Reviews voor Havas Media | Glassdoor.nl

Reviews van Havas Media

Bijgewerkt op 17 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
61%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
Havas Media CEO Peter Mears
Peter Mears
58 Beoordelingen
  1. "Zoek specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Zoekspecialist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Havas Media voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's/vrienden, veel kans voor groei, snelle 'rol'-promotie als je hard werkt.

    Minpunten

    Geen klantrelatiebeheer, geen loopbaanontwikkelingsgesprekken voor een langetermijnplan, moeilijk te promoten in termen van salaris.

    Havas Media2018-08-28
  2. "Bedrijf waar veel mis gaat"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketeer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Havas Media voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Gezellig bedrijf, uitdagende klanten en projecten

    Minpunten

    Er gaan veel mensen weg omdat de salarissen niet voor alle afdelingen goed zijn. Als er mensen weg gaan, duurt het soms enorm lang voor er opnieuw iemand wordt aangenomen. Hierdoor heeft de rest van het team het dan tijdelijk extra druk. Ook is het jammer dat er weinig wordt gedaan met vragen van medewerkers en er vaak loze beloften worden gedaan.

    Verder lezen
    Havas Media2019-09-17
  3. "Interessante klanten en leuke collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Communications Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Havas Media voor 3 jaar

    Pluspunten

    Jonge, leergierige groep collega's. Interessante klanten om op te werken. Salaris is voor een mediabureau wel oké. Genoeg ruimte om te promoveren. Toplocatie in het centrum van Amsterdam.

    Minpunten

    Niet alle ruimte voor ontwikkeling. Geen duidelijke visie van de organisatie. Interne communicatie & organisatie is niet altijd op orde.

    Verder lezen
    Havas Media2018-08-27
  4. "Hoofd van onderzoek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager zoektechnologie in Amstelveen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Havas Media voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Grote kans om te groeien en te promoveren, goede voordelen. Leuke collega's en werkplek. Training mogelijkheden op vele verschillende gebieden verkrijgbaar.

    Minpunten

    Hoewel ik de omgeving Amstelveen leuk vond is het nog steeds een behoorlijk eind pendelen als je in het stadscentrum van Amsterdam woont. De wandelingen tijdens de lunch buiten het kantoor waren geweldig.

    Verder lezen
    Havas Media2014-12-05
  5. "Havas Media"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Havas Media voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - veel verandering - vrijheid - starters worden snel opgeleid - iedereen krijgt een kans

    Minpunten

    - work-life balance - overwerkcultuur - meer structuur en omkadering zou een vooruitgang zijn

    Verder lezen
    Havas Media2017-09-11
  6. "Programmatic Trader."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Programma-handelaar in Amsterdam

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Havas Media gewerkt

    Pluspunten

    Een informele werksfeer met een mooi kantoor en leuke collega's.

    Minpunten

    Het salaris zat een beetje onder het gemiddelde, en veel mensen werden op een gegeven moment plots ontslagen vanwege slechte zaken.

    Havas Media2019-02-21
  7. "Goed om je carrière te beginnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Programmatisch Consultant in Amsterdam
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Havas Media

    Pluspunten

    Goed bedrijf om te starten en alles van de branche te leren. Er werken fijne mensen.

    Minpunten

    Niet het beste personeelsmanagement, communicatie is top-down en hulp om beter te worden. Je moet het zelf doen.

    Havas Media2018-07-05
  8. "Account Director"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Havas Media

    Pluspunten

    Het is een groot netwerk er zijn aardige collega's het is een goede locatie

    Minpunten

    Er is een slechte globale politiek, het globaal management is chaotisch en ondergaat een machtsstrijd.

    Havas Media2018-05-15
  9. "Digitale assistent-manager"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Havas Media

    Pluspunten

    Je leert veel mensen kennen van verschillende Havas teams over de hele wereld.

    Minpunten

    Het werk is vrij eentonig, na drie maanden kun je verveeld raken.

    Havas Media2018-05-10
Er zijn 9 reviews gevonden