Reviews van Henkel

Bijgewerkt op Jan 22, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

30 van meer dan 4,437 reviews gevonden

4.3
86%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Henkel CEO Carsten Knobel
Carsten Knobel
813 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer

    -

    Apr 29, 2021 - Jr Business analyst in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het team werk was heel goed

    Minpunten

    Zonder proces flow bij het werk

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Huidige werknemer

    Goed werk

    Nov 5, 2021 - Held in Breda
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Loont soms maar niet altijd

    Minpunten

    al is het fijn als het wel zo is

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer

    Henkel Nederland

    Jun 9, 2021 - Supply Chain Manager in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede bedrijfscultuur lokaal. Internationaal georienteerd met veel individuele kansen. Een professionele omgeving met veel ruimte voor het individu.

    Minpunten

    Erg groot, dus soms wat traag in besluitvorming. Niet altijd heel flexibel, vanwege de grootte.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 4.0
    Huidige werknemer

    Henk

    Feb 3, 2021 - Product Manager in Breda
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Sociaal, Betrouwbaar, informeel, sterk, doen

    Minpunten

    Ellebogen, thuis werken moeilijk, ver

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer

    X

    Jan 7, 2021 - Marketing Stagaire in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede Bedrijfscultuur en informele sfeer

    Minpunten

    Bureaucratisch en veel vanuit hoofdkantoor

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Heel leuke stage!

    Oct 14, 2020 - Marketing Intern in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Heel leuk team, en heb super veel bij kunnen leren tijdens mijn stage.

    Minpunten

    Erg veel werk & te veel verantwoordelijkheid voor een student.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 2.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    This organisation doesn't have well organised internal affairs.

    Jul 16, 2020 - Human Resources 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Big company with lots of perks and benefits if you have a direct contract with the organisation. I work for Henkel and have had a less than ideal experience from get go. There is no business continuity plan in place in support functions, things are not documented, getting access to systems that are needed for getting work done takes months. I was hired and was told that I could work on a variety of differents things - none of which happened in reality. I had to continue asking for more work, more challenges and taking on more tasks and responsibility from day one and never got any. My skills were heavily underutilised. My time with this organisation has to be the least fullfilling in my career. I have learnt nothing new and was busy with purely admin work while I am qualified to do much more. Management in HR does not know how to be transparent neither are they capable of delegating work. I would not recommend the organisation to anyone asking.

    Minpunten

    Little to no benefits, or support for externals/contractors. Higher management doesn't know how to utilise the skills of hard working personnel. HR/Management is also not appreciative of work being done on a daily basis and instead of supporting development and growth, gives no credit to work being done. I have never felt more underappreciated in my career.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van Henkel

    HR Specialist @Henkel

    First of all, we would like to thank you for taking the time for such a detailed review. Even if you have named some negative points, we are happy about your important feedback, which we gladly take up and which gives us the possibility to improve ourselves further. As you have already reported, our first priority is that our employees can develop themselves further here. To achieve this, we need their willingness to learn and take responsibility. Your ambitiousness is exactly what we strive for and therefore it is unfortunate that you have not yet been able to enjoy the variety of work and training opportunities that we would like to offer you. For this reason, we also hope that you will continue to pursue your goals and that you will once again seek the dialogue with your supervisors. We are sure that in the future we will be able to offer you a better experience in which your skills will find the appropriate exposure and can be developed even further. Best regards, Your Henkel Team

  8. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Veel kansen maar logge structuur

    Dec 20, 2019 - Global Purchasing Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Heel internationaal, veel training, goede netwerkmogelijkheden, hoger management is bereikbaar. Veel interne carrièremogelijkheden. Hoge werkdruk maar niet problematisch. Flexibele werkuren. Home office kan. Vaak sociale activiteiten buiten de werkuren. Veel kansen voor interns.

    Minpunten

    Vaak moet de “Henkel-way” gevolgd worden, weinig ruimte voor nieuwe ideeën, logge structuur met veel managers en decision takers. Veel politiek. Matig HR. Henkel is een trage logge machine met heel veel ouderwetse, manuele processen

    1 persoon vond deze review nuttig
  9. 4.0
    Huidige werknemer

    Internship

    Dec 4, 2019 - Internship 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    You gain a lot of knowledge in the FMCG

    Minpunten

    The salary is quite low for an internship

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Henkel

    HR Specialist @Henkel

    Thank you for rating your internship at Henkel. We are delighted that you have already gained new knowledge while working with our innovative brands and would like to continue developing your skillset even further in the next weeks. Best regards, Your Henkel Team

  10. 4.0
    Voormalige werknemer

    tevreden

    Aug 5, 2019 - Winkelmedewerker 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    aardig sociaal en geen onprettige werksfeer

    Minpunten

    er helemaal zijn geen minpunten

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 30 Reviews