voor hun ben je slechts een werkkracht

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Stop met het behandelen van werknemers als stront en doe wat moeite om ervoor te zorgen dat je ze goed behandelt. Stop met het gebruiken van schimmige HR tactieken om een rooskleurig beeld te scheppen en stop met liegen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2018-07-19
  10. "Senior Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij HCL Technologies voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Geweldige omgeving en toegankelijk management

    Minpunten

    Salaris onder markt

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    HCL Technologies2018-05-20
Er zijn 15396 reviews gevonden