Reviews voor Hamilton Bright | Glassdoor.nl

Reviews van Hamilton Bright

Bijgewerkt op 9 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 43 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
92%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Hamilton Bright CEO Claudio Missaglia
Claudio Missaglia
22 Beoordelingen
  1. "Fijne job, Jammer van de communicatie"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Sales Promoter in Antwerpen

    Ik heb gewerkt bij Hamilton Bright

    Pluspunten

    Goede opleiding, sfeer en verloning

    Minpunten

    Communicatie kan op veel vlakken beter

    Hamilton Bright2019-02-04
  2. "Leuk bedrijf, wel schaarse doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Hamilton Bright voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Werken in teamverband. Veel ondersteuning bij het uitvoeren van werkzaamheden. Bij goed werk regelmatige beloningen.

    Minpunten

    Weinig aansluitende doorgroeimogelijkheden. Vaak verschuivingen in management.

    Advies aan management

    Ruimte geven aan personeel om zichzelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

    Hamilton Bright2019-02-04
  3. "Professionele organisatie gebouwd rond een persoonlijke informele sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service Merchandiser in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Hamilton Bright

    Pluspunten

    - Gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling - Professioneel en vakkundig, aandacht voor kwaliteit - Prettige en informele werksfeer - Een goede start voor je carrière en enorm veel doorgroeimogelijkheden - Veel variatie in verschillende branches waar je in kan werken

    Minpunten

    - Enige affiniteit met de producten is wel vereist

    Hamilton Bright2019-01-10
  4. Nuttig (1)

    "Prima bijbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Promoter in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Hamilton Bright voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Hamilton Bright is een prima bijbaan voor naast je studie of je andere baan die je hebt. Er zijn genoeg projecten waar je uit kan kiezen waarvoor je wilt staan. Je komt overal in Nederland, ze bieden goede sales trainingen aan die je vooruit kunnen helpen in je sales carriere.

    Minpunten

    De meeste projecten zijn in de randstad waardoor het niet altijd even handig is voor mensen uit de buiten provincies om ver te reizen. De projecten zijn van relatief korte duur.

    Advies aan management

    zorg voor meer projecten buiten de randstad.

    Hamilton Bright2018-09-17
  5. "Fijne werkgever met goeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Commercieel Medewerker in Sneek
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hamilton Bright voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - doorgroeimogelijkheden - veel verschillende opdrachtgevers - diverse qua werkzaamheden

    Minpunten

    openbaar vervoer is soms lastig

    Advies aan management

    ga zo door

    Hamilton Bright2018-06-28

    Reactie van Hamilton Bright

    July 2, 2018EB Specialist

    Dank je wel voor jouw review! Zonnige groet, Marije Tolma, Employer Branding Specialist

  6. "Talent benutten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Medewerker binnendienst in Sneek
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Hamilton Bright voor 3 jaar

    Pluspunten

    Talent wordt opgemerkt en benut. Met de juiste mindset kun je mooie carriere stappen maken.

    Minpunten

    De eerste bushalte is op 0.5 km

    Hamilton Bright2018-06-04

    Reactie van Hamilton Bright

    July 2, 2018EB Specialist

    Dank je wel voor jouw review! We hopen op een betere OV bereikbaarheid in de toekomst. Tot die tijd een misschien (bij regen) een lift krijgen van een fijne collega? Vriendelijke groet, Marije Tolsma, Employer Branding Specialist

  7. Nuttig (1)

    "Jr. rayonmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Hamilton Bright

    Pluspunten

    Het werk als jr rayonmanager als leuk ervaren

    Minpunten

    Weinig kans op doorgroei mogelijkheden

    Hamilton Bright2018-05-28
  8. "Gevestigd bedrijf met veel onderdelen waardoor de focus op personeel in de lagere lagen van de onderneming moeilijk is."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Advisor in Schipluiden
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Hamilton Bright voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werkervaring en vulling voor je cv

    Minpunten

    Door de vele projecten voelt HB soms meer aan als een uitzendbureau dan je daadwerkelijke werkgever.

    Advies aan management

    Blijf personeel marktconform betalen en investeer in binding.

    Hamilton Bright2018-06-05
  9. "Review Hamilton Bright"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hamilton Bright voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Intake - Opleidingen - Zelfstandigheid - Werksfeer - Collegialiteit

    Minpunten

    - Ruimte voor initiatief - onduidelijkheid na overname door Advantage Smollan, wat gebeurt er nu werkelijk achter de schermen, en welke invloed gaat dit op onze jobinhoud hebben.

    Advies aan management

    Mensen meer kansen geven om aan te geven waar ze naar toe willen. Er wordt steeds gezegd dat we de kansen moeten grijpen, maar dat ze niet in onze schoot geworpen worden. Misschien moeten de kansen duidelijker afgelijnd worden, zodat elke werknemer weet waar hij/zij staat. Ook tot waar er kan doorgegroeid worden zou duidelijker moeten zijn, zodat er geen foutieve verwachtingen gecreëerd worden.

    Hamilton Bright2018-01-16
  10. "aan te raden werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Promotiemedewerker in Sneek
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Hamilton Bright voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - afwisselend bedrijf - geen eentonig werk - De mogelijkheid om door het hele land te reizen

    Minpunten

    - door het grote aantal medewerkers kan er vaak miscommunicatie ontstaan. let daarop

    Hamilton Bright2018-01-16
Er zijn 43 reviews gevonden