Reviews voor Heineken | Glassdoor.nl

Reviews van Heineken

Bijgewerkt op okt 16, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
  1. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Heineken voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - Hele mooie brand - goede locatie - slimme collegas

    Minpunten

    - niet altijd efficient - IT faciliteiten is wat ouderwets

    Advies aan management

    - talent management beter beheren

    Heineken2019-04-14
  2. "salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Brand Ambassador in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Heineken voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Collega's, jong team, salaris, activiteiten, evenementen

    Minpunten

    doorgroei mogelijkheden, beleid, afwisseling, feedback

    Heineken2019-08-26
  3. "Divers, snel"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Heineken

    Pluspunten

    Goede voorwaarden, fijne collega's, voldoende uitdagingen

    Minpunten

    Groot verschil tussen de niveaus

    Heineken2019-03-20
  4. "brand ambassador"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Heineken

    Pluspunten

    fijne collegas waar je samen mee kan werken

    Minpunten

    lange werkdagen diue wel goed beloont worden

    Heineken2019-02-19
  5. "Leuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Venlo
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Heineken

    Pluspunten

    Snel leuk ambitie handel klantgericht

    Minpunten

    Druk stress veel administratie weinig groeipotentieel

    Heineken2019-02-08
  6. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Specialist Operator in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Heineken voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed salaris Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Hoge werkdruk Maatwerkroosters waardoor je in de zomer heel veel moet werken. Weinig doorgroeimogelijkheden

    Heineken2019-01-06
  7. "Geen technische functie maar aan de lopende band"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Specialist Operator in Den Bosch, Noord-Brabant
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Heineken voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Goed salaris Aandacht voor veiligheid

    Minpunten

    Verplichte opleidingen in eigen tijd Overschakeling naar 9 ploegen maatwerk met lagere ploegentoeslag Saai eentonig werk Veel tijdelijke krachten Beloftes voor vaste aanstelling na 1 jaar worden niet nagekomen

    Advies aan management

    Afspraken en beloften kunnen beter worden nagekomen. Eerlijke verdeling van vergoedingen en overwerk gelijk voor alle werknemers en ploegen

    Heineken2019-01-14
  8. "Plus en minpunten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Heineken

    Pluspunten

    Secundaire arbeidsvoorwaarden, leaseauto, leuke teamuitjes, gave merken.

    Minpunten

    Zeer kpi gestuurd, hoge werkdruk, weinig doorgroeikansen, geen flexibele werktijden of parttime mogelijkheden

    Advies aan management

    Heb meer vertrouwen in je personeel. Minder controleren

    Heineken2018-12-09
  9. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Stagiair in Zoeterwoude
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Heineken

    Pluspunten

    Tijdens stage prima begeleiding gehad van de managers

    Minpunten

    Als stagiair uiteraard geen hoge vergoeding

    Heineken2018-11-05
  10. Nuttig (1)

    "Ontzettend leuke baan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service Representative in Zoeterwoude
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Heineken

    Pluspunten

    Leuke collega's, goede sfeer, redelijk betaald

    Minpunten

    nutteloze hiërarchie, log en sloom bureaucratisch bedrijf, veel mensen die in hun positie blijven steken

    Heineken2018-10-26
Er zijn 1347 reviews gevonden