Reviews voor HelloFresh | Glassdoor.nl

Reviews van HelloFresh

Bijgewerkt op 29 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
61%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
HelloFresh Vorsitzender Dominik S. Richter
Dominik S. Richter
242 Beoordelingen
  1. "Hier wil je werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij HelloFresh voor 3 jaar

    Pluspunten

    Fijn werksfeer met leuke collega's, erg persoonlijk. Open-minded sfeer, met aandacht voor jou als persoon. Veel verantwoordelijkheid binnen je functie, met aandacht voor jouw ontwikkeling binnen de rol.

    Minpunten

    Veel trainingsmogelijkheden, maar op het gebied van career development/training liggen nog kansen.

    HelloFresh2019-10-29
  2. "Prima werkplek voor even"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Chauffeur in Diemen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij HelloFresh gewerkt

    Pluspunten

    Fijne flexibele werktijden en zelfstandigheid

    Minpunten

    Weinig doorgroei mogelijkheden als chauffeur

    HelloFresh2019-07-02
  3. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HelloFresh

    Pluspunten

    Fijne collega's, snelle groei zorgt voor ambitieuze cultuur.

    Minpunten

    Manager veel gefocust op eigen succes ipv helpen van werknemers.

    Verder lezen
    HelloFresh2019-06-26
  4. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb deeltijd gewerkt bij HelloFresh

    Pluspunten

    Goede sfeer. Goede arbeidsvoorwaarden. Flexibel.

    Minpunten

    Geen minpunten. Heel goed bedrijf.

    HelloFresh2019-02-27
  5. "Innovatieve, fast-paced en gedreven werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - HR-adviseur in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij HelloFresh voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Veel ontwikkelmogelijkheden - Inspirerende werksfeer - Korte lijntjes, horizontale organisatie - Veel jonge, ambitieuze werknemers, werkt zeer motiverend - Je krijgt snel veel verantwoordelijkheden - Geweldige lunches, sportmogelijkheden, borrels en tertiaire voorwaarden.

    Minpunten

    - Soms gevoel van weinig vertrouwen - Geen duidelijke doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf - Veel trainingen maar niet heel gericht op eigen loopbaan, geen maatwerk

    Verder lezen
    HelloFresh2019-01-29
  6. "Onrealistische projecten en verantwoordelijkheid, gepaard met zeer kort inwerktraject"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij HelloFresh

    Pluspunten

    -Jong en dynamisch bedrijf -Lekkere bedrijfslunch

    Minpunten

    -Functie eisen niet realisch -Weinig begeleiding -Veel jonge mensen op te zware functies

    HelloFresh2018-09-17
  7. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HelloFresh voor 3 jaar

    Pluspunten

    Het is heel heel innovatief

    Minpunten

    Je moet tegen de drukte kunnen

    HelloFresh2018-04-09
  8. Nuttig (7)

    "chauffeur bij locatie Reusel. Topbedrijf maar slechte betaling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Chauffeur en student in Reusel

    Ik werk deeltijd bij HelloFresh voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Er heerst een leuke sfeer, het wagenpark is zeer goed, de klanten zijn over het algemeen allemaal zeer tevreden. Ik ben/was dan ook een tevreden werknemer. Maar het onderstaande puntje werpt hier wel een schaduw overheen.

    Minpunten

    Slechte betaling. De routetijd wordt berekend tot en met terugkomst op de locatie Reusel. Het lossen, schadecheck, parkeren, tanken et cetera is NIET betaald. Tijd? Minimaal 10 minuten. Ook wordt tegenwoordig standaard van de terugreistijd vanaf de laatste stop tot de locatie Reusel 9 minuten afgetrokken. Dit betekend als je normaal op de routetijd rijdt; 10+9 =19 minuten NIET betaald PER DAG. Dit resulteert in asociaal weggedrag, haastig contact met de klant en een groot aantal schades. Sorry Hellofresh, maar dit doen jullie helemaal zelf. Betaal je mensen voor wat ze verdienen en de negatieve gevolgen zullen drastisch verminderen. Zoals ik zei; het is een topbedrijf maar dit is een slechte zaak.

    Verder lezen
    HelloFresh2017-03-16
  9. Nuttig (2)

    "chauffeur/ bezorger"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - hoefsmid en chauffeur/bezorger in Valkenburg, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij HelloFresh voor 3 jaar

    Pluspunten

    je bent zelfstandig onderweg en komt in contact met veel jonge mensen in het bedrijf

    Minpunten

    weet ik nog niet, ben net begonnen maar de tijdsdruk zal wel mee gaan tellen, zeker omdat we ook op niet al te makkelijke bezorg gebieden komen

    Verder lezen
    HelloFresh2017-03-01
  10. "Hello fresh"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij HelloFresh

    Pluspunten

    Leuke job op sommige dagen

    Minpunten

    Minder leuke job op andere dagen

    Verder lezen
    HelloFresh2019-10-21

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 12 reviews gevonden