Reviews voor HelloFresh | Glassdoor.nl

Reviews van HelloFresh

Bijgewerkt op 21 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 433 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
63%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
HelloFresh CEO Dominik S. Richter
Dominik S. Richter
204 Beoordelingen
  1. "Prima werkplek voor even"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Chauffeur in Diemen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij HelloFresh gewerkt

    Pluspunten

    Fijne flexibele werktijden en zelfstandigheid

    Minpunten

    Weinig doorgroei mogelijkheden als chauffeur

    HelloFresh2019-07-02
  2. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HelloFresh

    Pluspunten

    Fijne collega's, snelle groei zorgt voor ambitieuze cultuur.

    Minpunten

    Manager veel gefocust op eigen succes ipv helpen van werknemers.

    Advies aan management

    Meer focus op persoonlijke ontwikkeling van werknemers.

    HelloFresh2019-06-26
  3. "Happy to work for HelloFresh!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij HelloFresh

    Pluspunten

    - A lot to learn and freedom to take ownership of projects. - Good atmosphere in the office and nice activities like Friday drinks, lunches and sport classes - The possibility to do English/Dutch/French language courses and other interesting training sessions - Good work-life-balance - Flat hierarchy - International

    Minpunten

    - Not really possible to work remote / from home - Communication isn't always amazing

    Advies aan management

    "learning never stops" - Challenge employees with training and possibilities to develop themselves and grow their career

    HelloFresh2019-03-19
  4. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb deeltijd gewerkt bij HelloFresh

    Pluspunten

    Goede sfeer. Goede arbeidsvoorwaarden. Flexibel.

    Minpunten

    Geen minpunten. Heel goed bedrijf.

    HelloFresh2019-02-27
  5. "Innovatieve, fast-paced en gedreven werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - HR-adviseur in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij HelloFresh voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Veel ontwikkelmogelijkheden - Inspirerende werksfeer - Korte lijntjes, horizontale organisatie - Veel jonge, ambitieuze werknemers, werkt zeer motiverend - Je krijgt snel veel verantwoordelijkheden - Geweldige lunches, sportmogelijkheden, borrels en tertiaire voorwaarden.

    Minpunten

    - Soms gevoel van weinig vertrouwen - Geen duidelijke doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf - Veel trainingen maar niet heel gericht op eigen loopbaan, geen maatwerk

    Advies aan management

    Het zou goed zijn als medewerkers en managers meer vertrouwen wordt gegeven en er minder controle zou plaatsvinden. Daarnaast is het goed als er meer loopbaanbegeleiding wordt geboden en er duidelijke ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

    HelloFresh2019-01-29
  6. "Onrealistische projecten en verantwoordelijkheid, gepaard met zeer kort inwerktraject"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij HelloFresh

    Pluspunten

    -Jong en dynamisch bedrijf -Lekkere bedrijfslunch

    Minpunten

    -Functie eisen niet realisch -Weinig begeleiding -Veel jonge mensen op te zware functies

    HelloFresh2018-09-17
  7. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HelloFresh voor 3 jaar

    Pluspunten

    Het is heel heel innovatief

    Minpunten

    Je moet tegen de drukte kunnen

    HelloFresh2018-04-09
  8. Nuttig (6)

    "chauffeur bij locatie Reusel. Topbedrijf maar slechte betaling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Chauffeur en student in Reusel

    Ik werk deeltijd bij HelloFresh voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Er heerst een leuke sfeer, het wagenpark is zeer goed, de klanten zijn over het algemeen allemaal zeer tevreden. Ik ben/was dan ook een tevreden werknemer. Maar het onderstaande puntje werpt hier wel een schaduw overheen.

    Minpunten

    Slechte betaling. De routetijd wordt berekend tot en met terugkomst op de locatie Reusel. Het lossen, schadecheck, parkeren, tanken et cetera is NIET betaald. Tijd? Minimaal 10 minuten. Ook wordt tegenwoordig standaard van de terugreistijd vanaf de laatste stop tot de locatie Reusel 9 minuten afgetrokken. Dit betekend als je normaal op de routetijd rijdt; 10+9 =19 minuten NIET betaald PER DAG. Dit resulteert in...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Betaal je personeel wat ze verdienen. Als men gewoon uitbetaald wordt voor wat men verdient, dan minimaal halveren de negatieve genoemde punten. Dat weet ik zeker.

    HelloFresh2017-03-16
  9. Nuttig (2)

    "chauffeur/ bezorger"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - hoefsmid en chauffeur/bezorger in Valkenburg, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij HelloFresh voor 3 jaar

    Pluspunten

    je bent zelfstandig onderweg en komt in contact met veel jonge mensen in het bedrijf

    Minpunten

    weet ik nog niet, ben net begonnen maar de tijdsdruk zal wel mee gaan tellen, zeker omdat we ook op niet al te makkelijke bezorg gebieden komen

    Advies aan management

    ze zijn er nog hard aan het werk merk ik, maar waardeer de chauffeurs, en natuurlijk de rest van het team, zij moeten hard werken om de klant tevreden te houden, bij goede waardering is het werk ook stukken leuker

    HelloFresh2017-03-01
  10. Nuttig (1)

    "Great company that takes care of its salespeople"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Brand Ambassador in Pittsburgh, PA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij HelloFresh

    Pluspunten

    Flexible work schedule (can request any days off, or even just half days) Hourly pay is generous considering commission is uncapped Fun team dynamic with outgoing, silly, competitive team mates Can write your own paycheck in terms of sales goals and achieving financial success Very reasonable weekly sales quota, Ive hit it every week in my two months here Get to work in different environments and outside on nice...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Not a ton of room for management opportunities (can become a team lead or team trainer) Some shifts are slower than others, but having co brand ambassadors there makes them enjoyable none the less

    Advies aan management

    Keep incentivizing brand ambassadors to stick around long term with things like commission increases at certain sales milestones. Keep matching our at the table sign up discounts to offers on the websites. Helps us not lose sales to online coupons!

    HelloFresh2019-08-21
Er zijn 433 reviews gevonden