Reviews voor Heineken | Glassdoor.nl

Reviews van Heineken

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 374 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
  1. "Divers, snel"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Heineken

      Pluspunten

      Goede voorwaarden, fijne collega's, voldoende uitdagingen

      Minpunten

      Groot verschil tussen de niveaus

      Heineken2019-03-20
    • "brand ambassador"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk deeltijd bij Heineken

      Pluspunten

      fijne collegas waar je samen mee kan werken

      Minpunten

      lange werkdagen diue wel goed beloont worden

      Heineken2019-02-19
    • "Leuk"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Accountmanager in Venlo
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Heineken

      Pluspunten

      Snel leuk ambitie handel klantgericht

      Minpunten

      Druk stress veel administratie weinig groeipotentieel

      Heineken2019-02-08
    • "Fijne werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Specialist Operator in Den Bosch, Noord-Brabant
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk bij Heineken voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Goed salaris Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      Hoge werkdruk Maatwerkroosters waardoor je in de zomer heel veel moet werken. Weinig doorgroeimogelijkheden

      Heineken2019-01-06
    • "Afrika stages"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Intern in Bobo Dioulasso

      Ik heb gewerkt bij Heineken voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      1. Self starters 2. Autonoom 3. Nieuwe Cultuur ontdekken. 4. Avontuurlijjk 5. Ondernemend 6. Uitdagend.

      Minpunten

      Weinig begleiding Start in export markten, dus alleen naar afrika. Geen collega’s Alleen

      Advies aan management

      Meer monitoren van stagiaires. En feedback leveren op werkzaamheden.

      Heineken2018-12-20
    • "Geen technische functie maar aan de lopende band"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Specialist Operator in Den Bosch, Noord-Brabant
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Heineken voor 3 jaar

      Pluspunten

      Goede sfeer Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Goed salaris Aandacht voor veiligheid

      Minpunten

      Verplichte opleidingen in eigen tijd Overschakeling naar 9 ploegen maatwerk met lagere ploegentoeslag Saai eentonig werk Veel tijdelijke krachten Beloftes voor vaste aanstelling na 1 jaar worden niet nagekomen

      Advies aan management

      Afspraken en beloften kunnen beter worden nagekomen. Eerlijke verdeling van vergoedingen en overwerk gelijk voor alle werknemers en ploegen

      Heineken2019-01-14
    • "Plus en minpunten"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Heineken

      Pluspunten

      Secundaire arbeidsvoorwaarden, leaseauto, leuke teamuitjes, gave merken.

      Minpunten

      Zeer kpi gestuurd, hoge werkdruk, weinig doorgroeikansen, geen flexibele werktijden of parttime mogelijkheden

      Advies aan management

      Heb meer vertrouwen in je personeel. Minder controleren

      Heineken2018-12-09
    • "Goede werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Stagiair in Zoeterwoude
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk bij Heineken voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Tijdens stage prima begeleiding gehad van de managers

      Minpunten

      Als stagiair uiteraard geen hoge vergoeding

      Heineken2018-11-05
    • Nuttig (1)

      "Ontzettend leuke baan"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Customer Service Representative in Zoeterwoude
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Heineken voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Leuke collega's, goede sfeer, redelijk betaald

      Minpunten

      nutteloze hiërarchie, log en sloom bureaucratisch bedrijf, veel mensen die in hun positie blijven steken

      Heineken2018-10-26
    • Nuttig (1)

      "Positief"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Heineken voor 5 jaar

      Pluspunten

      Heineken heeft een fijne cultuur met veel gemotiveerde mensen. Trotse werknemers Leuke evenementen Inspirerende omgeving Internationaal

      Minpunten

      Geen, fijne werkgever met veel mogelijkheden. Het is een netwerkorganisatie waar je de juiste mensen moet kennen.

      Heineken2018-07-27
    Er zijn 374 reviews gevonden