Reviews voor Huxley | Glassdoor.nl

Reviews van Huxley

Bijgewerkt op apr 1, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
54%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Huxley CEO Gary Elden
Gary Elden
43 Beoordelingen
  1. "Geweldige eerste baan! Goede kantoorcultuur!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Development Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Huxley voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede leer-/opleidingsmogelijkheden voor starters. Geweldige kantoorcultuur; jonge, energieke en behulpzame collega's. Ondernemende mentaliteit. Als je goed bent, word je beloond.

    Minpunten

    Alles is op verkoop gericht. Niet veel groei-/opleidingsmogelijkheden voor senior mensen. Het bedrijf is niet erg gestructureerd door het jonge middenmanagement. Nogal slechte secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, vakantiegeld, verlofdagen). (alles is gericht op de bonus)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Huxley2018-09-20
  2. "Positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Trainee Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Huxley gewerkt

    Pluspunten

    Ideale omgeving om snel ervaring en kennis op te doen

    Minpunten

    eerste zes maanden/ jaar verdien je weinig

    Huxley2016-11-25
  3. Nuttig (3)

    "Vreselijke omgeving!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Recruiter in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Huxley

    Pluspunten

    Geen pluspunten, er zijn enkel minpunten aan dit bedrijf.

    Minpunten

    Om hier te werken moet je op z'n minst narcistisch ingesteld zijn. Er hangt een gespannen, stressvolle sfeer. Management profiteert op kap van de werknemers. Management zijn voornamelijk blaaskaken die denken dat ze de bedrijfswereld hebben uitgevonden en totaal niet kijken naar het talent en potentieel van hun werknemers.

    Advies aan management

    Customer service bestaat niet. Het enige wat telt is geld. Niet moeilijk dat iedereen na korte tijd steeds weg wil!

    Huxley2016-03-06
  4. Nuttig (1)

    "Mogelijkheden voor jonge mensen om te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Huxley voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Kans op een goed salaris - Kans om te leren als jonge professional - Een geweldig netwerk creëren - Sinds ik hier ben begonnen, zijn ze veel soepeler geworden wat betreft kledingvoorschriften

    Minpunten

    - Laag basissalaris - Slechts 50% of minder verdient genoeg commissie als aanvulling op het basisloon - Er wordt verwacht dat je veel uren maakt en veel input geeft

    Advies aan management

    Toon meer flexibiliteit

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Huxley2019-01-04
  5. "Goede plek om te werken en de recruitment business te leren kennen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiting Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Huxley voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede en leuke omgeving waar iedereen op beginnersniveau start en zijn/haar weg opwaarts maakt. Hoe succesvol je bent bepaalt hoe snel je groeit. Ze zullen je alle tips en trucs leren die je nodig hebt een goede recruiter te worden. Het ligt aan jezelf hoe goed je wordt.

    Minpunten

    Competitieve verkoopomgeving waar je soms lange uren moet maken om een deal te sluiten. Basissalaris is laag, maar bonussen zijn hoog. Groei naar management is beperkt.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Huxley2014-12-17
  6. "Geweldige werkgever, maar alleen de top laag verdient veel geld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiting Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Huxley

    Pluspunten

    Je hebt echt kans om veel geld te verdienen bij deze jongens. Ze zijn georganiseerd en zorgen voor een goede training, maar alleen de top laag van de recruiters verdient veel geld. Ze hebben een geweldige bedrijfscultuur en doen niet aan micromanagement. De meeste leidinggevenden zijn autonoom meegegroeid met het bedrijf en dus weten ze hoe het werkt.

    Minpunten

    Tenzij je een super gedreven verkoop persoon bent, zal je het beter doen in een meer stabielere rol waarbij je salaris elk jaar omhoog gaat. Een gemiddelde consultant zal waarschijnlijk evenveel verdienen als wat jouw vrienden bij één van de vier grote adviesbureaus verdienen en jij zal snel achter raken, jaar na jaar.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Huxley2013-08-27
  7. "Geweldig begin voor een carrière in Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Huxley

    Pluspunten

    Bonussysteem, zakelijke relaties en reizen

    Minpunten

    geen echte minpunten te noemen, maar het bedrijf kan soms iets te gehaaid zijn.

    Advies aan management

    geen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Huxley2019-04-01
Er zijn 131 reviews gevonden