Reviews voor Huxley | Glassdoor.nl

Reviews van Huxley

Bijgewerkt op 16 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 124 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Huxley CEO Gary Elden
Gary Elden
42 Beoordelingen
  1. "Positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Trainee Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Huxley gewerkt

    Pluspunten

    Ideale omgeving om snel ervaring en kennis op te doen

    Minpunten

    eerste zes maanden/ jaar verdien je weinig

    Huxley2016-11-25
  2. Nuttig (3)

    "Vreselijke omgeving!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Recruiter in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Huxley

    Pluspunten

    Geen pluspunten, er zijn enkel minpunten aan dit bedrijf.

    Minpunten

    Om hier te werken moet je op z'n minst narcistisch ingesteld zijn. Er hangt een gespannen, stressvolle sfeer. Management profiteert op kap van de werknemers. Management zijn voornamelijk blaaskaken die denken dat ze de bedrijfswereld hebben uitgevonden en totaal niet kijken naar het talent en potentieel van hun werknemers.

    Advies aan management

    Customer service bestaat niet. Het enige wat telt is geld. Niet moeilijk dat iedereen na korte tijd steeds weg wil!

    Huxley2016-03-06
  3. "Goede plek om te werken en de recruitment business te leren kennen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiting Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Huxley voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede en leuke omgeving waar iedereen op beginnersniveau start en zijn/haar weg opwaarts maakt. Hoe succesvol je bent bepaalt hoe snel je groeit. Ze zullen je alle tips en trucs leren die je nodig hebt een goede recruiter te worden. Het ligt aan jezelf hoe goed je wordt.

    Minpunten

    Competitieve verkoopomgeving waar je soms lange uren moet maken om een deal te sluiten. Basissalaris is laag, maar bonussen zijn hoog. Groei naar management is beperkt.

    Huxley2014-12-17
  4. "Geweldige werkgever, maar alleen de top laag verdient veel geld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiting Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijd gewerkt bij Huxley

    Pluspunten

    Je hebt echt kans om veel geld te verdienen bij deze jongens. Ze zijn georganiseerd en zorgen voor een goede training, maar alleen de top laag van de recruiters verdient veel geld. Ze hebben een geweldige bedrijfscultuur en doen niet aan micromanagement. De meeste leidinggevenden zijn autonoom meegegroeid met het bedrijf en dus weten ze hoe het werkt.

    Minpunten

    Tenzij je een super gedreven verkoop persoon bent, zal je het beter doen in een meer stabielere rol waarbij je salaris elk jaar omhoog gaat. Een gemiddelde consultant zal waarschijnlijk evenveel verdienen als wat jouw vrienden bij één van de vier grote adviesbureaus verdienen en jij zal snel achter raken, jaar na jaar.

    Huxley2013-08-27
  5. "party culture, base salary is very low, lots of pressure"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Huxley

    Pluspunten

    Managers can be very flexible about certain things. Great PTO. Great office location.

    Minpunten

    too many hires straight from college who aren't professional. young managers in training. training structure needs to be better.

    Huxley2019-08-17
  6. "Solid place"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Recruiting 

    Ik werk voltijd bij Huxley

    Pluspunten

    Incentive trips , office is in soho , really nice office , annual national trip with the whole company , a lot of PTO

    Minpunten

    99% of people are under 30 which is fun but can also be frustrating.

    Huxley2019-07-10
  7. "Great Recruitment Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Student in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Huxley voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Great culture, all colleagues willing to help you

    Minpunten

    No flexible working hours

    Huxley2019-04-25
  8. Nuttig (2)

    "Grooms you into hardworker, lots of partying, management isn't great"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Chicago, IL

    Ik voltijd gewerkt bij Huxley voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Fun, exciting, supportive, young culture. This leads to a lot of partying, but this seems to be the norm in this industry as everyone is young. Great training program. Molded me into a professional with transferable skills, the desire to work hard, and how to manage multiple processes at once.

    Minpunten

    Pay is not great, you can be placed on a flourishing team with established accounts/partnerships, or you can be placed on a budding or struggling team. I truly feel that this determines your success within the company, which is a shame because it can be such a role of the dice.

    Huxley2019-04-19
  9. "Top Start of Career for a Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Huxley

    Pluspunten

    Bonus system, Business relations and travels

    Minpunten

    no real bad points to give. May be too sharky business sometimes.

    Advies aan management

    none

    Huxley2019-04-01
  10. "consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Hongkong
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Huxley voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Good commission and learn lots of sales skills

    Minpunten

    Poor culture. Drinking with clients and colleagues like crazy

    Huxley2019-02-19
Er zijn 124 reviews gevonden